FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kalimero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kalimero » 28 apr 2011, 23:22

Da je neko rek'o prije tekme da ce biti 1:0 prezadovoljan bi bio,ali i nisam bas nakon utakmice.Morali smo pobjediti barem 2:0 jer smo bili dosta bolji od Celika.Osim je tim naspanov'o pravo i protiv Celika se samo ovako moze igrati.NA pocetku 4,5 grubi startova i Celik se izgubio.Da ne znam od prije Dzafica i Purica rekao bi da su smijesni igraci.Adilovic je bio katastrofa,a ni Hadzic puno bolji.Od nasi stoperski par je briljirao.Nijema je predobar igrac,a i Vasilic je veceras bio bolji nego inace.Zeba isto tako motivisan kao Beslija i Visca.Lazar je solidno odigrao,a onda se propisno obrukao i sav taj trud je po obicaju prop'o ;)

Atmosfera odlicna.Bice tesko u Zenici jer sigurno necemo moci ovako marisat,ali nadam se prolazu :mrgreen:
Komsije i lesevi po obicaju traze neke trece mane sto veze nemaju s uatkmicom :lol:
KUP JE NAS!
AMAR OSIM!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 apr 2011, 23:25

harishp je napisao/la:Ovaj ''Petrovic ''stvarno veze nema. :mrgreen:
Ubio se za bojac. :lol:
Koji sliht....bas mi je drago sto ste iskulirali levata!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2011, 23:33

Dule 078 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovaj ''Petrovic ''stvarno veze nema. :mrgreen:
Ubio se za bojac. :lol:
Koji sliht....bas mi je drago sto ste iskulirali levata!
Jasta je nego sliht,ni kuliranje tu ne pomaze.
Jedino ipak da bi mozda u bojcu procvjetao. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bumbe
Kontakt:

Post Postao/la bumbe » 28 apr 2011, 23:53

Raja,jel ima snimka tekme na TV veceras ? ( Vogosca )

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 apr 2011, 23:57

LAZAR POPOVIĆ - RESPECT :lol:
Mogli ste hladno dobiti 3-0, a ovako će vam biti zajebano u NicaZe, mada realno imace vece sanse .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2011, 00:01

dzenan01 je napisao/la:LAZAR POPOVIĆ - RESPECT :lol:
Mogli ste hladno dobiti 3-0, a ovako će vam biti zajebano u NicaZe, mada realno imace vece sanse .
Sto ce nam biti zajebano vidis da su sakati nisu nam na gol opucali u gostima igramo jos bolje, celik ima minimalne sanse da osvoji kup.Treba odstampati maice s natipsom KUP KO CEKA DOCEKA hahaha...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 apr 2011, 00:03

Jao ovaj video na SS na 2:46 je preludd majke mi. Ojj Amara giganta!!!
"Ja ocekujem da ce Milosevic i Covic izaci malo... Ja ih pozivam da izadju... I mi cemo cekat... I to je to..." hahaha
Osim - drugo ime za Želju !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 apr 2011, 00:03

pile87 je napisao/la:
Sto ce nam biti zajebano vidis da su sakati nisu nam na gol opucali u gostima igramo jos bolje, celik ima minimalne sanse da osvoji kup.Treba odstampati maice s natipsom KUP KO CEKA DOCEKA hahaha...
Znas i sam koliko domaci teren znaci u nasem fudbalu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 apr 2011, 00:06

"Željo je mogao dati gol u 84. minuti, ali je Lazar Popović promašio prazan gol sa pet metara." haha :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2011, 00:10

A vala i Amar je legendaran,sta kaze.
Da Lazo valja nebi igrao kod nas,jest Petrovic :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 apr 2011, 00:11

Kako je šef samouvjeren, kaže jedva čekam puno BP i da završimo, bit će zanimljivije nego da smo danas završili posao. 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 apr 2011, 00:12

Baby je napisao/la:Patrick Gerhardt Nyema
po meni večeras odigrao bez greške !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 apr 2011, 00:14

Sta to nema leseva? Znaci sudjenje bilo korektno :?

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 apr 2011, 00:16

Što se tiče rezultata, on je u principu dobar, ali kad se pogleda utakmica stiče se dojam da smo mogli dobiti makar 2:0... ipak, mislim da smo kvalitetniji od Čelika, da su njihovi razvikani igrači danas bili apsolutno nevidljivi i da ćemo uspjeti dati gol u Zenici i uzeti Kup... za razliku od te utakmice, u subotu nam treba jedna posebno nadahnuta utakmica, jer ćemo samo tako moći do pobjede, što se tiče drugog mjesta možemo komotno i izgubiti, ali nema odustajanja od titule sve dok matematika ne kaže drukčije...

P.S. Lazo treba da trenira pucanje s 3 metra na prazan gol, jednostavno nemamo taj luksuz da iko promaši onakvu šansu...

