FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 28 apr 2011, 22:00

nasborik je napisao/la:Da ne bude kako samo dodjem vas kritikovati kad odigrate loše i izgubite, prvo čestitke na pobjedi, koja je apsolutno zaslužena, da vam je Popović bio prisebniji, mogli ste u prvoj utakmici riješiti pitanje osvajača kupa, ovako će u revanšu biti ne izvjesno.
Sada malo da vas kritikujem za navijanje, koje je po meni nigdje veze, tipa Sudija je_bem ti mate, jug je nasa sveta strana po islamu odabrana(prije kada ste govorili nesto za lesinare kad su pjevali nesto, kada sam vam spomenuo ovo da vi pjevate uvjeravali ste da se to više ne pjeva :roll: )
I posjeta vam je brate dno dna, e finale je kupa jbt. a vas 6000 u vrh! Možda da vam je Borac bio ponovo protivnik u finalu, možda bi vam stadion opet bio krcat kao prošle godine!
Popović je jedini krivac što već niste skoro pa osvajači kupa, onakve dve prilike promašiti je stvarno ne profesionalno, ovako revanš će biti baš otvoren.
jojjj po 1000 put, golman kad izvodi ide ooooo pusi ga **** je-be-mo ti mater
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 28 apr 2011, 22:01

Navijanje Manijaci : Ustani sjever , Zenicke picke ,Celik **** , Jel ima te vi pjesama il ??? il se prepali robova. Ima te siptara koji prica pola sata drago mu vidio razglas 8-) ZMBT.E kada postavljate mikrofone BHT slobodno siptaru u ruke.
1:0 dobar rezultat za uzvrat.Sto se tice gola regularno na to se nema sta reci, da ste imali vise prilika istina ali naravno uz pomoc sudije ste dosta ostvarili.
Sudija obukao plavi dres.Presjecao igru svojim glupostima.Mesari igraci zelje Culum,Zeba psuje mater sudiji sto se vidjelo da je normalan dao bi zuti al ostaje nijem.Skaze Milosevic na Popovica faul uredu Skace Culum na Kapetana ustaj.Korner kada Covic ubacuje blokirana lopta odlazi u korner al normalno gol aut za Zelju.Donijeli nosila i gledaju u covjeka (Zeljin igrac nezz ime) koji se hvata za lice i lezi naravno ide vrijeme sudija stoji i gleda.Kartoni za Celik pa presmjesni prvi Horic sto je protestovao na ostar start Culuma al normalno mora zuti i Celiku.Milosevic izbi loptu koji je predhodno Kuduzovic oduzeo al sviran aut naravno za Zelju.Zuti karton Bilobrku koji je pomjerio loptu u svom sesnaestercu pa jedno 1,5 m.Aut za Celik koji izvodi Kuduzovic sudija ga svira Zelji jer se covjek pomjerio 1m.Izvodimo opsajd sudija vraca loptu jer nije bila na pravom mjestu.Pa da se sjednete i da se razmotre ovi prekrsaji i sta je ovaj sudija sudio je smjesno i zalosno.E moj Zeljo i hocete titulu ccc Uzmite taj milion i podjelite ovim ekipama sto igraju protiv vas bolje nego sudiji da onako ocigledno stima.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 apr 2011, 22:03

slika

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 28 apr 2011, 22:05

tm malta je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la: A gdje ste vi u svemu tome?
izvinite sto prekidam pricu o lazi, dokazao da veze nema, nego da pitam zeljovca 1921 jeli bio na tekmi, posto vidim sad da je vodio svadje sa pitarima tokom utakmice, a koliko znam internet klub nema na samom stadionu. i daj vise prestani najavljivati kako ces biti na svakoj utakmici a ni na jednu nisi otisao :o
Nadji mi i jedan post, gdje sam najavljivao da cu biti na bilo kojoj tekmi. A ja se nikad ne svadjam, nema potrebe za to.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2011, 22:07

LAW je napisao/la:Navijanje Manijaci : Ustani sjever , Zenicke picke ,Celik **** , Jel ima te vi pjesama il ??? il se prepali robova. Ima te siptara koji prica pola sata drago mu vidio razglas 8-) ZMBT.E kada postavljate mikrofone BHT slobodno siptaru u ruke.
1:0 dobar rezultat za uzvrat.Sto se tice gola regularno na to se nema sta reci, da ste imali vise prilika istina ali naravno uz pomoc sudije ste dosta ostvarili.
Sudija obukao plavi dres.Presjecao igru svojim glupostima.Mesari igraci zelje Culum,Zeba psuje mater sudiji sto se vidjelo da je normalan dao bi zuti al ostaje nijem.Skaze Milosevic na Popovica faul uredu Skace Culum na Kapetana ustaj.Korner kada Covic ubacuje blokirana lopta odlazi u korner al normalno gol aut za Zelju.Donijeli nosila i gledaju u covjeka (Zeljin igrac nezz ime) koji se hvata za lice i lezi naravno ide vrijeme sudija stoji i gleda.Kartoni za Celik pa presmjesni prvi Horic sto je protestovao na ostar start Culuma al normalno mora zuti i Celiku.Milosevic izbi loptu koji je predhodno Kuduzovic oduzeo al sviran aut naravno za Zelju.Zuti karton Bilobrku koji je pomjerio loptu u svom sesnaestercu pa jedno 1,5 m.Aut za Celik koji izvodi Kuduzovic sudija ga svira Zelji jer se covjek pomjerio 1m.Izvodimo opsajd sudija vraca loptu jer nije bila na pravom mjestu.Pa da se sjednete i da se razmotre ovi prekrsaji i sta je ovaj sudija sudio je smjesno i zalosno.E moj Zeljo i hocete titulu ccc Uzmite taj milion i podjelite ovim ekipama sto igraju protiv vas bolje nego sudiji da onako ocigledno stima.

