FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Бањалучанин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Бањалучанин » 26 apr 2011, 22:58

Elegant je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Dobri ovi iz RS-a što neće da prihvate statut, bravo momci :lol:

Izgleda " uloženi milioni " odoše u Vrbas... :oops:
Ovi iz Borca su se oglasili da zele da igraju kvalifikacije za LS, ali izgleda da gospoda is FSRS im nece omoguciti to. :|

Ne samo njima nego ce cijelu drzavu zakocit sto se tice fudbala.
" & ? $ % " + ? $ " проневјере & се " $ ? овог $...
? се $ ' & статут, ? " пуно гована, " у $ & & " јер " је савез у " $ %...
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... renja.html
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 26 apr 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!

"!

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 26 apr 2011, 23:01

najgore je sto o klubovima koji ista vrijede u BiH odlucuju provincijalci ciji klubovi nikad nece postici ono sto su postigli Borac, Zeljo, Sarajevo, Velez.....

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 26 apr 2011, 23:11

Denis Ispušlić je napisao/la:Vidim ja da se ti u vecini stvari slazes samnom,lako bi se mi sportski orijentisani ljudi dogovorili,ali problem je ovaj polusvijet koji se nakotio,a ciji su pravi prototipovi likovi poput Nijaza Brkovica,Cvike,Zuje....
Za sve su krivi demokratija i ljudska prava,ne smijes vise lopovima pera odbiti,nemas dokaza....
Da mi je Titina drzava i Sajberova ovlascenja,ja bi taj klub jos nakon prodaje Zepcu izbacio u cetrvrtu ligu,bez ikakvih dokaza,pa se ti pusi! A likove poput Cvike bih odmah slao u zatvor,ne moraju nista uraditi,cisto zato sto izgledaju kao klosari!
Vjeruj mi na rijec da bi sad i oni igrali posteno kao vecina ostalih ekipa i ova liga bi licila na ligu a ne na cirkus!
Sva tvoja realnost je sazeta u boldiranom dijelu posta :lol: :lol: :lol:
Psi laju,karavani prolaze ;) ;)
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 26 apr 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 27 apr 2011, 13:07

Denis Ispušlić je napisao/la:Ja Zelju pominjem jedino u kontekstu izbacivanja u cetvrtu ligu zbog dugogodisnjeg mesetarenja i trovanja kompletnog takmicenja kojeg ste spustili na nivo seoske zadruge svojim mahalasenjem.
Ti se plasis Zelje moj Ispuslicu. Tebe je toliko strah da ti ni sam nisi svjestan sta pricas. Zeljo namjestio tekmu protiv Veleza da se primakne Borcu na 7 bodova, jadan ti ne bio sta pricas. Potkupio i sudiju,i Skaljica da dadne autogol, i Rovcanina (inace naseg igraca) koji je tako dva puta opucao da sam je vec vidio u golu ali rezija je bila takva da izvrsnom paradom Sehic, prvo spasi da ne bude 0:3 a onda i u zadnjim minutama da ne bude 3:3. Penal jeste diskutabilan (mozda je bio a mozda i nije) i to je jedino sto je taj sudija i odsvirao Zelji u pomenutoj utakmici (volio da neko od navijaca Veleza, ko je bio na utakmici, kaze sta je to osim penala sudija svirao Zelji a da je bilo protiv Veleza) al poslije toga je trebalo dati jos dva gola da pobijedimo i mi smo dali. Namjesteno 100%, rezirano na poluvremenu i to u ona tri minuta sto je sudija zakasnio na drugo poluvrijeme. Nastimali su i minut, i strijelce, i autogol. Nastimali smo i poraz protiv Slobode i Sirokog na Grbavici jer nam je merak da budemo "7" bodova iza vas. Koji je merak biti dva, tri boda iza vas, iza Borca. Samo "7" bodova i to je nas cilj na kraju prvenstva, biti drugi iza Borca ali samo "7" bodova iza.

Sto je tebe strah Ispuslicu ali ti stvarno trebam reci da nemas potrebe strahovati jer mi prvenstvo zavrsavamo "7" bodova iza vas. Tako smo nastimali, **** i za to trebas imati strucnjake u upravi.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 23:55

Mozda je rano, ali zasto da ne razmisljati malo unaprijed:

& ' ? "
& $ " ", а све су ? $ -, $ & " наступ у 85 $ $ " у ? за ? " - $ $ ?. Прво ? ? " је, ", за ? & ? ", а ? -, ' $ ", " у " ? ".

& тренутно " стоје & је ' $ ? & " "несврстане", ? по " (" је ") " ? $ /. ? су: & " (?), $ & (&), & (%), ? ("), те " %, ?, % " ", $ ' ' ": & ? ("), & (?), ? ($) " % Роверс (? ") " " &, /, ?, " " ".

& - "' "" " & групној " ? ? " у " % " $ се - " са ? " " " ? првенстава, $ $, ? " ? " " "? "" " $ ? на ' " попут " " ?, ?, %, $, ", ", ", & " &.

– % је рано " о ? за ? ". Све своје ? ? ' & $ ' " у ? $ се ' " $. " % $ " $ ", $ освајања ? " ' " $ & & се $ ' " & не " ?. " " ? $ нас ", ? - " то $ – & је " & ? ".

" 20. јуна

& " " ?, а UEFA " FIFA " " ' ФС " & - се 20. јуна у " " у & ' ? " ? " " & за ? " у " 2011/12.

