NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Gasal je u top 5 igraca ove lige, al ja ako se ne varam on je vec potpisao za Travnik, to je vec negdje pisalo. Ako nije Gasal he top opcija da ga dovedete.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma u Travniku je kao sto rekoh, igra i futsal uporedo u Travniku znalo se odmah da tamo ide. Nek je najbolji igrac nama trenutno nista ne znaci. Pod mlade sam mislio prije svega na igrace koji bi mogli zamisliti sebe u klubu barem 2-3 sezone.
Stojim uvijek iza toga da se ekipa ne pravi preko noci, pa cak i kad su idealni uslovi. Jedini ispravan nacin da udjes iz federalne u Premijer ligu je bas onako kako je Velez usao. Mi o tome ni ne razmisljamo komentarisem u sirem kontekstu. Nadam se da ovaj rok za nas nece biti previse buran, i kako god cudno zvucilo volio bih da prodje bez tih “velikih” imena bar za ovu ligu.
Stojim uvijek iza toga da se ekipa ne pravi preko noci, pa cak i kad su idealni uslovi. Jedini ispravan nacin da udjes iz federalne u Premijer ligu je bas onako kako je Velez usao. Mi o tome ni ne razmisljamo komentarisem u sirem kontekstu. Nadam se da ovaj rok za nas nece biti previse buran, i kako god cudno zvucilo volio bih da prodje bez tih “velikih” imena bar za ovu ligu.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ja znam kad god je doslo neko vece ime od igraca da su nam samo pare uzeli. Ili mi nismo znali sa njima, ili je to standardno da ssmo pare uzmu i nista od njih. Bolji je mlad igrac koji se tek mora dokazati. Mlade mozemo i istrpiti godinu dvije.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
100% ja se ne mogu sjetiti kad je neko zvucno pojacanje u zadnje vrijeme nesto puno pokazalo.nebeskasila je napisao/la: ↑19 jan 2026, 23:00Ja znam kad god je doslo neko vece ime od igraca da su nam samo pare uzeli. Ili mi nismo znali sa njima, ili je to standardno da ssmo pare uzmu i nista od njih. Bolji je mlad igrac koji se tek mora dokazati. Mlade mozemo i istrpiti godinu dvije.
Ovi igraci kao ovaj Fontemachi su meni uvijek najjaci bili, mi smo takva publika i ti latinosi koji pokazu herc ce uvijek dobro proci. Ovaj Mariagga je znao brutalno odigrati, al srca sekunde nije imao.
U sjecanju uvijek ostanu ludjaci poput Zare, onog cokoladnog golmana, Sero je isto bio miljenik navijaca, ljubio grb, onda otisao igrati za GOSK dosao Pod Borice rugao se publici.
Kako ces ti privuci nekog kad nemas logistike, finansija, znanja, plana.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jan 2026, 20:43Ma u Travniku je kao sto rekoh, igra i futsal uporedo u Travniku znalo se odmah da tamo ide. Nek je najbolji igrac nama trenutno nista ne znaci. Pod mlade sam mislio prije svega na igrace koji bi mogli zamisliti sebe u klubu barem 2-3 sezone.
Mi ovim tempom necemo moci PL napast u iducih 10 god.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Jedinstvo pod vođstvom trenera Armina Duvnjka sa prvim dijelom rada počinje sutra s mlađim igračima, dok će se kompletan tim priključiti pripremama 26. januara.
Bazni dio priprema odvijaće se u Bihaću, a prva kontrolna utakmica planirana je za 7. februar protiv ekipe iz okruženja. Ukoliko uslovi dozvole Jedinstvo bi odigralo još nekoliko kontrolnih utakmica sa rivalima iz Hrvatske i Slovenije.
Bazni dio priprema odvijaće se u Bihaću, a prva kontrolna utakmica planirana je za 7. februar protiv ekipe iz okruženja. Ukoliko uslovi dozvole Jedinstvo bi odigralo još nekoliko kontrolnih utakmica sa rivalima iz Hrvatske i Slovenije.
NK Jedinstvo obavještava javnost da je Denis Čavkić imenovan za novog trenera juniorske selekcije, te ujedno i šefa – koordinatora omladinskog pogona kluba.
Čavkić posjeduje UEFA A licencu i iza sebe ima značajno iskustvo u radu s mladim nogometašima, što predstavlja važan korak u daljem unapređenju i razvoju omladinskog pogona NK Jedinstvo.
