I sad je isti kad igra. Npr. na Kutiji sibica je bio top, zatim je extra odigrao Borik.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2026, 08:22Ja gledao Rajića prije par godina na jednom turniru ovdje u Banovićima. Imao godina blizu 50. Na turniru bilo nekoliko reprezentativaca.
Po mom mišljenju, on je bio najbolji igrač turnira.
Futsal se može igrati na vrhunskom nivou u ranim 40-tim godinama. Klasičan primjer je Robinho. Sa 41-om godinom igrao u Bragi, kada su završili ispred Benfice.
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Neimari i dalje smijesna ekipa. Totalno nezinteresovano djeluju 
- ASD
- Kontakt:
Samo što je to veteranski turnir.NazorUso je napisao/la: ↑31 jan 2026, 12:38I sad je isti kad igra. Npr. na Kutiji sibica je bio top, zatim je extra odigrao Borik.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2026, 08:22Ja gledao Rajića prije par godina na jednom turniru ovdje u Banovićima. Imao godina blizu 50. Na turniru bilo nekoliko reprezentativaca.
Po mom mišljenju, on je bio najbolji igrač turnira.
Futsal se može igrati na vrhunskom nivou u ranim 40-tim godinama. Klasičan primjer je Robinho. Sa 41-om godinom igrao u Bragi, kada su završili ispred Benfice.
Ovo je bio normalan turnir.
- ASD
- Kontakt:
Što se tiče Evropskog prvenstva. Velika sramota da nismo bili tamo, i za nas i za Srbe.
Hrvati i Slovenci su po kvaltieti top 5 repki Evrope.
Hrvati i Slovenci su po kvaltieti top 5 repki Evrope.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 31 jan 2026, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zahvaliti za to "selektoru".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Ne znam baš. I mi i Srbi smo ispali protiv istog protivnika, na bukvalno isti način. Vjerovatno bi svako drugi postavio igru na sličan način.
Jedino što bi se postiglo s boljim selektorom je, da bi se izgubilo s manjom razlikom.
Mostar dobar, poduplane pozicije sve. Mogu daleko Bgm !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
ferroviere87
- Kontakt:
Jel još uvijek vlada mišljenje da Željo ispada?
Jesi zapeo jarane. Pisali smo da ce ispasti ili zeljo ili gfc.
Stanje je jos uvijek takvo. trenutno naravno puno vjerovatnije da ce to biti gfc.
Stanje je jos uvijek takvo. trenutno naravno puno vjerovatnije da ce to biti gfc.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
ferroviere87
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ako ćemo iskreno.
Buba, Mostar i Akademac se izdvajaju. Iza njih Rama.
Ostatak lige je u par deka (GFC, Željo, Brod, Borac, Sloga), izuzev Neimara koji su ispali.
Ako se Brazilci pokažu u GFC-u, mogli bi se i oni uključiti u top 5.
Buba, Mostar i Akademac se izdvajaju. Iza njih Rama.
Ostatak lige je u par deka (GFC, Željo, Brod, Borac, Sloga), izuzev Neimara koji su ispali.
Ako se Brazilci pokažu u GFC-u, mogli bi se i oni uključiti u top 5.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Buba, Mostar i Akademac jesu iznad ostalih. Rama s ovim rosterom nije ništa bolja od ostalih, prvenstveno mislim na Želju i GFC.
Ne znam kako i kojom logikom se GFC može uključit u top 5, od sigurne zone su 5 bodova daleko. Željo ima dobre utakmice kući gdje će 99% pobijedit (posljednje kolo Neimari i dolazi im Borac), to je 20 bodova. Borac ne može ispast, Brod ako dobije u Zenici sad 99% je ostao, Akademac isto ne mogu stić, prekvalitetne igrače su doveli. Stvarno ne znam kako mogu u top 5. Ja prvi ne bih volio da ispadnu, jer je lijepo da imamo sarajevski derbi i u futsalu, ali nažalost, najbliži su tome.
Donedavno sam ucestovao u samom radu kluba, a sada kao neko ko srcem navija za taj klub, nazalost, moram se sloziti s tobom. GFC je daleko od top 5, ali je problem sto je daleko od opstanka. Evo da uzmemo da su Neimari ispali, ko je taj drugi za ispasti ? Jako, jako teska situacija ! Ja se i dalje nadam da ce izdobriti, ali...ferroviere87 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:43Buba, Mostar i Akademac jesu iznad ostalih. Rama s ovim rosterom nije ništa bolja od ostalih, prvenstveno mislim na Želju i GFC.
Ne znam kako i kojom logikom se GFC može uključit u top 5, od sigurne zone su 5 bodova daleko. Željo ima dobre utakmice kući gdje će 99% pobijedit (posljednje kolo Neimari i dolazi im Borac), to je 20 bodova. Borac ne može ispast, Brod ako dobije u Zenici sad 99% je ostao, Akademac isto ne mogu stić, prekvalitetne igrače su doveli. Stvarno ne znam kako mogu u top 5. Ja prvi ne bih volio da ispadnu, jer je lijepo da imamo sarajevski derbi i u futsalu, ali nažalost, najbliži su tome.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Sloga da ima 3 boda manje ja bih vam davao puno veće šanse za ostat, jer im je raspored pretežak ovu polusezonu, oni mogu još samo Neimare pobijedit (a i to će im bit na nož ako se ovi ne raspadnu do tad).NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:17Donedavno sam ucestovao u samom radu kluba, a sada kao neko ko srcem navija za taj klub, nazalost, moram se sloziti s tobom. GFC je daleko od top 5, ali je problem sto je daleko od opstanka. Evo da uzmemo da su Neimari ispali, ko je taj drugi za ispasti ? Jako, jako teska situacija ! Ja se i dalje nadam da ce izdobriti, ali...ferroviere87 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:43Buba, Mostar i Akademac jesu iznad ostalih. Rama s ovim rosterom nije ništa bolja od ostalih, prvenstveno mislim na Želju i GFC.
Slazem se za Slogu, ali su "nakupili" bodova u prvoj polusezoni. Da nismo primili go u zadnjim sekundama od njih, puno lakse bi bilo.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Sami ste sebi krivi realno, kasno dovedeš pojačanja (brazilci), dogovore se velike plate s igračima koji to ne zaslužuju, onda traži pare, kasniš s platama po par mjeseci i tako dalje da ne nabrajam.
A ne proizvodite više ni mlađe igrače, nekad vas je to krasilo.
Nazalost ali je tako. Nekako sam rahatniji sad kad sam kao gledaoc na tribinama, ali je opet tesko gledati kako se klub bori za opstanak.ferroviere87 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:00Sami ste sebi krivi realno, kasno dovedeš pojačanja (brazilci), dogovore se velike plate s igračima koji to ne zaslužuju, onda traži pare, kasniš s platama po par mjeseci i tako dalje da ne nabrajam.
A ne proizvodite više ni mlađe igrače, nekad vas je to krasilo.
To je baš kiks, sa ta dodatna boda bi se sa 15 u ovih osam kola sigurno izborio opstanak pa možda i sa 13-14.... Ovako mislim da će trebati od 16 do 18.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.