Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Andrej » 02 feb 2026, 10:35

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 02 feb 2026, 10:59

BocaJuniors1905 je napisao/la:
01 feb 2026, 22:52
After that horrible PK miss against Lecce

7 games played🏃🏻
4 goals scored🎯
3 assists🅰️

7 G+A

Bravo David 🇨🇦
Period adaptacije svako mora proci pa i David i Openda. David ga je prosao i sad radi tačno ono sto se od njega ocekuje. Openda je i u Leipzigu zadnju sezonu bio los, tako da ne znam da li je kod njega do prilagodbe ili mu karijera jednostavno ide nizbrdo. Moje mišljenje je da su u klubu mislili da on može pokriti Yildizovu poziciju po potrebi, te da su dolaskom trenera u klub shvatili da su se zayebali i da ga nije trebalo ni dovoditi.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 feb 2026, 14:03

Navodno kloc Comolli javio Palaceu da ce cekati ishod Matete s milanom i ako ga oni nece da ce ponuditi nove uslove. Kakav klaun. :lol:

Taman ulazi u tridesete i ima problema s koljenima - J Medical ga ceka. Zvanično je propao transfer u milan. Valjda nisu toliki klocevi da sada salju neku ponudu, jedino obicna posudba ako već toliko gori, a ovi lihvari engleski pucali cifre napamet da unovce lika dok mogu.
Romano za sada negira bilo kakve nove pokusaje Juventusa s njim.

Duran jos nije otisao, ubjedljivo najjace rješenje bi bio i za sadašnjost i budućnost. Plus turski mercato uvijek duže traje koliko znam.
SOVRACCARICO ALL'ADDUTTORE PER YILDIZ - Kenan Yildiz ha riportato un sovraccarico all'adduttore sinistro e verrà valutato di giorno in giorno. In ogni caso resta in forte dubbio per il match di giovedì contro l'Atalanta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 feb 2026, 17:06

Mario bologna, rugani fiorentina. Sa srecom im.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 feb 2026, 17:25

Rugani, pola miliona posudba vrijedna uz obavezan otkup ako obezbjede opstanak. Kakve smo kurate sreće ispašće iz lige :rol:
Pedro Filipe možda završi u Sasuolu ista formula kao za Tarika.

Totenhem nas zvanično odbio za Kolo Muanija. Možda je i bolje ovako da se ne dovodi napadač više postora za Opendu da proradi.

Kenan kažu ništa ozbiljno, lijevi aduktor u pitanju, vjrovatno propušta Atalatnu i Lacio da bude spreman za Šintera.
Ako je Boga spreman odmah da uleti sada u četvrtak, gledati Miretija na krilu je zaista bolno.

Može li Holms igrati Kup ako je već igrao za Bolonju u kupu? Da malo Kalulu odmori sve minute je čovjek odigrao od početka sezone, svaku minutu :bow:

@Pogba traje duže u Turskoj ako igrača u Tursku prodaješ. U Italiji još par sati traje ako nekog hoćeš dovesti i nema više poslije toga.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 feb 2026, 17:46

Kenan je rovit vec duze vrijeme. Takva mu je i kretnja i govor tijela.
Al eto sad je raspored takav da nema sekunden prostora za odmor jbg

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 feb 2026, 18:11

dinoo je napisao/la:
02 feb 2026, 17:46
Kenan je rovit vec duze vrijeme. Takva mu je i kretnja i govor tijela.
Al eto sad je raspored takav da nema sekunden prostora za odmor jbg
Ne treba se zajebavati, treba da odmori, Vlahoviću je pukao aduktor pa ga nema tri mjeseca, zamisli bez Kenana tri mjeseca, završili bi deseti na tabeli.
MANIJACI JUG 1987

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2026, 18:36

Ima Kostic/Boga ali mister ce igrati sa jednim krilom, po obicaju svaku drugu tekmu se zajebava :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 feb 2026, 18:51

Pojacanja samo da se roster prosiri i na kvalitetu bogda dobije. Realno, kesa nemaju a nadam se da Opendu ne moraju otkupiti..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 feb 2026, 20:40

Da je Dusan zdrav sve bi drugacije bilo, ovako su se morale akrobacije raditi. Iako jeste klasicna devetka neophodna njegovom povredom - nisam nezadovoljan, ako ne dovedes neki svoj prvi izbor sve drugo je panic buy. Juventus trenutno ne moze dati velike pare jer na ljeto ce doći do ozbiljnih promjena i veće kupovine kako bi se Lucianu na dispoziciju stavilo ono sto on ocekuje.
Bit ce tesko neke utakmice otključavati kad igramo s ekipama koje se samo brane ala Lecce, Cagliari i sl., koje bi neki Lukaku profil otkljucao, ali nastaviti s ovom filozofijom jer ce u 8 od 10 slučajeva dati zeljeni rezultat.

