svaka cast dečkoFlash_28 je napisao/la:Evo mojih tiketa posljenjih 48 sati![]()
samo sam na jednom pao Jako jako oprezna igra
Napravio sam konto na Nordicbet. Uplatio 250 dobio bonus 250 i taj bonus sam morao proigrati 6 puta na minimalnu kvotu 1.80 i evo to je to
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zadnja izmjena: cera1, dana/u 28 apr 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ova druga poruka sa S sadrzajem se salje eo 3 minute. Joj Bajo, fakat ne znam sta da radim 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
New Orleans - LA Lakers (2:3)1,452
L.Aldridge (Port.) (21,5)1,85Više
D.Nowitzki (Dallas) (25,5)1,85Manje
D.Howard (Orlando) (26,5)1,85Više
Portland - Dallas(182,5)1,85Više
evo jedan za veceras.... srecno ko isprati
Kvota 16,98
Ulog 1
L.Aldridge (Port.) (21,5)1,85Više
D.Nowitzki (Dallas) (25,5)1,85Manje
D.Howard (Orlando) (26,5)1,85Više
Portland - Dallas(182,5)1,85Više
evo jedan za veceras.... srecno ko isprati
Kvota 16,98
Ulog 1
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Znaci jos Brajant

Necu ukidati pa sta bude

Necu ukidati pa sta bude
svaka castJimmy from the hood je napisao/la:Znaci jos Brajant
Necu ukidati pa sta bude
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
Ja sam stavio na LA VISE OD 186 
Covek je zver on i Hulk nisu normalni..........hodža je napisao/la:FALCAO
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci jos Brajant
Necu ukidati pa sta bude
Druze ne budi lud uzmi koliko ti se daje nekih 70-tak markica i nabij se nogom u goz.icu dosta ti mahnes koju za 1. maj sta fino bacis na rostilj , a ne ovako da moras razmisljati hoce li otici preko ili nece.
Ja sam tako neko vece cekao Denver 1.40 kvota za stoju i trazim prijevremenu nekih 60-tak maraka kaze nisi odigrao preko clanskog i sto je najcrnje imam racun u premieru . Izgube klocevi 3 razlike
Ne kaze se dzaba bolje vrabac u ruci nego golub na grani , poslusaj me i uzmi pare
nekako se slažem s njim al ono kazu ko nereskira neprofitira tako da momak kako god odlucijo nadam se da ce tako i bitSanchez_8 je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci jos Brajant
Necu ukidati pa sta bude
Druze ne budi lud uzmi koliko ti se daje nekih 70-tak markica i nabij se nogom u goz.icu dosta ti mahnes koju za 1. maj sta fino bacis na rostilj , a ne ovako da moras razmisljati hoce li otici preko ili nece.
Ja sam tako neko vece cekao Denver 1.40 kvota za stoju i trazim prijevremenu nekih 60-tak maraka kaze nisi odigrao preko clanskog i sto je najcrnje imam racun u premieru . Izgube klocevi 3 razlike![]()
Ne kaze se dzaba bolje vrabac u ruci nego golub na grani , poslusaj me i uzmi pare
Što si dušman? Hoćeš da mu bude kvota 1!?cera1 je napisao/la: dabogda brayant cijelu utakmicu presjedio na klupi !
pa zar netreba brajant dati manje nego 25 koseva ?? ako nije tako ja se izvinjavam pogresno sam svatio ovaj tiketBegonja je napisao/la:Što si dušman? Hoćeš da mu bude kvota 1!?cera1 je napisao/la: dabogda brayant cijelu utakmicu presjedio na klupi !
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Nema veze, moze i presjedit 
jes ti kladijo vise il manje ?? nekontam sad ...Jimmy from the hood je napisao/la:Nema veze, moze i presjedit
Ako presjedi na klupi biće kvota 1. Mora ući u igru da bi momak dobio.cera1 je napisao/la:pa zar netreba brajant dati manje nego 25 koseva ?? ako nije tako ja se izvinjavam pogresno sam svatio ovaj tiketBegonja je napisao/la:Što si dušman? Hoćeš da mu bude kvota 1!?cera1 je napisao/la: dabogda brayant cijelu utakmicu presjedio na klupi !
-
samosarajvo
- Kontakt:
ali ako presjedi na klupi kvota je jedancera1 je napisao/la:pa zar netreba brajant dati manje nego 25 koseva ?? ako nije tako ja se izvinjavam pogresno sam svatio ovaj tiketBegonja je napisao/la:Što si dušman? Hoćeš da mu bude kvota 1!?cera1 je napisao/la: dabogda brayant cijelu utakmicu presjedio na klupi !
nek udje pet minuta i ostatak nek presjedi na klupi
]
Ako presjedi na klupi biće kvota 1. Mora ući u igru da bi momak dobio.[/quote]
aja pa dobro de dace valja 2 poena pa nek onda sjede
Ako presjedi na klupi biće kvota 1. Mora ući u igru da bi momak dobio.[/quote]
aja pa dobro de dace valja 2 poena pa nek onda sjede
Portland - Dallas 1
Johnson over 18
Paul over 21
Gasol over 16
Nowzktii under 26
Vancouver - Nashville 1
E jbm ti Howarda...Dao 25p, a trebalo mi 26 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto jara, dobio si..Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci jos Brajant
Necu ukidati pa sta bude
Ja sam mislio da je i veca granica na Brynta i zato sam rekao 100% da ce ici manje, ali eto i ovako je isao manje..
Cestitam.. Ocekujem sad da bacis meni sta na pivu umjesto onoj u kladionici..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.