daniel ruben bilos, etiketiran ko novi maradonaPuma je napisao/la:Maxi Lopez, Igli Vanucchi, Tiago Neves, D Alessandro, Benjamin Lauth, Goran Slavkovski, Dusan Basta, Dario Cvitanich, te isto onaj arg.hrvatskog porijekla sto je igrao za St.Etienne

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
daniel ruben bilos, etiketiran ko novi maradonaPuma je napisao/la:Maxi Lopez, Igli Vanucchi, Tiago Neves, D Alessandro, Benjamin Lauth, Goran Slavkovski, Dusan Basta, Dario Cvitanich, te isto onaj arg.hrvatskog porijekla sto je igrao za St.Etienne
Kad je on bio talent ?Dabar je napisao/la:Zaboravili ste Petra Jelića![]()
![]()
ma to je taj, nikad mu ime nisam mogao upamtitiTritolone je napisao/la:daniel ruben bilos, etiketiran ko novi maradonaPuma je napisao/la:Maxi Lopez, Igli Vanucchi, Tiago Neves, D Alessandro, Benjamin Lauth, Goran Slavkovski, Dusan Basta, Dario Cvitanich, te isto onaj arg.hrvatskog porijekla sto je igrao za St.Etienneneznam jel uopce igra vise nogometa
Kod: Označi sve
http://www.transfermarkt.co.uk/en/guillermo-ochoa/profil/spieler_29559.html
ne mislim bas da je propaoSasha L.F.C. je napisao/la:Sto Ochou?? jel mi mislimo na istog Ochou, ja govorim za onog golmana Guillermo Ochoa jel si na njega mislio ako jesi nevidim zasto bi se on nasao na ovoj listi??
Quaresma je bio i u Barceloni, doveden kao mladi igrač koji se treba razvijati, ali u prvoj sezoni baš se i nije naigrao, a imao je i povredu. Uz to, imao i sitni konflikt sa Rijkaardom, pa su ga vratili nazad u Portugal, u Porto, a veliki Deco se okrenuo prema Barceloni.robovi88 je napisao/la:don_burza je napisao/la:ma kakav on
hebo te dribling kad si tuka u glaviŠta lik čini to nije humano, uživam gledajući ga, al Engleska i Italijanska liga u kojima je on do sada bio su "kobne za tehničare" ako nemaš pravog stimulansa i trenera
ja mislim da ce bas ovog leta preci u evropu u neki jaci tim, ne znam da li znas da njega prati bas dosta klubova a s'obzirom da mu je tek 25 god(a golmani imaju duge igracke karijere) pred njim je jedna blistava buducnost i po meni on je jedan od boljih golmana u svetu, ko god ga kupi samo ce profitirati jer ce imati odlicnog golmana na duge staze!!!Puma je napisao/la:ne mislim bas da je propaoSasha L.F.C. je napisao/la:Sto Ochou?? jel mi mislimo na istog Ochou, ja govorim za onog golmana Guillermo Ochoa jel si na njega mislio ako jesi nevidim zasto bi se on nasao na ovoj listi??
ali ocekivao sam puno bolju karijeru od njega, vrijeme mu je odavno da dodje u Evropu, jos 2-3 godine ako saceka mozda ce biti kasno
Stvarno i taj Akinfejev. Ljudi ga prodaju jos od 2005e i finala Uefa kupa, a on i dalje ostaje u ruskoj razvojnoj ligi. Steta.Puma je napisao/la:Vrijeme mu je da napreduje, i njemu i Akinfeevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.