FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
4
36%
2) Ne
4
36%
3) Svejedno
3
27%

Ukupno glasova: 11

Balon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balon » 29 jan 2026, 09:16

Joj onog iskompleksiranog neandertalca i njegovih romana :lol: , kao da smo vec osvojili 5 klempe i 8 titule sa Vincentom, smijem se kladiti da je tom degeneriku bilo drago kad je Neueru ispala ona lopta protiv Reala....

Vincentu svaka cast za ovu sezonu, zasluzeno je dobio pohvale od svih navijaca Bayerna kao sto je prosle sezone zasluzeno dobio kritike za slabe rezultate u LP i to je to. Daj Boze da nastavi ovako, vidi se da ima ekipu "iza sebe" a hoce li i takticki biti dovoljno za KO fazu vidjet ce se, ipak je jos uvijek "zelen" trener bez mnogo iskustva u velikim utakmicama....

Sto se tice sinocnje utakmice, rezultat kao i igra meni potpuno nebitni, najbitnije da nema povreda i da su konacno poceli odmarati Kanea i Olisea za vrucu fazu sezone...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jan 2026, 09:31

Balon je napisao/la:
29 jan 2026, 09:16
Joj onog iskompleksiranog neandertalca i njegovih romana :lol: , kao da smo vec osvojili 5 klempe i 8 titule sa Vincentom, smijem se kladiti da je tom degeneriku bilo drago kad je Neueru ispala ona lopta protiv Reala....
Rijedak primjer imbecila,napiše esej gluposti ne bi li ispao pametan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 29 jan 2026, 14:15

Vincent Kompany says he decided to start Jonas Urbig yesterday after his mistake against Augsburg in order to keep his confidence up: "During the holiday in December, I already knew that Jonas would get two games in January. After the game against Augsburg, it was 100% clear to me that this is a moment where a young player can take steps forward. We have an incredible luxury in this position. Now it’s Manu’s turn again [against HSV]. And we’ll decide when Jonas will get his next chance"
Kupio me s ovim, kakva pedagoška procjena, i momak vrati povjerenje sa 9.9 Sofascore ocjenom.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 jan 2026, 14:19

Kakav dobar potez Kompanyja da nakon Jonasovog kiksa iz utakmice protiv Augsburga, te mnoštvo kritika od "kritičara " po zanimanju tipa Hamman i sl. ponovo pruži šansu mladom golmanu i ovaj mu se zahvali sa bezbrojnim paradama i bude proglašen igračem utakmice. :bow:
Ide dotle da kaže da je već u decembru znao na kojim će ga utakmicama postaviti da brani. Protiv HSVa, Manu je ponovo na golu.
Edit: Zlaja me preduhitri :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 29 jan 2026, 16:11

Nemojte tolike pohvale Kompi, evo i ja se čak crvenim😜 Kanta Foruma će pući od muke. BTW, Laimer ponovo na terenu 👍

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.