Al je bio najbolji igrač večeras.irridu je napisao/la:i tako jos jedna tekma prodje a vas lazar ne dodje na ...listu strijelaca...a vi se i dalje nadajtenidi je napisao/la:sutra ga lazar zabija 100 %
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ti da si istinski navijac Zelje , to ne bi bio nas lazar , nego i tvoj pa kakav god da jeirridu je napisao/la:i tako jos jedna tekma prodje a vas lazar ne dodje na ...listu strijelaca...a vi se i dalje nadajtenidi je napisao/la:sutra ga lazar zabija 100 %

- Željo 1921
- Kontakt:
Lazar Popović da ima brzinu i okretnost kao osim što reče igrao bih u puno jačoj ligi..
Trebali smo zabti još dva gola ali ni ovako nije loše.
Veoma nezgodan rezulltat za Čelik u revanšu.
Veoma nezgodan rezulltat za Čelik u revanšu.
pretrco kuduzovicaŽeljo 1921 je napisao/la:Lazar Popović da ima brzinu i okretnost kao osim što reče igrao bih u puno jačoj ligi..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lazo Bgm kako zna odigrat veceras je bio odlican
Utakmica onako nista posebno mozemo mi to puno bolje.
Nase navijanje lose, ali pravo lose. Robije se samo na kraju utakmice culi kad se tribina praznila.

Nase navijanje lose, ali pravo lose. Robije se samo na kraju utakmice culi kad se tribina praznila.
- Željo 1921
- Kontakt:
Vidljivo smanjio kilograme,te je dobio na brziniiipile87 je napisao/la:pretrco kuduzovicaŽeljo 1921 je napisao/la:Lazar Popović da ima brzinu i okretnost kao osim što reče igrao bih u puno jačoj ligi..mislim i jednom milosevica

- zubanovic89
- Kontakt:
sto se tice igre u odnosu na celik i prijasnje dvije utakmice na grbavici poderali smo ih ko siroce napolitanku al opet smo u drugom pol pali to nam se u zenici ne smije desiti sudija mi je povukao zivac par puta i golman celika
petarda jeste pala al je pala iza gola lego ko da ga je fap pregazio u PM i mudonja place sudiji
petarda jeste pala al je pala iza gola lego ko da ga je fap pregazio u PM i mudonja place sudiji
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
brate ..bez imalo ironije na tv sam morao smanjivati koliko su se culi manijacii...ja nezz kako je lose kad vam je sada bilo dosta jace nego inacee.Buddy je napisao/la:Lazo Bgm kako zna odigrat veceras je bio odlican![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
"Mogu biti donekle zadovoljan igrom svoje ekipe, jer moj kolega Abdulah Ibraković kaže da se ne sjeća kad je njegov tim igrao utakmicu u kojoj nije opasnije zaprijetio protivniku. Način na koji smo večeras igrali daje nam za pravo da se nadamo osvajajanju kupa", kaže trener Želje.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
njemu samo psihijatar treba, jedno 5-6 termina i on bi bio odllican... djaba sve ali on i kad fuli tacno se sjebe da ga covjek ne moze ruzit...pile87 je napisao/la:pretrco kuduzovicaŽeljo 1921 je napisao/la:Lazar Popović da ima brzinu i okretnost kao osim što reče igrao bih u puno jačoj ligi..mislim i jednom milosevica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa eto vidiš da je bilo odlično kad si ti morao smanjivati ton.mma_hz je napisao/la:brate ..bez imalo ironije na tv sam morao smanjivati koliko su se culi manijacii...ja nezz kako je lose kad vam je sada bilo dosta jace nego inacee.Buddy je napisao/la:Lazo Bgm kako zna odigrat veceras je bio odlican![]()
- zubanovic89
- Kontakt:
prije na par casova joge da se malo razgibanick je napisao/la:njemu samo psihijatar treba, jedno 5-6 termina i on bi bio odllican... djaba sve ali on i kad fuli tacno se sjebe da ga covjek ne moze ruzit...pile87 je napisao/la:pretrco kuduzovicaŽeljo 1921 je napisao/la:Lazar Popović da ima brzinu i okretnost kao osim što reče igrao bih u puno jačoj ligi..mislim i jednom milosevica

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ma vala meni je ovo veceras slabo skroz, jer dok tica vodi grmi, cim Nedo(valjda se tako zove) uzme onda sute. Ko da nismo dosli bodrit voljeni klub, nego dosli radi tice.mma_hz je napisao/la:brate ..bez imalo ironije na tv sam morao smanjivati koliko su se culi manijacii...ja nezz kako je lose kad vam je sada bilo dosta jace nego inacee.Buddy je napisao/la:Lazo Bgm kako zna odigrat veceras je bio odlican![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
AMAR AMAR OSIM OSIM!“Pitajte Ibrakovića sjeća li se utakmice u kojoj njegova četiri napadača nisu pogledali prema golu. Da je Popović veliki napadač, ne bi igrao kod nas...”, replicirao je Osim
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
dečko pometi u svojoj avliji, pa onda gledaj jeli tuđa čista? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
26.05.2010-TITULA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tražite referendum? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?

Ž '21!
Ovaj ''Petrovic ''stvarno veze nema.
Ubio se za bojac.

Ubio se za bojac.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mozemo pricati sta hocemo, ali Popovic je smijesan igrac.
Onu šansu je jednostavno morao zabiti, a on stoji kao drvo i nikakve reakcije

Onu šansu je jednostavno morao zabiti, a on stoji kao drvo i nikakve reakcije

Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate, MrkiMedo, Strumfinho, zeljovolimte i 31 gost.