FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordospartanac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo Menalo i ekipa po pobjede.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
A sta si ti neko iz racunovodstva pa ovako baratas sa ovim ciframaPitar6785 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:01Oslobodis se Gulijeve plate recimo €25 k mjesecno
Oslobodis se od onih 6 igraca nek je to ukupno 70 k€
Oko 100 k€ mjesecno si oslobodio budzet, i onda vratis Turkesa sa posudbe (koja je vazila jos 6 mjeseci) gdje su arapi vjerovatno placali bar 50% njegovih primanja.
Takodje evo sad i Mlinarica si prodo oslobodio si jos 10 k€ mjesecno budzet.
I koga si doveo, doveo Hubijara i onog iz zeljezare. Obje plate Mlinariceva plata moze da pokrije.
Takodje poted ivig svega nabrojanog Renan ima jos 6 mjeseci ugovora (ugovor se eveidentno nece priduzivat) zar nije logika bila da se raskine sanjim ugovor lupsm das mu (3 plate) jer ovako ces mu dat 6 plata da ti sjedi po zapadu i po klupi. Jel prvo covjeku se neigra fudbal u zadnjih 2 godine zar neko misli da ce on pocet igrat a ugovor mu traje 4 mjeseca.
Ako nisi mogo raskinut ugovor sa Turkesom mogli smo ga ostavit do kraja prvenstva kod arapa i mogli smo Renana radkinut i za tu lovu dovest spica boli glava.
Mjenjalo ako dodje a ne dovedemo benka, turjes renan plus mjenjalo nece dat 5 golova zajedno
Marić
Andrić slijeće u četvrtak i potpisuje, taman on i Menalo krila, Kyeremeh kao zamjena, može i Elezi. Top smo popunjeni.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ganjamo ga ko Ordagića, ovo je naš rok!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kaze stojcev, da je BENKO posle svakog treninga ostajao sam i nabijao po 50 puta loptu u mrezu, kaze jednostavno hranio se tako.
Respekt za Stojceva
Respekt za Stojceva
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Ne bi me čudilo.Bordo10 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:33A sta si ti neko iz racunovodstva pa ovako baratas sa ovim ciframaPitar6785 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:01Oslobodis se Gulijeve plate recimo €25 k mjesecno
Oko 100 k€ mjesecno si oslobodio budzet, i onda vratis Turkesa sa posudbe (koja je vazila jos 6 mjeseci) gdje su arapi vjerovatno placali bar 50% njegovih primanja.
I koga si doveo, doveo Hubijara i onog iz zeljezare. Obje plate Mlinariceva plata moze da pokrije.
Takodje poted ivig svega nabrojanog Renan ima jos 6 mjeseci ugovora (ugovor se eveidentno nece priduzivat) zar nije logika bila da se raskine sanjim ugovor lupsm das mu (3 plate) jer ovako ces mu dat 6 plata da ti sjedi po zapadu i po klupi. Jel prvo covjeku se neigra fudbal u zadnjih 2 godine zar neko misli da ce on pocet igrat a ugovor mu traje 4 mjeseca.
Ako nisi mogo raskinut ugovor sa Turkesom mogli smo ga ostavit do kraja prvenstva kod arapa i mogli smo Renana radkinut i za tu lovu dovest spica boli glava.
Mjenjalo ako dodje a ne dovedemo benka, turjes renan plus mjenjalo nece dat 5 golova zajedno
Dobrodosao NN
To su dva igraca, profilom, koji nam trebaju.
Samo da se sto prije uklope u ekipu.
Samo da se sto prije uklope u ekipu.
- FKS -
Zna li ijedan od igraca koji se spominju zadnjih 10 stranica da je potpisao za nas?
Nisam ja u racunovodstvu i cifre nisu bitne, vec poentaje da si se oslobodio 7-8 visoki plata za nase standarde (sto je fobro) da si otjero 7 igraca od kojih su 2-3 bolja od turkesa i renana (ponavljam otjerani su zasluzeno otjerani PODRZAVAM) ALI NEMOGU DA VJERUJEMIstinskiPitar je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:25Ne bi me čudilo.Bordo10 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:33A sta si ti neko iz racunovodstva pa ovako baratas sa ovim ciframaPitar6785 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:01Oslobodis se Gulijeve plate recimo €25 k mjesecno
A) Da sve to vidis a NEVIDIS DA OD RENANA I TURKESA NEMA HLJEBA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja ne znam koji ga qurac spominju i daju papku paznju da preko nas ovako sebi dize cijenu i pravi sprdnju.Pa ce sutra vjerovatno pricati kako je odbio Sarajevo.
Amater a zbog bivseg kluba svakako ne moze doci kod nas i da hoce.Pa eto ako cita nek i ovo objavi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Samo da prođe prelazni rok, ogadilo mi se čitati o bombama i inicijalima.
Ma ovo je neka trollerska stranica na fb objavila, nema veze sa namaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:34Ja ne znam koji ga qurac spominju i daju papku paznju da preko nas ovako sebi dize cijenu i pravi sprdnju.Pa ce sutra vjerovatno pricati kako je odbio Sarajevo.
Amater a zbog bivseg kluba svakako ne moze doci kod nas i da hoce.Pa eto ako cita nek i ovo objavi.
Ma zeljni klikova ba, niko ne zna o kome je rijec
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, InatSilniBosanski, mnon46, rimljanin90, Vanja8 i 84 gosta.