Ti ga popu.si ljubomorni,dokle je tvoja zemlja dosla,sudci namjestaju za njemacku,a lucin i klarica nek se oproste odmahEdincapitano je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:22Bolji pobjedio. Kakav ba sudija.
Ljudi vodili 7 razlike u 40oj minuti. Hrvati nisu nikad ni blizu bili.
Evropsko prvenstvo u rukometu - Dan/Šve/Nor 2026.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Dan/Šve/Nor 2026.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Hahahah, odma isti odgovor. Sta ima Bosna s Hrvatskom? skroz glup komentar.Markinhio je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:51Ti ga popu.si ljubomorni,dokle je tvoja zemlja dosla,sudci namjestaju za njemacku,a lucin i klarica nek se oproste odmahEdincapitano je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:22Bolji pobjedio. Kakav ba sudija.
Ljudi vodili 7 razlike u 40oj minuti. Hrvati nisu nikad ni blizu bili.
Njemci bolji za klasu i to je to. Pisaj koliko hoces po sudiji ako ti je lakse.
Bas je namjestio 7 razlike u 40oj minuti, i namjestio to sto Wolff brani ko lud i to sto Glavas fula tri napada i onda sam ode na odmor dvije minute. Bas namjestio sudija.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Njemačka zasluženo, puno bolji su bili u svim segmentima
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Gisli je nesto najblize Ivanu Balicu sto smo vidjeli
Kako kradu sudci island to je nerealno
Identican rezultat u oba meca 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baš će biti zayebano u finalu, za koga će sudije više navlačiti
Bravo za Hrvate...zbog aktuelne politike Hrvatske prema nama voljeli ih ili ne mora se priznati kada se bore za svoju državu da imaju ono nešto...zalaganje,davanje a imaju i kvalitet još jednom bravo.Ono što se oduvijek pitam se kako sebi ne mogu naći normalan neki nadimak,nešto što ih idetiifikuje kao državu,hebote kauboji..koji moron moraš biti da ti repka ima naziv kauboji,pakleni,vatreni ..itd...pa rađe neka se zovu kockoglavi, bilo kako..zaista sam očaran zalaganjem,nije mi sekunde palo na pamet da vrijeđam...naprotiv bravo za medalju..ali heej..pakleni,kauboji i Hrvatska nigdje veze..pa daj majku mu nešto što ti je identitet...
Hrvatska skroz zasluženo 
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Svaka cast susjedima. J*bi ti to,ljudi imaju srebro i bronzu s zadnjeg svjetskog i evropskog. Svaka cast.
Iko link za finale?
- DinGospo21
- Kontakt:
Eto samo se oni bore za državu, a veliki broj igrača nije uopće iz Hrvatske, mani me toga, bore se, ginu, to se smijurija. Ali nema ništa gluplje nego za fašiste navijati, to smo vidjeli i na ovom prvenstvu kad u svlačionici se slavi fašizam.aqarius je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:31Bravo za Hrvate...zbog aktuelne politike Hrvatske prema nama voljeli ih ili ne mora se priznati kada se bore za svoju državu da imaju ono nešto...zalaganje,davanje a imaju i kvalitet još jednom bravo.Ono što se oduvijek pitam se kako sebi ne mogu naći normalan neki nadimak,nešto što ih idetiifikuje kao državu,hebote kauboji..koji moron moraš biti da ti repka ima naziv kauboji,pakleni,vatreni ..itd...pa rađe neka se zovu kockoglavi, bilo kako..zaista sam očaran zalaganjem,nije mi sekunde palo na pamet da vrijeđam...naprotiv bravo za medalju..ali heej..pakleni,kauboji i Hrvatska nigdje veze..pa daj majku mu nešto što ti je identitet...
- DinGospo21
- Kontakt:
Kad imaju filijalu u BiH, hebo to, muzeš druge pa se prosersvaš nešto. Mi imamo veće talente od njih, ali kad degenerik neće da igra za zemlju u kojoj se rodi, šta dalje da pričamo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:01Svaka cast susjedima. J*bi ti to,ljudi imaju srebro i bronzu s zadnjeg svjetskog i evropskog. Svaka cast.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
DinGospo21 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:01Kad imaju filijalu u BiH, hebo to, muzeš druge pa se prosersvaš nešto. Mi imamo veće talente od njih, ali kad degenerik neće da igra za zemlju u kojoj se rodi, šta dalje da pričamo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:01Svaka cast susjedima. J*bi ti to,ljudi imaju srebro i bronzu s zadnjeg svjetskog i evropskog. Svaka cast.
U ovoj ekipi imaju dva Mandica koja su rodjena u BiH,sto jest jest.
Ali ja u tome.vidim isto kao kad mi u nogometnoj reprezentaciji imamo igrace rodjene u Austriji,Srbiji,Hrvatskoj... Isto sranje,drugo pakovanje. Prebjega u svim sportovima,na sve strane. Iz Ljubuskog ce za Bosnu rukomet igrati samo ko ne moze za Hrvatsku,nazalost.
Møller prevaga 
2 Mandica, Cesko i Pavlovic kojeg nema u sastavu. Mada nebitno, bas to sto kazes i za nas. Svako ide gdje se bolje osjeca jbg.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:07DinGospo21 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:01Kad imaju filijalu u BiH, hebo to, muzeš druge pa se prosersvaš nešto. Mi imamo veće talente od njih, ali kad degenerik neće da igra za zemlju u kojoj se rodi, šta dalje da pričamo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:01Svaka cast susjedima. J*bi ti to,ljudi imaju srebro i bronzu s zadnjeg svjetskog i evropskog. Svaka cast.
Ali ja u tome.vidim isto kao kad mi u nogometnoj reprezentaciji imamo igrace rodjene u Austriji,Srbiji,Hrvatskoj... Isto sranje,drugo pakovanje. Prebjega u svim sportovima,na sve strane. Iz Ljubuskog ce za Bosnu rukomet igrati samo ko ne moze za Hrvatsku,nazalost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DinGospo21
- Kontakt:
Nije ni blizu **** ga ti. Ovi što igraju za reprezentaciju BiH u fudbalu, imaju roditelje iz BiH, tako da automatski imaju već u startu povezanost sa BiH. Meni to nije normalno, ako je to tebi normalno, ne znam šta bih to reko. Ne može tebi biti Hrvatska ispred BiH, ili recimo Srbija, to je u najmanju ruku retardirano. I nije rukomet jedini sport gdje se BiH, gdje je košarka, fudbal, tenis, atletika, itd.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:07DinGospo21 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:01Kad imaju filijalu u BiH, hebo to, muzeš druge pa se prosersvaš nešto. Mi imamo veće talente od njih, ali kad degenerik neće da igra za zemlju u kojoj se rodi, šta dalje da pričamo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:01Svaka cast susjedima. J*bi ti to,ljudi imaju srebro i bronzu s zadnjeg svjetskog i evropskog. Svaka cast.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Wolff 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.