Pricacemo u Maju kad se zavrsi sezona jel 2 ranga iznad lige? Jel dogovorenoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:24Reklo bi se da si poznavalac, kako lige, tako i same fudbalske igre.
Sportski pozdrav.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nema problema.Hazre je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:31Pricacemo u Maju kad se zavrsi sezona jel 2 ranga iznad lige? Jel dogovorenoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:24Reklo bi se da si poznavalac, kako lige, tako i same fudbalske igre.
Sportski pozdrav.
Kafa, piva, šta kome paše.
Ti u pravu, niko sretniji od mene.
MA HAJTE MOLIM VAS
@hazre šta je reći brate prvo je bilo četvrtak pa ponedjeljak, zna li se kad dolazi?
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Druže Hazre bojim se da to neće tako lako ići. Ti si izgleda zaboravio da mi u rosteru imamo igrača koji je za mlađe kategorije Arsenala odigrao 64 utakmice uz 6 golova i 4 asistencije i koji ne uspjeva da se nametrne u prvi tim.
Od Muharema se može nešto očekivati tek sljedeće sezone ako se uspije dozvati.
Teško će za prvog naoadača jer tu imš dva U21 igrača. Na krilo još teže jer tu imaš dvojicu koji su u solidnoj formi i još ako još jedno krilo dođe bit će borba. Na desetki ti je Deni i Ismail kojem treba pružiti priliku više da igra. Još kad tome dodaš da ti je treći U21 AMF/Krilo.
Sigurno neće u prvih jedanaest brzo i bit će mu velika borba. Ako uspije do početka sljedeće sezone pošteno izboriti prvih jedanaest ja mu kapu skidam. U ovoj polusezoni može nešto napraviti jedino ako bude cilj da ga se gurne u vatru pod svaku cijenu.
Momak je realno, u Austriji, otpisan i nemojte sad od njega praviti nešto što nije. Pustite ga da se vrati u formu i ustabili u ekipi prvo.
Još nešto, reci mu da zaobilazi davanje izjava za lokalne medije, nije to nikome mnogo dobra donijelo u ovom klubu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Legendo, baš se kofrcis, ne ljava ti to, ocam nije udure...
-
zeljovolimte
- Kontakt:
To sto radis izaziva samo kontraefekat
Nije te dugo bilo.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:01Trebamo biti sretni što imamo mogućnosti da plaćamo odštete. Samo apsolutno nema potrebe da se pišu senzacionalistički članci kako mi sad plaćamo obeštećenja. Meni to nije interesantno. Posebno ne u slučaju kada informacija nije tačna odnosno kada je klasična izmišljotina. Sa tim se unosi nemir u ekipu i ruši se atmosfera u klubu.sanjinusto je napisao/la: ↑02 feb 2026, 14:17Nisu nase pare u pitanju i ne treba vise razmisljati kao kad smo se jedva krpili i odbijali igrace kad zatraze milju vise, valjda za to i sluzi strateski partner. Nemam pojma da li smo sta platili, ali 150k je smijesan iznos za jednog igraca danas i ja se nadam da cemo nekad placati puno veca obestecenja od toga. Sta je problem?
Slali smo mi sad ponude i preko 150k ekipama i igračima kojima saradnja ističe na ljeto i koji su u formi i to baš u formi. Samo što su u pitanju bili igrači koji drugu-treću godinu igraju konstantno odlično. U tome je ključ. Ne bih da iznosim imena ali su strašni igrači u pitanju. Pare nisu problem. Ljeto će biti jako užareno ako se bude radilo kao do sada.
Fk Željezničar.
- gegenpressing
- Kontakt:
Popustite čovjeka,sve što je naveo,tako je,@dzelo ostalo objasnio.
Brohra ribo se...
-
GavranBeli
- Kontakt:
Opet cure informacije o igračima, a neki dan su svršavali ovdje kako nema toga vise 
Pa cure od menadzera a ne od kluba.GavranBeli je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:56Opet cure informacije o igračima, a neki dan su svršavali ovdje kako nema toga vise![]()
Ova dvojica laju ko svojedobno corava Misketova brigada na glasilu.
Ovako se i Jazvic proglašavao gazelom, onaj hudnik Mehremic antilopom, Rok Elsner najcvrscim igracem a Denis Pozder CR7.
E tako su i ova dva cvikeraša da skrenu pažnju na sebe poceli bacati kasikare.
Od ovog decka očekujem da bude pola Dangubica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
DrogbaDidier
- Kontakt:
Treba dati podrsku ovoj strukturi ljudi koja ima dugorocni plan, najbitnija stvar je osigurati europu pa na ljeto pojacati se i zadrzati bar 75% ekipe. Vrlo moguce je da ce neki mladji igraci 'nadoci' do kraja sezone pa da u iducoj budu okosnica ekipe.
Sanin dolazi ovaj mjesec u Sarajevo, po mojim saznanjima, vrlo ozbiljan biznismen i veliki humanista. Nadam da ce se Zeljeznicar vratiti gdje mu je i mjesto u narednim sezonama, iskreni Zeljovci su to zasluzili.
Sanin dolazi ovaj mjesec u Sarajevo, po mojim saznanjima, vrlo ozbiljan biznismen i veliki humanista. Nadam da ce se Zeljeznicar vratiti gdje mu je i mjesto u narednim sezonama, iskreni Zeljovci su to zasluzili.
Jel ziv 1921boy?
Fk Željezničar.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Zna li Nastić stopera?
Ovaj Sedorf je taraba teška.
Reko bi panj, ali taj atribut je rezervisan za Sulju Kilera.
MA HAJTE MOLIM VAS
-
zeljovac21
- Kontakt:
Bio miharem dobar ili ne nama Jaganjac mora biti prva
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Zna ali lijevog stopera, gdje imamo dosta solidnog Karamarka. Nama su svakako dva najbolja stopera u rosteru ljevaci, Karamarko i Osmanović
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- gegenpressing
- Kontakt:
Više je griješio Karamarko i od Seedorfa i Osmanoviča.I u ligi i sad na pripremama.
Brohra ribo se...
Taj se sa Berishom prosuo za sva vremena
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, b00t, Bajroni, benko21, Bonton, CentarsutNaClanak921, DjaniTarik, doncarlo, drzgemboadislic, DUVNO1921, Ferroviere1987, Galantni, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hamagara, Hazre, itatabisine, Jarodwest, knoa, Kockoglavi, Krajina1999, lakilone, Levin, LjozeKontraOmnes, Lynx, Miki82, PeppermintSA, perodeformero, Perotti, Puas, Rauber33, ristagrad, SjeverGrbavica, supervizor, tiagofaria25, Vanja8, Vjecnobordo, WeekendOffender, Wilshere10 i 417 gostiju.