hmm za vas ide ono loooptaa je okruuuglaa, pa cjelu utakmicu jednom po golu opucali :D seha nalozio vatru u golu da se ugrije... ja mislim da su na sjeveru kliknuli mute da se vi ne cujete...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 28 apr 2011, 22:08

LAW je napisao/la:Navijanje Manijaci : Ustani sjever , Zenicke picke ,Celik **** , Jel ima te vi pjesama il ??? il se prepali robova. Ima te siptara koji prica pola sata drago mu vidio razglas 8-) ZMBT.E kada postavljate mikrofone BHT slobodno siptaru u ruke.
woooow ... dubokoumno izjavljeno .... nidje veze ... a za sudjenje nemas sta posebno rec ... sudija je bio dosta realan ..... ovo za Milosevica ... pa covjek je nabio loptu sve snage iz neke huje ...normalno da treba dobiti zuti ... i Bilobrku je zuti zato sto je i zadrzavao loptu ..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2011, 22:10

Samo F.K.S !! je napisao/la:Lazo je legenda :D
Meni je bolji Rizvanovic koji kaze: Rizvanović je na početku istakao u kakvim se sve problemima klub nalazi, te da situacija nije nimalo sjajna. Istakao je da je prilikom dolaska nove uprave zatečen blokiran račun kluba, kao velike dugove koji sada iznose i do 4.300.000 bez kamata na kamate mirne duse dodas jos jedno milion i eto imas zanimaciju a ne Zeljo.
Utakmica dobra uz puno prekrsaja celik nikad gori nisu ni jednom ugrozili nas gol, fizicki su popadali u sredini drugog poluvremana nisu izveli ni korner, odlicnon zatvorena krila Amar je jako dobro procitao igru celika mogli smo igrati jos jednu utakmicu a celik ga nebi dao.Istu ovaku utakmicu cemo odigrati u zenici i po meni slaviti ovim istim rezultatom jos lakse igramo u gostima.
Mi odigrali odgovorno prije svega uz dosta trke uduplavali njihove igrace na krilima kudzovic je jedini lik na dunjaluku kojeg je Lazo prosevo i pretrco :lol: Ono najbitnije Amar je uspio sacuvati Besliju, Bogija, Markovica od umora a u vezi ima ko igrati i odmoriti Culuma i Svraku u utakmicama lige.Mi smo igrali na ovaj rezultat da zabijemo i odrzimo utakmicu pod kontrolom u tome smo i uspjeli nekako sam siguran da cemo ih i u zenici isto ovako dobiti.
Nekako lijepo dodje kada vidis da svi nesto prate pitari lesevi iskuliras ih sad se oni bave ko je kako navijao i koliko minuta traje pjesma a mi lagano po kup :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 28 apr 2011, 22:12

Lazo legendaran!
Utakmica 0
Navijanje po meni slabo!
Nil Satis Nisi Optimum

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 apr 2011, 22:29

Dragi Lazo napusti vise grbavicu jao sta fuli levat jednostavno ne zna! Ali ni ovo nije los rezultat bili smo bolji citavu utakmicu nadam se tamo povoljnom rezultatu i naravno da uzmemo taj Kup! FORZA ZELJO 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 28 apr 2011, 22:32

Ti si paša smiješan, igrači Čelika proveli više vremena na travi nego u igri svaki napad neko leži i cmizdri.A prije utakmice ste najavljivali sigurnu pobjedu i da ste kvalitetniji tim od Želje :lol:
Što se tiče ovih bezimenih navijča Čelika, iznenadili su me sa onih 13 autobusa koliko ih je došlo, ali što se tiče glasnoće navijanja - slabo :D
G R B A V I C A 2

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 28 apr 2011, 22:34

Patrick Gerhardt Nyema
po meni večeras odigrao bez greške !
G R B A V I C A 2

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2011, 22:35

Baby je napisao/la:Patrick Gerhardt Nyema
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2011, 22:35

jest stvarno je momak dobar igrac nema sta..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 28 apr 2011, 22:40

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 apr 2011, 22:49

Eh, ovako ..