Dovoditi igrače s obavezom otkupa je sad riskantno, pogotovo ove nekakve Matete, na stranu čitava zbunjenost i nepripremljenost za mercato. Valjda će biti pri boljoj pameti na ljeto mada kako Comoli tako i Giuntoli, a i Marotta su znali spavati do zadnjeg sata.

No, sada imaju pravog trenera s jasnim indikacijama o profilu igrača koje zeli.
BocaJuniors1905 je napisao/la:
02 feb 2026, 17:25
Ako je Boga spreman odmah da uleti sada u četvrtak, gledati Miretija na krilu je zaista bolno.
Chiellini rece da ce njemu trebati vremena jer nije igrao 2 mjeseca od tog sukoba s ultrasima.
Juventus je inace bas krut i tezak klub za novajlije, ne pamtim da je neko došao i dobio šansu odmah bez neke pompe i pretjeranog pritiska, uvijek smo imali kalkulantske trenere koji sedmicama cekaju za neku prilagodbu. To je jedino sto volim kod Mourinha, lik je znao u nedjelju ubaciti igraca koji je potpisao u petak.
Recimo, pogledajmo Semenya u Cityju.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 feb 2026, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 feb 2026, 21:00

Već sam pisao za ovog Artura Atu, treba to uzeti na ljeto od bratskog Udinezea.
MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 feb 2026, 21:13

https://vt.tiktok.com/ZSapqqRhj/

:rol: :tokralju:

Btw, previsoka cifra za otkup Holma, morat će se dobro oznojiti.

#MaxOUT

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 03 feb 2026, 12:20

Jos jedno razocarenje algoritam comolli, lik je jedan nesposobnjakovic koji ni sam ne zna kako je u Juventusu. Doveli Holma koji 200% nece biti otkupljen( 15mil), nego se ganja na ljeto dzabalani Celik ili slicni panjevi ali bitno da je dzaba. Boga dok udje u ritam, tamam tamo negdje oko maja i njega nece otkupit iako je nesto mizerno 3 4mil otkup. Na ljeto ako se budu dovodili ovi nekakvi polovnjaci iz levatskih ekipa od nas nema nista, samo 2-3 jaka imena koja potezom mijenjaju tok utakmice tipa B.Silva, Tonali, Ederson, vezni red je rak rana ove ekipe.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 03 feb 2026, 15:22

A zamislite da smo umjesto ove zadnjeminutne avanture imali na raspolaganju Alberta Costu i Samuela Mbangulu?

Comolli je kreten, tu nema algoritma, covjek je degenerik.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 03 feb 2026, 17:35

Za Holma mi je sasvim OK otkupna klauzula od 15 miliona. Momak ima 25 godina, u naponu snage, još Gobbo vero Juventino od malih nogu.
Pogotovo ako se uzme činjenica da je besplatna posudba i njega i Džeremija.
15 miliona je danas ništa kada vidiš da oni engleski parmaci plaćaju igrače po 60-70 miliona.
Mislim da će momak ginuti na terenu kada dobije priliku ipak navija za Juventus od kako se rodio.
MANIJACI JUG 1987

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 03 feb 2026, 21:15

Ovdje je ocigledno mnogo strucnjaka koji su direktno gledami Bogu i Holma i znaju vjerovatno bolje inod Spaletija koji ih je odobrio.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 03 feb 2026, 22:05

Ja nemam nista ni protiv Holma ni protiv Boge, ali nacin na koji ovaj nosorog tjera jedne a dovodi druge i pri tome ne ostvaruje ama baš nikakav napredak u kvalitetu ekipe...to je fascinantno. Ko nas je kleo nije dangubio.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 feb 2026, 23:02

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 feb 2026, 00:13

UmjetnikZijad je napisao/la:
03 feb 2026, 22:05
Ja nemam nista ni protiv Holma ni protiv Boge, ali nacin na koji ovaj nosorog tjera jedne a dovodi druge i pri tome ne ostvaruje ama baš nikakav napredak u kvalitetu ekipe...to je fascinantno. Ko nas je kleo nije dangubio.
Dovodit ce igrace po Lucianovom nalogu. Ova dvojica su rezerve, sasvim okej. Od Holma vise ocekujem nego od Boge.

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.