Denisu želimo puno uspjeha u radu i ostvarenje zacrtanih ciljeva, uz vjeru da će njegov stručni angažman doprinijeti razvoju mladih igrača i stabilnosti omladinskih selekcija.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
NeRi_K je napisao/la: ↑22 jan 2026, 21:12𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬 𝐂𝐚𝐯𝐤𝐢𝐜 𝐧𝐨𝐯𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐚 𝐢 𝐬𝐞𝐟 𝐤𝐨𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐨𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢𝐧𝐬𝐤𝐨𝐠 𝐩𝐨𝐠𝐨𝐧𝐚 𝐍𝐊 𝐉𝐞𝐝𝐢𝐧𝐬𝐭𝐯𝐨
NK Jedinstvo obavještava javnost da je Denis Čavkić imenovan za novog trenera juniorske selekcije, te ujedno i šefa – koordinatora omladinskog pogona kluba.
Čavkić posjeduje UEFA A licencu i iza sebe ima značajno iskustvo u radu s mladim nogometašima, što predstavlja važan korak u daljem unapređenju i razvoju omladinskog pogona NK Jedinstvo.
Denisu želimo puno uspjeha u radu i ostvarenje zacrtanih ciljeva, uz vjeru da će njegov stručni angažman doprinijeti razvoju mladih igrača i stabilnosti omladinskih selekcija.
Jedan super potez. Ne znam ko je covjek i kakav je strucnjak, ali potezi za unapredjenje omladinskog pogodka , uz infrastrukturu, je najbitniji za buducnost kluba.
Zanimljivolegendarnadruga je napisao/la: ↑22 jan 2026, 06:23Jedinstvo pod vođstvom trenera Armina Duvnjka sa prvim dijelom rada počinje sutra s mlađim igračima, dok će se kompletan tim priključiti pripremama 26. januara.
-
gattuso1919
- Kontakt:
Slažem se. Više sam fan da su ostali Zele i Halim u radu sa mlađim kategorijama, kao koordinatori, ali… Nadam se da će uspjeti sa juniorima ući u Premijer ligu jer bi to bila super stvarNim je napisao/la: ↑22 jan 2026, 21:17NeRi_K je napisao/la: ↑22 jan 2026, 21:12𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬 𝐂𝐚𝐯𝐤𝐢𝐜 𝐧𝐨𝐯𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐚 𝐢 𝐬𝐞𝐟 𝐤𝐨𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐨𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢𝐧𝐬𝐤𝐨𝐠 𝐩𝐨𝐠𝐨𝐧𝐚 𝐍𝐊 𝐉𝐞𝐝𝐢𝐧𝐬𝐭𝐯𝐨
Jedan super potez. Ne znam ko je covjek i kakav je strucnjak, ali potezi za unapredjenje omladinskog pogodka , uz infrastrukturu, je najbitniji za buducnost kluba.
ma hvala njima za sve, ja ne bih vracao nikoga od njih vise nikada, daj onog ko nije dana bio u jedinstvu
necu nista reci za zelu i halima al ima ih sto su dosta naplatili od jedinstva a pricali sve najgore o klubu, 'nasi' su
necu nista reci za zelu i halima al ima ih sto su dosta naplatili od jedinstva a pricali sve najgore o klubu, 'nasi' su
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Lijevi bek Armin Imamović uskoro bi trebao potpisati ugovor s ekipom iz Bihaća.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ovo bi trebalo biti pravo pojacanje.legendarnadruga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 12:01Joao Carlos Farias do Nascimento u drugom dijelu sezone neće nositi dres Jedinstva
Po cemu?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 jan 2026, 12:25Ovo bi trebalo biti pravo pojacanje.legendarnadruga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 12:01Joao Carlos Farias do Nascimento u drugom dijelu sezone neće nositi dres Jedinstva
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slažem se sa @harden-om, dovodi se igrač koji je punih godinu dana bez kluba, znači nije aktivan igrač bez obzira na njegov angažman u sarajevu, slobodi, tirani…
Ono što mi je evidentno zadnji par godina, prilikom svake zimske pauze, mi dovodimo u zadnjih 10 dana igrače pred početak druge polusezone, šta tu očekivat??
Svaka pametna persona zadužena za skauting u klubu, odmah nakon par dana od početka pauze ima kontakt sa potencijalnim novim igračima…zašto se u nas uvijek nešto čeka, kad je već probrano sve što valja od igrača, sad pare nisu problem.
Pomoćni?!? Pa nije valjda naučna fantastika poredat travu po terenu, jel i za to tender treba???
Sporo je ovo dečki, veoma sporo!!!
Ono što mi je evidentno zadnji par godina, prilikom svake zimske pauze, mi dovodimo u zadnjih 10 dana igrače pred početak druge polusezone, šta tu očekivat??
Svaka pametna persona zadužena za skauting u klubu, odmah nakon par dana od početka pauze ima kontakt sa potencijalnim novim igračima…zašto se u nas uvijek nešto čeka, kad je već probrano sve što valja od igrača, sad pare nisu problem.
Pomoćni?!? Pa nije valjda naučna fantastika poredat travu po terenu, jel i za to tender treba???
Sporo je ovo dečki, veoma sporo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.