Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Ma ovom da je do ozbiljne karijere ne bi ni prelazio u Dubai.
Dzanan ne sudjeluje.
Eh da je FMP sa druge strane,rastavio bi ih
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nikad nigdje neće bit prva opcija a upravo je otišao u Dubai da bude prva opcija a do sada velika nula (ok povreda je tu duga bila), ali eto, vidjet cemo sta ce dalje bit.
ne znam zasto putuje na gostovanja u beograd kad vec godinama nema mudda da odigra nesto:-)
real gledao radi njega skoro svaku tekmu i lajao na kepeca kampaca, a do sada nisam pogledao nista od ovog plasticnog kluba:-)
real gledao radi njega skoro svaku tekmu i lajao na kepeca kampaca, a do sada nisam pogledao nista od ovog plasticnog kluba:-)
Nista nisi propustio. Isto raspustena banda, dosli samo da uzmu pare (logicno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lafo na golemca tersa, ćusu dudlo kitu
Pa bio je lider prije povrede, najvise je suteva uzimao i najvise minuta igrao..
Eno i Mirza Teletovic je rekao da nikad ne bi igrao za Barcelonu i Real jer tamo svi igraju po 15 20 minuta.Zabijes 10 poena za 5 min i ne udjes do kraja poluvremena.Isti razlog sto je Musa otisao u Dubai
Eno i Mirza Teletovic je rekao da nikad ne bi igrao za Barcelonu i Real jer tamo svi igraju po 15 20 minuta.Zabijes 10 poena za 5 min i ne udjes do kraja poluvremena.Isti razlog sto je Musa otisao u Dubai
Raspada se na terenu,debelo nazadovao 
Dobar danas u prvom poluvremenu, 8 poena za 10 minuta.
Al opet nije to njegova igra, bez poena iz prodora nažalost, nije baš ni imo loptu u rukama da moze probat nešto, dvije trice i dva bacanja. Al opet kažem daleko od svoje igre nažalost, nekad su dvije pogođene trice bile samo da podeblja svoj poenterski učinak sad se sve svelo na to. Vidi se poslije povrede da djeluje malo sporije al vjeujem da će to nadoć kroz utakmice.
Al opet nije to njegova igra, bez poena iz prodora nažalost, nije baš ni imo loptu u rukama da moze probat nešto, dvije trice i dva bacanja. Al opet kažem daleko od svoje igre nažalost, nekad su dvije pogođene trice bile samo da podeblja svoj poenterski učinak sad se sve svelo na to. Vidi se poslije povrede da djeluje malo sporije al vjeujem da će to nadoć kroz utakmice.
Trebat ce mu jos malo vremena da uhvati svoj napadacki ritam.
Samo naprijed Saraj'vo!
- RollingPaper
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko ga ne vole Petrusev i Avramovic, nijednu loptu mu ne daju. Radije ce sutirat iz nemoguce pozicije nego njemu dat pas.
Ma Bacon je najjaci,kad do njega lopta dodje,zaboravi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Musa nažalost ni u jednom klubu nije bio niti će biti ikada prva opcija. Da sad dođe u Bosnu isto bi bilo.
Logicno kad je mentalni patuljak. Moze biti lider u ekipama koje nemaju rezultatski pritisak, kao kad je igrao u Breoganu. Za sve ozbiljne ekipe je on daleko od lidera.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.