Прве " $ ? ? - се " 12. " 13. ?, а " су 19. " 20. ?. " за - ? ? је 15. ?, а " ове $ су 26. " 27. ?, $ " 2. " 3. август. Петог августа је ? ? $ ?, а " су 16. " 17. август, $ 23. " 24. август.

Ovi Irci bi nam mozda najvise odgovarali, sa njima bi se mogli nositi. 8-)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 apr 2011, 09:53

ovdje je tema FK Borac.
ko ne moze to da shvati, bice mu zabranjen pristup forumu.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 28 apr 2011, 12:16

admin je napisao/la:ovdje je tema FK Borac.
ko ne moze to da shvati, bice mu zabranjen pristup forumu.
valjda će šibicari shvatiti šta si rekao :?
nego,subota sve bliže,Tuzla je na nogama,čujem vraca nam se Stupar,po meni najborbeniji nas igrač,Veljović juče konačno strijelac u kupu grada.Bod(ovi) ne bi trebali doći u pitanje
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 apr 2011, 23:34

Bice ovo sve neizvjesno do zadnjeg kola!
Veceras se moglo vidjeti da je Zeljo usao u pravu formu bas kad treba,i ne bi me iznenadilo da pobjedi sve utakmice prije nas. To znaci da bi i mi trebali prestati sa ovim izdrkavanjem na 0-0 i konacno zaigrati onako kako nasem imenu i prilici. Ne moze BORAC igrati na 0-0,to onda nije BORAC nego Sloga,Jedinstvo.... :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 28 apr 2011, 23:40

Па зар је " ? 30 $... &...
$, ? & ;)
Let's go, Fighter!

"!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 28 apr 2011, 23:43

Dule 078 je napisao/la:Bice ovo sve neizvjesno do zadnjeg kola!
Veceras se moglo vidjeti da je Zeljo usao u pravu formu bas kad treba,i ne bi me iznenadilo da pobjedi sve utakmice prije nas. To znaci da bi i mi trebali prestati sa ovim izdrkavanjem na 0-0 i konacno zaigrati onako kako nasem imenu i prilici. Ne moze BORAC igrati na 0-0,to onda nije BORAC nego Sloga,Jedinstvo.... :D

Ma šta su pokazali majke ti? Ništa! Slažem se da trebmo hrabrije igrati. Tuzla je prava prilika da zaigramo otvoreno i devastiramo ih. Ako izgubimo bože moj..... onda se vratiti igri koja daje rezultat jer ako šibicari uzmu u Zenici više nećemo imati priliku da kalkulišemo. Sad se možemo kockati u TZ. Vjerujem u 3 boda a onda naš derbi i invazija na PD!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 apr 2011, 23:45

Па зар је " ? 30 $... &...
$, ? & ;)
Prodje dok dlanom o dlan!

Svi veliki ljudi su bili nepravedno kaznjavani,zatvarani,osudjivani....Sad je i Dule usao medju te velikane,mozda jednom budem i Predsjednik! :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2011, 23:48

@Dule jes,to ti ,nesto si mi se pogurio :lol:
Znaci taman spreman, za komemoraciju kluba iz BanjaLuke.Cestitam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 apr 2011, 23:51

Idi nastavi tamo uvlacenje zeljovcima u dupe na njihovoj temi,ovdje smo svi priglupi i ne mozemo skontati te tvoje ultramegateragiga pametne sestosmislenosti.

Suvise je ovo niskovoltna tema za tebe!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 apr 2011, 23:57

Kako si mi dulence prijatelju ? ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2011, 23:58

Nemoj tako @dule pa samo sto si izisao iz prdekane,hocu reci Banovica.Ebiga 30 dana nije malo,ali valjda edukacija bi trebala da pomogne.Uvijek si bio spreman za salu,zato te vazda prvog krhnu za Banovice.
Nego tema je Borac kojem ja u slucaju osvajanja prvaka premier lige Bosne i Hercegovine zelim da cestitam.
Eto,ama bas nikakve lose namjere.
P.S Velis niskovoltna ,ac udara grom dc :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 apr 2011, 23:58

Pogurio sam se,satrala me ova robija,ali nema predaje! Ne bojte se,nisam nikoga ocinkao tamo! :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 apr 2011, 00:04

Dule 078 je napisao/la:
Pogurio sam se,satrala me ova robija,ali nema predaje! Ne bojte se,nisam nikoga ocinkao tamo! :D
Sta ima u BL , ima li kakvih desavanja novih u borcu ?

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 29 apr 2011, 00:04

Sve po starom,ostro,muski i na 0-0!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 29 apr 2011, 00:06

Dule 078 je napisao/la:Sve po starom,ostro,muski i na 0-0!
I još uvijek ugodnih +7 :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 29 apr 2011, 00:21

Sve je to ok,ali igramo nekako pickasto,a posebno sam na to osjetljiv danas kad gledam ove finaliste Kupa i sjetim se kako smo bezveznom igrom izgubili 3-0 na Grbavici bez ispaljenog metka! Nervira me takav pristup jer Zeljo nije nista bolji od nas i uz malo hrabriju igru ovo finale smo trebali igrati MI. A ako i dalje budemo ovako mrljavi,izgubicemo i titulu,ali sve se nadam da ce im doci iz guzice u glavu da treba igrati,a ne zatvoriti se i cekati gresku protivnika od koga smo 10 puta jaci! Ne kontam stvarno!
Imamo super tim a vile nas nosaju,da nije bilo ona 2 Zeljina kiksa kuci,vjerovatno bi nas u ovom kolu pretekli,bas kao i prosle godine kad su nas prvi put u sezoni pretekli bas za 1.maj,nakon one "kontroverzne" :D utakmice u Vrapcicima.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.