Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Da se ne zaboravi, ovog Delapa su kupili tako što nam je dao gol iz penala.
Mi arsenal nismo dobili od tuhela.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ima li napada da ova spodoba repata ne usere pizda mu materina odvratna,kakav musavi degenerik
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Oj zida kepinog probijaj ovo
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
HQHQHQHQHQHAHAHAH VIDI CUCURELLE VIDI LOPTE GLEDAJ LOPTE STRASNOGA BEKA AHAHAHAHAHAHHAAUHQHAHAHAHAH
Šteta baš falio je neki raspoloženi ofanzivac da se izbore produžeci. Ovo je večeras bila potpuno egal utakmica sa Arsenalom.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 03 feb 2026, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma miki maus kup yebo ovo.
Sta ce samo ovdje biti igraca na kojima cemo na kraju gubitak imati.
Vec ima jedno 5 imena….
Sta ce samo ovdje biti igraca na kojima cemo na kraju gubitak imati.
Vec ima jedno 5 imena….
Eto ,meni su večeras odlično odigrali..ovaj gol na kraju manje-više...igralo se veoma dobro,kombinatorika,brzo,čvrsto nazad...finale smo zijanili onim greškama u prvoj tekmi.Ko mi je mogao bolje to je Delap..onakva fizika..pa nevjerovatno da ne može dobiti niti jedan duel,on ne može po zemlji loptu primiti.Čak mi je i Gusto dobro odigrao ali nazad..on za nešto više nema znanja...kako može svaku kontru usporiti,ispred njega po 20 metara brisanog prostora on vraća nazad ..i tako to što nervira,ali šta ćeš nije on kriv..on bi ali jednostavno ne ide...meni je igra dobra ,doći će i pobjede i golovi...
- superFrankie
- Kontakt:
Steta, okej smo odigrali i bili bolji, ali boze moj. Idemo dalje i okrecemo se bitnijim takmicenjima
Jako lose i sa ovom igrom bolje ne proc ,jer bi to bio samo jos jedan zijan na Vembliju u zadnjih 5-6 godina.Sve je tu bilo okej od postave do izmjena,vidi covjek sta je se htjelo i odrzao je tu nulu u prvom ,al u drugom jako lose i ni izbliza dovoljno.Jako tromo i predvidljivo u zadnjoj trecini.Palmer,Estevao i Garnacho nisu ni izbliza dovoljno pritisnuli njihove bekove kad su usli.Gusto je takodjer imao horor sou,kao i Delap.
Previše indisponiranih pojedinaca prema naprijed je razlog što je završilo kako je završilo. Pri tome kada dodamo horor partije Delapa, Gusta nije moglo više. Ja sam zadovoljan viđenim jer nismo izgledali kao raspuštena banda nego je postojao plan i Arsenal kao jedna od najboljih ekipa u ligi nas nije nadigrao ni po čemu na svom terenu.
U nekoj drugoj utakmici će Enzo pogoditi jedan od ona tri šuta ili će Palmer prebaciti živi zid iz slobodnog udarca sa 20 metara.
Kako god nije ovo izgledalo loše večeras, nije trener kriv što Garnacho kao zamjena s klupe vrati svaku loptu nazad beku ili što su Enzo, Palmer, Estevao ostali nedorečeni.
O finalima na Wembleyu bolje da ne pričamo. Od osvajanja FA kupa 2018.godine uspjeli smo izgubiti šest utakmica/finala ako ne griješim za trofej na Wembleyu.
Sreća pa je u evropskim/svjetskim takmičenjima drugačiji bilans tih finala.
U nekoj drugoj utakmici će Enzo pogoditi jedan od ona tri šuta ili će Palmer prebaciti živi zid iz slobodnog udarca sa 20 metara.
Kako god nije ovo izgledalo loše večeras, nije trener kriv što Garnacho kao zamjena s klupe vrati svaku loptu nazad beku ili što su Enzo, Palmer, Estevao ostali nedorečeni.
O finalima na Wembleyu bolje da ne pričamo. Od osvajanja FA kupa 2018.godine uspjeli smo izgubiti šest utakmica/finala ako ne griješim za trofej na Wembleyu.
Sreća pa je u evropskim/svjetskim takmičenjima drugačiji bilans tih finala.
- superFrankie
- Kontakt:
Odlicna analiza, svaka castTheShed je napisao/la: ↑03 feb 2026, 23:48Previše indisponiranih pojedinaca prema naprijed je razlog što je završilo kako je završilo. Pri tome kada dodamo horor partije Delapa, Gusta nije moglo više. Ja sam zadovoljan viđenim jer nismo izgledali kao raspuštena banda nego je postojao plan i Arsenal kao jedna od najboljih ekipa u ligi nas nije nadigrao ni po čemu na svom terenu.
Sreća pa je u evropskim/svjetskim takmičenjima drugačiji bilans tih finala.![]()
Samo da je sve to uslo,to su opet individualne stvari.Ma meni je samo krivo sto se ispalo bez ispaljenog metka.Ocekivao sam bar zadnjih 20min da ce se izvrsit neki veci pritisak,no nista.Nije mi jasno ni zasto se James odmara u polufinalu kupa a naredna utakmica protiv Wolvesa.Odmaraj ga tad.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dragi darkeru bitniji nam je top 5 Nego miki maus Kup.darker10 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 07:33Samo da je sve to uslo,to su opet individualne stvari.Ma meni je samo krivo sto se ispalo bez ispaljenog metka.Ocekivao sam bar zadnjih 20min da ce se izvrsit neki veci pritisak,no nista.Nije mi jasno ni zasto se James odmara u polufinalu kupa a naredna utakmica protiv Wolvesa.Odmaraj ga tad.
Da je FA cup Pa I nekako…
Nek on izbori top 5 to je najbitnije meni barem.
Ja ne zalim uopste za ovim porazom.
Delap nam krilo igrao
Fa cup sa druge strane bih volio da uzmemo plus top 5 meni odlicna sezona s obzirom da gledam Buddija kako protivnicima daje loptu cijelu sezonu...
Smijesna izjava.Kontekst uopste nije bitan ,niti to koji je trofej u pitanju .Sve se svodi na to da si izgubio od Arsenala, a to nikad nije dobro.
- wadethegreat
- Kontakt:
Naravno da je bitan.
Bolilo bi me da je FA cup bio ali ovako meh.
I u ligi bi me puno vise bolilo da sljedecu protiv njih izgubimo.
Eh pa ako im ovo nije bitno,zato ce zijanit i narednu,jer ono kako su odigrali posljednjih 20 minuta je sramota.Ja znam recimo da mi je bilo drago kad ih je Drogba okrenuo u finalu ovog istog kupa 2007. godinewadethegreat je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:38Naravno da je bitan.
To sto vi neki imate tu vrstu coping mehanizma da govorite da nije bitno je smijesno
Kada kreces sa rezervama u pocetku nije bitan,u polufinalu je itekako bitan jos sa arsenalom,sada nam je svaki trofej je vazan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.