Manchester United FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Steta velika, barem se trudi za razliku od nekih....
- LenyYoro15
- Kontakt:
Mora se dovesti minimalno 2 vezna igrača na ljeto. Nadam se Anderson i jedan uz njega. Meni se Baleba sviđa, iako je na slabijem nivou ove sezone. Ima u njemu WC igrač.
Kobbie Mainoo je vjerovatno jedini vezni igrač koji će sigurno biti tu naredne sezone. Sada kada nema više Amorima, mislim da njemu ide novi ugovor.
Casemiro -100% OUT
Ugarte - 80% OUT
Bruno - 50-50%
Ako bi nastavili igrati ovu formaciju, mislim da Bruni treba dati novi ugovor na 3 godine. Čovjek je mašina i najbolji AMF na svijetu. Nažalost zaglavljen kod nas. Ipak, ne bi me čudilo da ode u Arabiju za 3 puta veću platu.
Idealno:
Anderson - Baleba/Mainoo
Bruno
Amad Mbeuemo (Šeško) Cunha
Pretpostavljam da se dovode 2 vezna, lijevo krilo, lijevi bek i štoper ako Maguire ne produži.
Kobbie Mainoo je vjerovatno jedini vezni igrač koji će sigurno biti tu naredne sezone. Sada kada nema više Amorima, mislim da njemu ide novi ugovor.
Casemiro -100% OUT
Ugarte - 80% OUT
Bruno - 50-50%
Ako bi nastavili igrati ovu formaciju, mislim da Bruni treba dati novi ugovor na 3 godine. Čovjek je mašina i najbolji AMF na svijetu. Nažalost zaglavljen kod nas. Ipak, ne bi me čudilo da ode u Arabiju za 3 puta veću platu.
Idealno:
Anderson - Baleba/Mainoo
Bruno
Amad Mbeuemo (Šeško) Cunha
Pretpostavljam da se dovode 2 vezna, lijevo krilo, lijevi bek i štoper ako Maguire ne produži.
Da barem ostane Carrick, on bi mogao biti super izbor....
Da dode bilo ko drugi imo bi svoju filozofiju i opet sve ode u nepovrat
Da dode bilo ko drugi imo bi svoju filozofiju i opet sve ode u nepovrat
- VivaLaStella
- Kontakt:
Bruno ide 100% na kraju sezone
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ja nisam više tako siguran da ide. Malo je previše da u jednom prelaznom roku odu Bruno, Casemiro i Maguire. Smatraju se za 3 vođe tima.
Bruno na AMF i novi ugovor na 2 godine je meni sasvim OK. Neka ima platu koliko hoće.
Bruno na AMF i novi ugovor na 2 godine je meni sasvim OK. Neka ima platu koliko hoće.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Bruno bi prošlog ljeta bio bivši, da nije bilo Amorima.

Slažem se. Al za ineos nisam siguranLenyYoro15 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 13:45Bruno na AMF i novi ugovor na 2 godine je meni sasvim OK. Neka ima platu koliko hoće.
Look on my works, ye Mighty, and despair!
- LenyYoro15
- Kontakt:
Mnogo važna pobjeda danas.
Slijedi nekoliko utakmica u kojima ćemo biti favoriti (Spurs, West Ham, Everton, Crystale Palace). Ako tu uzmemo 3 pobjede i 1 remi ili barem 2 i 2 remija, bićemo na dobrom putu za Top5 pred zadnjih 10 kola prvenstva.
Mbeumo - 9 goals
Cunha - 6 goals
Šeško - 6 goals
S obzirom koliko malo utakmica igramo u sezoni (samo 26 do sada) i s obzirom da su Cunha i Šeško bili povrijeđeni po mjesec dana, a Mbeumo na AFCONU mjesec dana, ovo je jako dobar učinak pojačanja u napadu. Ponajviše zbog toga što su skoro svi golovi bili bitni.
Da igramo Evropu i kupove, već bi bili dvocifreni svi.
Slijedi nekoliko utakmica u kojima ćemo biti favoriti (Spurs, West Ham, Everton, Crystale Palace). Ako tu uzmemo 3 pobjede i 1 remi ili barem 2 i 2 remija, bićemo na dobrom putu za Top5 pred zadnjih 10 kola prvenstva.
Mbeumo - 9 goals
Cunha - 6 goals
Šeško - 6 goals
S obzirom koliko malo utakmica igramo u sezoni (samo 26 do sada) i s obzirom da su Cunha i Šeško bili povrijeđeni po mjesec dana, a Mbeumo na AFCONU mjesec dana, ovo je jako dobar učinak pojačanja u napadu. Ponajviše zbog toga što su skoro svi golovi bili bitni.
Da igramo Evropu i kupove, već bi bili dvocifreni svi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.