Može biti da egomanijak dize cijenu ovim nekim najavama, nece li izvući sto vise para od potencijalnih investitora. To se u biti tako i radi, odugovlačiti, praviti neke najave preseljenja da se što vise proba izvući. Mislim ko ce ga znati. Informacije su sigurno bile, ja sam isto cuo sa više strana. E sad.. Ja vjerujem da ce on na kraju prodati većinski dio upravljackih prava a da ce manji dio ostaviti sebi. Kad tacno ne može niko reci. Ne vjerujem da ce on ovo sam voditi dalje.jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:30Ja imam informacije da je većinski dio paketa upravljanja dogovoren da pređe na drugu osobu. I stojim iza toga. Sad ovo što Mirvic najednom želi zadržati određene procente i to je ok. Ja stojim iza toga, vidjet cemo sta će bit. Vrijeme je pred nama. Ne znam ko je rekao ali nisu to sitne stvari da se preko noći završe. Mislim da Zoran Mamić ne bi gubio svoje vrijeme i ostavljao svoj kompletan život u drugom gradu, prebacio porodicu u Sarajevo zarad nekog neozbiljnog projekta koji nema nikakvu budućnost. Ali živi bili pa vidjeli.
Ako se ovo ne desi i službeno do sredine marta odjavljujem se zauvijek s foruma. Morate znat da vas niko ne lozi nego da jednostavno nekad stvari ne idu onako kako je na prvu dogovoreno.
Za ovog Junuzovica se pojavila informacija na sve strane sto ne mora značiti da je istina, nije plasirana ni od kog relevantnog. Opet Mirvic je budala ne bi me ni to iznenadilo. A to bi definitivno bilo to dno ispod kojeg nema ispod
Jedino sto može biti je da hajvan hoce da princ ulozi dio a da se on pita i dalje..