@Strauss Ima, tamo ranije je jedan po običaju dramatično opisao suđenje, ono standardni rječnik, krađa, navijanje i to... ali mislim da je lud onaj koji se obazire na te ublehe...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 29 apr 2011, 00:19, ukupno mijenjano 3 puta.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 apr 2011, 00:17

Nego, dobro ovo pitanje za žute kartone. Ja nisam ni vidio ko je sve dobio kod nas, sjećam se samo Ćuluma i Svrake. Veli Amar da je Ćulumu treći, znači ne igra u revanšu ili to može odraditi u prvenstvu?? :?:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 29 apr 2011, 00:18

Bože dragi, podari nam normalnog napadaca da ne moramo trpiti ovu sohu Popovica.Covjek guši vec dvije godine :(
Ne mora biti Mesi ili Drogba, ali da zna zabiti ono sto se mora zabiti po svim pravilima.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 apr 2011, 00:20

LAW je napisao/la:Navijanje Manijaci : Ustani sjever , Zenicke picke ,Celik **** , Jel ima te vi pjesama il ??? il se prepali robova. Ima te siptara koji prica pola sata drago mu vidio razglas 8-) ZMBT.E kada postavljate mikrofone BHT slobodno siptaru u ruke.
1:0 dobar rezultat za uzvrat.Sto se tice gola regularno na to se nema sta reci, da ste imali vise prilika istina ali naravno uz pomoc sudije ste dosta ostvarili.
Sudija obukao plavi dres.Presjecao igru svojim glupostima.Mesari igraci zelje Culum,Zeba psuje mater sudiji sto se vidjelo da je normalan dao bi zuti al ostaje nijem.Skaze Milosevic na Popovica faul uredu Skace Culum na Kapetana ustaj.Korner kada Covic ubacuje blokirana lopta odlazi u korner al normalno gol aut za Zelju.Donijeli nosila i gledaju u covjeka (Zeljin igrac nezz ime) koji se hvata za lice i lezi naravno ide vrijeme sudija stoji i gleda.Kartoni za Celik pa presmjesni prvi Horic sto je protestovao na ostar start Culuma al normalno mora zuti i Celiku.Milosevic izbi loptu koji je predhodno Kuduzovic oduzeo al sviran aut naravno za Zelju.Zuti karton Bilobrku koji je pomjerio loptu u svom sesnaestercu pa jedno 1,5 m.Aut za Celik koji izvodi Kuduzovic sudija ga svira Zelji jer se covjek pomjerio 1m.Izvodimo opsajd sudija vraca loptu jer nije bila na pravom mjestu.Pa da se sjednete i da se razmotre ovi prekrsaji i sta je ovaj sudija sudio je smjesno i zalosno.E moj Zeljo i hocete titulu ccc Uzmite taj milion i podjelite ovim ekipama sto igraju protiv vas bolje nego sudiji da onako ocigledno stima.
Pa kako vas nije stid pojaviti se na ovoj temi.Niste pogledali prema golu a kamoli ošutali.I sad ona šuplja sudija je je šiljio za Želju.**** vas sudija i njegovi pomoćnici.Onaj kreten Ibraković kaže:"Rekli su mi da je go bio regularan",a to se desilo ispred njega .koji levat bože dragi.Fura se na Mourinha.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 29 apr 2011, 00:25

dzenan01 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Znas i sam koliko domaci teren znaci u nasem fudbalu .
Mozda vama, ali nama NE! Sto kazu lesevi `ladno uzimamo Kup, a vi sa Olimpicom na tackanje.
Nego da i ja dam jedan mali doprinos, Mirza odlazi ili da prekopiram jedne istocne susjede.Da ga mi otjeramo kad vi ne mozete ili ti ga : Mirza odlazi nja nja nja nja nja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 29 apr 2011, 00:27

Čelik smiješan. Robijaši smiješni.

1:0 je dobar rezultat. Ostaneš naperen, nema opuštanja. 2:0 se čini kao bolji rezultat al bi se moglo desiti da se ovi naši opuste, ko biva "ta će oni", fasujemo gol na početku i belaj do kraja utakmice.

Ovako, nema zajebancije. Trebamo postići jedan gol i završili smo posao. Bojim se da ne uđe neka frljoka u Zenici. Opet, i da se to desi, nema veze, oni ne smiju primiti gol. To je dodatni pritisak na igrače Čelika. Možda ga Lazar zabije :mrgreen:

Mi ako odigramo sličnu utakmicu oni nemaju šanse da nam zabiju gol u Zenici. Isto tako je primjetna razlika u večerašnjoj igri u odnosu na utakmice sa Slobodom, Veležom i Širokim. Šta je u pitanju, ne znam. Znam sigurno da nam ovi ne mogu ništa. Isto kao što Ibraković ne može ništa Amaru. U šest utakmica, Amar je dobio 5 a jedna je završena remijem.

Nema onog lika što je pisao hvalospjeve o Čeliku a fol navijač Želje :lol: Baš su me oduševili Džafić, Adilović, Hadžić, Šišić, Ćulov, Semjon Milošević :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 apr 2011, 00:28

rossoner je napisao/la:"Željo je mogao dati gol u 84. minuti, ali je Lazar Popović promašio prazan gol sa pet metara." haha :mrgreen:
da je makar bilo 5m
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.