Opet ti po meni sa svojim “realizmom”?Herson je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:06Ne radi se ovdje o znanju i neznanju nego o nerealnim i megalomanskim očekivanjima koja nemaju veze sa stvarnošću i stanjem na terenu. Čuj, sad odjednom i Banić postao golman za rotaciju. Guli dobar, ali nedovoljno dobar, pa i za njega treba upgrade. Pa, ko su onda ti igrači koji su dobri za nas i naš nivo fudbala? Da ponudimo Rijeci 15 miliona eura za Fruka i 5 miliona za Livakovića? Je li to uredu za ovaj klub i te ambicije?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:00Izvini sto sam te uvrijedio svojim licnim stavom i misljenjem o golmanu. Ma,Banic je vrh,slazem se,ali samo u usporedbi ko je njemu zamjena.Herson je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:46
Ti u ovu ligu ne možeš dovesti upgrade za Gulija. Takvi igrači koštaju ko zna koliko novca. Možeš samo pokušati nadoknaditi njegov odlazak, a Menalo je i više nego korektna zamjena za njega. Ali, čim ti za Banića kažeš da je dobar golman za rotaciju, nema se o čemu dalje raspravljati. Prebaci se na EPL, Manchester City ima vrhunske golmane.
I izvini sto si me pocastio komentarom da nemam pojma o fudbalu jer smatram da ovaj klub i uz ambicije kakve ima naprosto ne moze biti na jednom golmanu.
Nek’ si ti strucnjak i hvala Bogu sto ti vidis ono sto ja ne vidim,nemamo onda razloga za brigu.
Blago nama.
Koliko ti vidis,ili ja ne vidim,pokazat ce nam vrijeme u nadolasku.
Odoh ja igrati PES,a ti nastavi sa strucnim komentarisanjem i gledanjem.
Zivio!
Znaci ako sam spomenuo da ne mozes biti na yebenom jednom golmanu i da se moze naci bolji od ovog trenutnog i za ove pare,momentalno sam aludirao na Livakovica?
Pa gdje nadju Zrinjski,Borac,ili ko vec golmane i za koje pare? Koliko kostaju ti golamani,koliko Banic??
Jesu li to Livakovici?
Druze,Banic je tu kao prvi golman iz samo jednog razloga koji se mogao procitati u prvom postu.
Hipoteticki,da nije kod nas,zaista mislis da bi se Mamic odlucio za njega i za novac koji prima??
Skart mozda jeste rijesen ovu zimu,uz par ostataka i poluskart sigurno jos nije,i sto je normalno,ne mozes sve zavrsiti za mjesec i po u sred zime.