Atmosfera odlicna.Bice tesko u Zenici jer sigurno necemo moci ovako marisat,ali nadam se prolazu

Komsije i lesevi po obicaju traze neke trece mane sto veze nemaju s uatkmicom

KUP JE NAS!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koji sliht....bas mi je drago sto ste iskulirali levata!harishp je napisao/la:Ovaj ''Petrovic ''stvarno veze nema.![]()
Ubio se za bojac.
Jasta je nego sliht,ni kuliranje tu ne pomaze.Dule 078 je napisao/la:Koji sliht....bas mi je drago sto ste iskulirali levata!harishp je napisao/la:Ovaj ''Petrovic ''stvarno veze nema.![]()
Ubio se za bojac.
Sto ce nam biti zajebano vidis da su sakati nisu nam na gol opucali u gostima igramo jos bolje, celik ima minimalne sanse da osvoji kup.Treba odstampati maice s natipsom KUP KO CEKA DOCEKA hahaha...dzenan01 je napisao/la:LAZAR POPOVIĆ - RESPECT![]()
Mogli ste hladno dobiti 3-0, a ovako će vam biti zajebano u NicaZe, mada realno imace vece sanse .
Znas i sam koliko domaci teren znaci u nasem fudbalu .pile87 je napisao/la:Sto ce nam biti zajebano vidis da su sakati nisu nam na gol opucali u gostima igramo jos bolje, celik ima minimalne sanse da osvoji kup.Treba odstampati maice s natipsom KUP KO CEKA DOCEKA hahaha...dzenan01 je napisao/la:LAZAR POPOVIĆ - RESPECT![]()
Mogli ste hladno dobiti 3-0, a ovako će vam biti zajebano u NicaZe, mada realno imace vece sanse .
Baby je napisao/la:Patrick Gerhardt Nyema
po meni večeras odigrao bez greške !
Pa kako vas nije stid pojaviti se na ovoj temi.Niste pogledali prema golu a kamoli ošutali.I sad ona šuplja sudija je je šiljio za Želju.**** vas sudija i njegovi pomoćnici.Onaj kreten Ibraković kaže:"Rekli su mi da je go bio regularan",a to se desilo ispred njega .koji levat bože dragi.Fura se na Mourinha.LAW je napisao/la:Navijanje Manijaci : Ustani sjever , Zenicke picke ,Celik **** , Jel ima te vi pjesama il ??? il se prepali robova. Ima te siptara koji prica pola sata drago mu vidio razglasZMBT.E kada postavljate mikrofone BHT slobodno siptaru u ruke.
1:0 dobar rezultat za uzvrat.Sto se tice gola regularno na to se nema sta reci, da ste imali vise prilika istina ali naravno uz pomoc sudije ste dosta ostvarili.
Sudija obukao plavi dres.Presjecao igru svojim glupostima.Mesari igraci zelje Culum,Zeba psuje mater sudiji sto se vidjelo da je normalan dao bi zuti al ostaje nijem.Skaze Milosevic na Popovica faul uredu Skace Culum na Kapetana ustaj.Korner kada Covic ubacuje blokirana lopta odlazi u korner al normalno gol aut za Zelju.Donijeli nosila i gledaju u covjeka (Zeljin igrac nezz ime) koji se hvata za lice i lezi naravno ide vrijeme sudija stoji i gleda.Kartoni za Celik pa presmjesni prvi Horic sto je protestovao na ostar start Culuma al normalno mora zuti i Celiku.Milosevic izbi loptu koji je predhodno Kuduzovic oduzeo al sviran aut naravno za Zelju.Zuti karton Bilobrku koji je pomjerio loptu u svom sesnaestercu pa jedno 1,5 m.Aut za Celik koji izvodi Kuduzovic sudija ga svira Zelji jer se covjek pomjerio 1m.Izvodimo opsajd sudija vraca loptu jer nije bila na pravom mjestu.Pa da se sjednete i da se razmotre ovi prekrsaji i sta je ovaj sudija sudio je smjesno i zalosno.E moj Zeljo i hocete titulu ccc Uzmite taj milion i podjelite ovim ekipama sto igraju protiv vas bolje nego sudiji da onako ocigledno stima.
Mozda vama, ali nama NE! Sto kazu lesevi `ladno uzimamo Kup, a vi sa Olimpicom na tackanje.dzenan01 je napisao/la:Znas i sam koliko domaci teren znaci u nasem fudbalu .pile87 je napisao/la:Sto ce nam biti zajebano vidis da su sakati nisu nam na gol opucali u gostima igramo jos bolje, celik ima minimalne sanse da osvoji kup.Treba odstampati maice s natipsom KUP KO CEKA DOCEKA hahaha...dzenan01 je napisao/la:LAZAR POPOVIĆ - RESPECT![]()
da je makar bilo 5mrossoner je napisao/la:"Željo je mogao dati gol u 84. minuti, ali je Lazar Popović promašio prazan gol sa pet metara." haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.