Sto se tice rezultata zadovoljan sam u potpunosti, mmislim da ako zabijemo go u Zenici prolazimo sigurno jer tesko da ce nam zabiti 3 gola. Veceras mi se najvise svidio Nyema, covjek siguran, bez greske. Visca i Zeba standardno. Svrak me malo iznenadio, cijelu utakmicu ne znam jeli dvaput dotako' loptu. Lazo.. iznenadio me dobrom igrom, borio se i imo nekoliko prodora, ali ono na kraju mu nije trebalo. Navijanje korektno, najvise mi se svidjelo sto su gostujuci navijaci gledali cijelu utakmicu 0-90' te to sto nije bilo nikakvih koskanja i incidenata. Koreografija odlicna kao i obicno. KUP, KUP, KUP JE NAŠ!
FKŽ !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 apr 2011, 22:50

Željo za nijansu bolji, u ispodprosječnoj predstavi i jednih i drugih...

Ako je cilj da se igra evropski fudbal, daleko je Željo od toga. Totalno nepovezani... Poneki bljesak ali slabo, slabo...
A Čelik sa onakvom igrom, ako hoće da igra u Evropi, bolje neka ne igra...

Sudija katastrofa, svira svaki kontakt, svaki pad igrača... zaustavlja igru kad god se neko bespotrebno valja na terenu... Umorio sam se gledajući to sran*e od utakmice.

Ovaj minimalan rezultat bi nas mogao skupo koštati...
Volio bih da osvoji Željo kup naravno, ali ako budu onako igrali, neću biti baš impresioniran... Nije ni trofej nešto, ako ga osvojiš na guzove...

Definitivno i objektivno, jedina stabilna ekipa u državi je Borac... Željo je tu negdje, ali bliže je onom prosjeku ostatka PLBiH, nego nekoj stabilnosti...

Nadam se da će se to popraviti...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 apr 2011, 22:50

Jednostavo Čelika smo pregazili večeras, i oni ako ovako odigraju u revanšu svjesni su da se nemaju čemu nadati, poigravali smo se s njima, prilike nisu imali...Lazar kao Lazar, ispunio je kvotu, fulio dva zicera, ali je se borio kao lav priznajte, pomeo je štopere Čelika...Ali koji me je najviše iznenadio je Stanić, Purić je bio na terenu samo reda radi, nije se vidio...Ne bi me čudilo da Šeha bude neocjenjen u sutrašnjim novinama :D

Igraom moramo biti zadovoljni i pristupom igrača, željom i borbenošću, jedino rezultatom ne, realan rezultat je trebao biti 3:0...aBd vratit će se ovo u revanšu...ako se po jutru poznaje dan, Kup je naš i toga su svjesni svi koji su gledali utakmicu...

Sudija na nivou, konačno da se Ibraković ne može izvlačiti na suđenje, mada je Želji davao kartone i šakom i kapom...

Ovi zeničani koji su prozivali Bešliju večeras su im je najbolje odgovorio...

Mnogo smo jaki 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 apr 2011, 22:54

Na kraju Čelik može biti sretniji rezultatom, nego mi. Mogli smo i morali bar 2:0 imati prije uzvrata u Zenici, ali nismo ni imali sreće ni potrebne hrabrosti i još plus ona reakcija Laze kad je Savić spustio glavom :roll: Osim toga je Lazo odigrao sasvim dobro, izborio je sam sebi prilike, trčao, dobijao skokove, ali jbga morao je biti prisebniji... Biće bolje :mrgreen:

Od ostalih Nyema sjajan, Marković i Svraka standardno dobri i Zeba je čini mi se malo više trčao ovu utakmicu. E, i trebali bi poslati zahtjev savezu da Ćulum počinje svaku utakmicu sa žutim kartonom, onda više obraća pažnju na igru a manje na protivničke igrače :mrgreen:

Iako smo idealno počeli i bili bolji čitavu tekmu, ipak je rezulata mogao biti bolji. Raduje me jedino ona lijeva strana Čelikove odbrane Kuduzović, Milošević :lol: Pa njih Lazo pretrči bez p'o muke, nadam se da će i u revanšu brzi dvojac igrati..

Ostalo ne bih komentarisao, posjeta je morala biti bolja- eto samo to :|
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 apr 2011, 22:56

nidi je napisao/la:sutra ga lazar zabija 100 %
i tako jos jedna tekma prodje a vas lazar ne dodje na ...listu strijelaca...a vi se i dalje nadajte ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 apr 2011, 22:59

irridu je napisao/la:
nidi je napisao/la:sutra ga lazar zabija 100 %
i tako jos jedna tekma prodje a vas lazar ne dodje na ...listu strijelaca...a vi se i dalje nadajte ;)
Ali zato otvara prostor ma šta to značilo. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, ZeljeznicarUberAlles i 31 gost.