FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gerard Martin heroj. Bolji je od Baldea svakako.
Rutinska pobjeda, 1/2 finale CDR, idemo dalje.
Nepotrebno kompliciranje na kraju, opet zbog neefikasnosti.
Uglavnom dobra utakmica i igra.
Nepotrebno kompliciranje na kraju, opet zbog neefikasnosti.
Uglavnom dobra utakmica i igra.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo je bilo nekako lagano, manje od pola gasa. Nadam se potpunoj koncentraciji počev od subote i ostatku sezone.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Šta raditi sa Rashfordom na kraju sezone ? Realno solidna statistika za džokera sa klupe. Može odigrati sve u napadu. Ali imaš već jednog takvog u Torresu.
Hahaahah.
Gledam snimak šanse u 91 min, kad Martin spašava gol i reakciju sudije. Izgleda kao da se majstor počeo radovati podizanjem obje ruke, hahahah, pa se brzo korigirao, hahaahah.
Pogledajte.
Gledam snimak šanse u 91 min, kad Martin spašava gol i reakciju sudije. Izgleda kao da se majstor počeo radovati podizanjem obje ruke, hahahah, pa se brzo korigirao, hahaahah.
Pogledajte.
Ako ce se dovoditi novi napadac na ljeto (a hoce najvjerovatnije), ja ga ne bi ostavio. Iako se dobro pokazao.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ja bih ga ostavio, što ne?! Rotacija, povrede, ogroman broj utakmica. A momak je pokazao da zna.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pa hoces napadaca dovesti, ali zato ti ide Lewa i opet imas u vrhu napada novog napadaca i Ferana, na krilu Raphinhu i treba njemu neka rezerva. Sa ovim finansijskim mogucnostima ne mislim da Barca moze puno bolje od Rasa dovesti, jedino ako nemaju kakvu novu nadu u La Masiji pa da se gura. A i u vrh napada ja ne vidim koga u ovom momentu Barca moze priustiti a da je top igrac, vec ce opet to biti krpljenje - mozda uzmu Kane iz Bayerna isto ko Lewu da promeoste 2/3 godine.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa koliko znam problem je u registraciju a ne u izvrsenju transfera… A posto bibse trazila zamjena za Lewu onda valjda bi mogli dovesti neko zvucno ime… odlaskom Lewe bi se oslobodio veliki dio na platnoj racunici…Sport90 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:10Pa hoces napadaca dovesti, ali zato ti ide Lewa i opet imas u vrhu napada novog napadaca i Ferana, na krilu Raphinhu i treba njemu neka rezerva. Sa ovim finansijskim mogucnostima ne mislim da Barca moze puno bolje od Rasa dovesti, jedino ako nemaju kakvu novu nadu u La Masiji pa da se gura. A i u vrh napada ja ne vidim koga u ovom momentu Barca moze priustiti a da je top igrac, vec ce opet to biti krpljenje - mozda uzmu Kane iz Bayerna isto ko Lewu da promeoste 2/3 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.