Ide Lucky Luka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Mislite da je ovo kraj? 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jesi našao kome ćeš objašnjavati
Planira li se sta u vezni red?
Samo Telalovic sad kad nema Mamasa
Banić
Ristovski - Gojković - Bralić - Maroodza
Telalović - Cimirot
Elezi - Ljajić - Menalo
Mlinarić
Beganović, Renan, Kyeremeh, Turkeš, Ignatkov, Mehmedović, Gelson, Mujkić, Kuprešak...
Ristovski - Gojković - Bralić - Maroodza
Telalović - Cimirot
Elezi - Ljajić - Menalo
Mlinarić
Beganović, Renan, Kyeremeh, Turkeš, Ignatkov, Mehmedović, Gelson, Mujkić, Kuprešak...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno da ti kazem , Aldina ubacit i ja mislim da bi ekipa rastrgala svakog i da im damo 2 gola fore
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Zna li iko dokle je Krdzalic sa oporavkom. U ovom medicinskom biltenu ga nisu ni spomenuli. Nije dobro ako on i Mamas budu morali jos dugo biti odsutni.
-
jurisicduska
- Kontakt:
On se povrijedio prije tacno 3 mjeseca a najkomplikovaniji slučaj loma ključne kosti je plafon plafona 4 mjeseca s tim da je već nakon 3 sedmice mogao trenirati tj trčati samo bez duela kontakta etc. Dakle on bi već trebalo da je spreman. Tako da po mojoj procjeni mozemo ga očekivati u martu na terenu tj u trenažnom procesu.
Sto se tiče povrede Mamasa prve prognoze su aut do ljeta tako da eto Telalovicu otvara ti se prilika da dobijes i svoje i njegove minute.
Gledao sam sad utakmicu sto su igrali nije menala bilo gledao sam 3-4 utakmice u orvom djelu 2x uso kao rezerva 78 minuti nista nije pokazo, hrvaska liga nije puno jaca od bh lige posebno kad uzmes Sudjenje, cak ni dinamo nije toliko ubitacan samo sto imaju toliku sirinu kojoj jednostavno drugi klubovi nemogu da parirajunedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 00:11Brate ne mozes cak ni poredit :
Butic je dosao iz Slaven Belupa a i tamo nije standardno igrao
Durakovic je dosao iz Igman Konjic
Lovre Rogic je dosao iz Šibenika ( koji se il ugasio ili su krenuli iz zadnjeg ranga ) a i tada su se borili za opstanak u HNL
Anicic je dosao kad slobodan igrac a prije toga je nastupao u Konyasport koji je prosjecna ekipa u Turskoj .
Menalo igra u Rijeci koja igra EU takmicenja pritom igra redovno ...
Nije meni Menalo neki igrac za svršavanja, ako cemo iskreno. Jel pojacanje, trebao bi biti, dok teren ne pokaže ne vjerujem nista. Ali, nekako vise je igrač bljeska, nije kontinuiteta.
Da ne operemo sad s tim kako pitarima nista ne valja, nisam to napisao nego da bi trebao biti pojačanje i da vjerujem Mamicu da ce dati ruke Menalo ali da je nikad bolje pojačanje, nije.. Po meni!
Jako je dobro da moze igrati i lijevo i desno krilo, nije jos u nekim godinama može odigrati jako dobro kod nas.
U Rijeci je uglavnom ulazio ili ako je počinjao, bio je mjenjan. Ne moze se reci da je igrao neku glavnu ulogu, vise negdje izmedju klupe i prvog tima.. Vidjecemo..
Da ne operemo sad s tim kako pitarima nista ne valja, nisam to napisao nego da bi trebao biti pojačanje i da vjerujem Mamicu da ce dati ruke Menalo ali da je nikad bolje pojačanje, nije.. Po meni!
Jako je dobro da moze igrati i lijevo i desno krilo, nije jos u nekim godinama može odigrati jako dobro kod nas.
U Rijeci je uglavnom ulazio ili ako je počinjao, bio je mjenjan. Ne moze se reci da je igrao neku glavnu ulogu, vise negdje izmedju klupe i prvog tima.. Vidjecemo..
On ce bit BENJAMIN tatar firgos samo brza varijanta.nokee je napisao/la: ↑31 jan 2026, 06:49Nije meni Menalo neki igrac za svršavanja, ako cemo iskreno. Jel pojacanje, trebao bi biti, dok teren ne pokaže ne vjerujem nista. Ali, nekako vise je igrač bljeska, nije kontinuiteta.
Btw; crtal iko ista u bl, imal tog glavnog projekta..
I imal kakva mogucnost da se vidi dali je mirvic uplatio 300 k km za onaj dug pio mio od 2,1 m km..
Uzeto je na 6 rata
Nema sastava jos
-
kogmagie46
- Kontakt:
Rocha dva u prvom.
Zadnja izmjena: N3R3D, dana/u 31 jan 2026, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
Neki miks
Ima li gdje na YouTubeu prenos?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Je li ovim ukraincima ovo prvi tim
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], NazorUso i 38 gostiju.