FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda onaj iz istre ivanisevic,nema ko drugi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Prema posljednjim informacijama hrvatski napadač danas će sletjeti u Poljsku. Ukoliko sve bude prošlo po planu Mlinarić će večeras ili sutra potpisati ugovor za novi tim. Bordo tim bi od transfera Mlinarića treba zaraditi otprilike 500 hiljada eura.
jel sarno
Fina cifra. Meni se Mlinarić jako sviđa kao igrač, ali s obzirom da smo platili 250.000€ Veležu, nije se Bog zna pokazao.
Dobro je pa nema im procenta uslo je u tih 250
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Naravno da neće doći. Dobar igrač da se razumijemo, ali gdje ćeš ovo uraditi, a kao trebaš potpisati za nas?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
50k maraka nije nemoguce gledajuci da je 14k franaka prosjek a u Tom prosjeku su naravno uracunati koji su u rotaciiji samo reda radi a ne standardni prvotimac kao sto je turkes bio jedno vrijemehansbosna je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:23Otkud to da jedan Winterthur moze placati 55.000 Dollara / Eura ili jos gore Franaka mjesecnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 00:56Prvo trebas se informisati, Fruk je bio igrac ekipe iz Serije A posudjen u Rijeku i oni mu mozda jesu dali 10k a ostatak talijani, poslije ga je Miskovic otkupio od Fiorentine mislim za milionsku cifru i dao mu opciju kao i vecini tamo igraca da od sljedece njegove prodaje ima igrac procenat koji je ogroman.Kyle88 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 00:47
Evo ne moras vjerovati mojim izvorima mozes ukucati Aldin Turkes salary i vidjeti da je imao mjesecno 55k$ bruto u Winterthuru i da smo mi platili obestecenje za njega da ga dovedemo (ako se dobro sjecam, a ako ne manje vazno) i de ti meni samo pojasni kako da covjek koji je bio standardan tu predje kod nas za manje para (i to po tvojoj prici bar za 50%-60%) i da igra u Bijeljini, Prijedoru i sl?
Nesto mi ne stima ovdje…![]()
![]()
![]()
Najmanji klub svajcarske prve lige, i klub koji rotira izmedju 1 i 2 lige? Cak u KM tesko.
Većina anketiranih fudbalera, tačnije 31,5 posto, od svog kluba mjesečno prima između 4.000 i 8.000 franaka. Na mjesečnu platu od 8.000 do 15.000 franaka može se radovati 28 posto ispitanih igrača iz švicarske Super lige.
Elitni krug fudbalera s najvišim primanjima, koji zarađuju više od 100.000 franaka mjesečno igrajući fudbal, obuhvata, prema istraživanju FIFPro-a, samo 0,7 posto igrača.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mečka stigla
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sretno nasem novom broju 7.
Da opravdas ocekivanja !!
jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:24Sretno nasem novom broju 7.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Oslobodis se Gulijeve plate recimo €25 k mjesecno
Oslobodis se od onih 6 igraca nek je to ukupno 70 k€
Oko 100 k€ mjesecno si oslobodio budzet, i onda vratis Turkesa sa posudbe (koja je vazila jos 6 mjeseci) gdje su arapi vjerovatno placali bar 50% njegovih primanja.
Takodje evo sad i Mlinarica si prodo oslobodio si jos 10 k€ mjesecno budzet.
I koga si doveo, doveo Hubijara i onog iz zeljezare. Obje plate Mlinariceva plata moze da pokrije.
Takodje poted ivig svega nabrojanog Renan ima jos 6 mjeseci ugovora (ugovor se eveidentno nece priduzivat) zar nije logika bila da se raskine sanjim ugovor lupsm das mu (3 plate) jer ovako ces mu dat 6 plata da ti sjedi po zapadu i po klupi. Jel prvo covjeku se neigra fudbal u zadnjih 2 godine zar neko misli da ce on pocet igrat a ugovor mu traje 4 mjeseca.
Ako nisi mogo raskinut ugovor sa Turkesom mogli smo ga ostavit do kraja prvenstva kod arapa i mogli smo Renana radkinut i za tu lovu dovest spica boli glava.
Mjenjalo ako dodje a ne dovedemo benka, turjes renan plus mjenjalo nece dat 5 golova zajedno
Oslobodis se od onih 6 igraca nek je to ukupno 70 k€
Oko 100 k€ mjesecno si oslobodio budzet, i onda vratis Turkesa sa posudbe (koja je vazila jos 6 mjeseci) gdje su arapi vjerovatno placali bar 50% njegovih primanja.
Takodje evo sad i Mlinarica si prodo oslobodio si jos 10 k€ mjesecno budzet.
I koga si doveo, doveo Hubijara i onog iz zeljezare. Obje plate Mlinariceva plata moze da pokrije.
Takodje poted ivig svega nabrojanog Renan ima jos 6 mjeseci ugovora (ugovor se eveidentno nece priduzivat) zar nije logika bila da se raskine sanjim ugovor lupsm das mu (3 plate) jer ovako ces mu dat 6 plata da ti sjedi po zapadu i po klupi. Jel prvo covjeku se neigra fudbal u zadnjih 2 godine zar neko misli da ce on pocet igrat a ugovor mu traje 4 mjeseca.
Ako nisi mogo raskinut ugovor sa Turkesom mogli smo ga ostavit do kraja prvenstva kod arapa i mogli smo Renana radkinut i za tu lovu dovest spica boli glava.
Mjenjalo ako dodje a ne dovedemo benka, turjes renan plus mjenjalo nece dat 5 golova zajedno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
fenoMENALnOjurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:24Sretno nasem novom broju 7.
Auuuu ako dodje Mirko bice to tek bomba!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, kogmagie46, kupus army, nedimmmm1337, Rule_hz i 92 gosta.

.png)