Crkvice1988 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 20:02
HP46 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:08
Dajdza11 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:21
Allaha mi fasovat ce secer
Cuj zapad ko na ljepotici.
Bolji zapad na Kamberovicu, nasem stadionu gdje treniramo

nego na grbavici
To nije vas stadion vec drzavni. Sve vam gradi savez + vas trpaju nazor u PL. Ali nikada vas nece moci ugurati u Evropu ili borbu za neki trofej.
Evo odgovorit cu ti lijepo i kratko da ti ne lajem dzaba. Stadion Bilino polje je prvobitno bio Celikov pa je onda otiso u vlasnistvo grada. A mozes li ti meni rec po cemu je drzavni i gdje si to naso? Upravu je dajdza tacno cete secer dobit od muke. Stanite malo ljudi, znam da vam je krivo, al popustite malo. Podrzi pravu pricu

cestitaj na dosadasnjem uspjehu. Iskoristite jos malo sto promovisemo ovu ligu. Ako Bog da kad sad kad udjemo u pl, ovaj pdf i ligu komplet mozete ugasit
Njemu ne vrijedi ništa objašnjavati, lik trola već godinama, ovo mu je možda 50 nick, uvijek se javlja sa istom pričom protiv Čelika, ista matrica pisanja itd.
Sada sve na netu ima, moš ti njemu nacrtat, al lakše mu metar u guzicu, nego normalna diskusija.
Ne vrijedi živce gubiti i nervirati se zbog debila poput njeg Sky, Skver itd... Klasični primjeri debila i kako se ne treba ponašati...
LUDILOOOO SRCEEE JE ZAROBILOOOO!!!