U augustu.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: NFL
Pa svaki put kad napises nesto, u tvom potpisu drugaciji klubovi. Ako Patsi slucajno izgube, jel onda i za Seattle pocinjes ili kako to vec
Ja sam oduvijek bio za patse,a kao sto rekoh ove godine sam poceo trazit klub na NFC jer vec 12 godina navijam za patse i jos cu...superFrankie je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:32Pa svaki put kad napises nesto, u tvom potpisu drugaciji klubovi. Ako Patsi slucajno izgube, jel onda i za Seattle pocinjes ili kako to vec
FC Barcelona
New England Patriots & Washington Commanders
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- superFrankie
- Kontakt:
Bio je tu i Arsenal.. a bili bi i Texansi umjesto Patsa da su izgubili od njih, ali dobro, svakom njegovoMarkinhio je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:47Ja sam oduvijek bio za patse,a kao sto rekoh ove godine sam poceo trazit klub na NFC jer vec 12 godina navijam za patse i jos cu...superFrankie je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:32Pa svaki put kad napises nesto, u tvom potpisu drugaciji klubovi. Ako Patsi slucajno izgube, jel onda i za Seattle pocinjes ili kako to vec
Uvijek barca fan i za texanse sam govorio da dokazem da ce patsi pobjeditsuperFrankie je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:17Bio je tu i Arsenal.. a bili bi i Texansi umjesto Patsa da su izgubili od njih, ali dobro, svakom njegovoMarkinhio je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:47Ja sam oduvijek bio za patse,a kao sto rekoh ove godine sam poceo trazit klub na NFC jer vec 12 godina navijam za patse i jos cu...superFrankie je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:32
Pa svaki put kad napises nesto, u tvom potpisu drugaciji klubovi. Ako Patsi slucajno izgube, jel onda i za Seattle pocinjes ili kako to vec
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
ako je istina što schefter piše …. nedadoše cheateru u HoF
- superFrankie
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, mada ce kasnije uci, ove godine ne. Iako glupost, bit ce kad on ne zasluzuje ko onda zasluzuje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
stigao mu račun za varanje na naplatu
ući će dogodine
ući će dogodine
"The only explanation [for the outcome] was the cheating stuff," a veteran Hall voter told ESPN on Tuesday. "It really bothered some of the guys."
"Belichick should "wait a year" before induction as penance for Spygate and Deflategate"
prosto ko pasulj
"Belichick should "wait a year" before induction as penance for Spygate and Deflategate"
prosto ko pasulj
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.