FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po vremenskoj prognozi, u Beleku svaki dan kiša do kraja priprema. 
-
BordoAhbab
- Kontakt:
ide dzuma pa tekma, brinu ljudi za nas lagano
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa ne radimo svi u državnim institucijama da se poslje Džume ne vraćamo na posao.
Jel realno ovo za termin? Nas da stave u 14h u petak? Pa ocm dobro mi ikako. Ovo da ti odma stavi do znanja gdje ti je mjesto.
Ovo je u startu odmah da te sreze, cuj petak u 2 termin za tekmu, pa sestre mi pisaju nas ljudi kako stignu
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nek gledaju da i ovo prešute preplacene pic.ketine iz uprave.Sto kazu sta cemo,ne mozemo im nista.Najlakse predati oruzje ha ja ba,predajte i platu tako.Samo nek nas gaze do zadnjeg dana mandata.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jan 2026, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dva kluba su uputila zahtjev Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine da snage na Koševu odmjere dan ranije, odnosno 6. februara (petak).
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako je ovo napisano, kao da smo i mi trazili da igramo u petak??
Pick.etine su izgleda i tražile promjenu. To je najgore od svega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:02Nek gledaju da i ovo prešute preplacene pic.ketine iz uprave.Sto kazu sta cemo,ne mozemo im nista.Najlakse predati oruzje ha ja ba,predajte i platu tako.Samo nek nas gaze do zadnjeg dana mandata.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
J*** upravi mrtve za termin
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Evo vidimZutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:08Pick.etine su izgleda i tražile promjenu. To je najgore od svega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:02Nek gledaju da i ovo prešute preplacene pic.ketine iz uprave.Sto kazu sta cemo,ne mozemo im nista.Najlakse predati oruzje ha ja ba,predajte i platu tako.Samo nek nas gaze do zadnjeg dana mandata.
Ljudi odbijaju svoje navijace to jos vidio nisam.Nek botovi i ovo opravdaju ali ovo je odavno za bojkota i tjeranja majku im yebem seljacku.Yebo ti Ajla familiju Ismire.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
4300+ članova
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da li stvarno misliš da je neko iz uprave mogao na svoju ruku tj. bez saglasnosti Cvitanovića i Mamamića tražiti promjenu termina. Možda je i zbog kup utakmice, vjerovatno je u utorak utakmica u Zenici.Zutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:08Pick.etine su izgleda i tražile promjenu. To je najgore od svega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:02Nek gledaju da i ovo prešute preplacene pic.ketine iz uprave.Sto kazu sta cemo,ne mozemo im nista.Najlakse predati oruzje ha ja ba,predajte i platu tako.Samo nek nas gaze do zadnjeg dana mandata.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Znaju li oni da svi rade petkom, nemoguce je stici na utakmicu
Ovo je dno dna
Ovo je dno dna
Brate ne znam stvarno ako su je pomjerili zbog kupa to je jos gore. Pa jbt 2mj nema utakmica zar nisu u mogucnosti odigrati 2 utakmice u razmaku od par dana i to igras prvu sa radnikom a drugu sa celikom e celikom ljudi druga liga znaci sa drugim timom ih moramo dobiti. Valjda ce biti neka obavjest sa normalnim razlogom zasto je pomjereno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:15Da li stvarno misliš da je neko iz uprave mogao na svoju ruku tj. bez saglasnosti Cvitanovića i Mamamića tražiti promjenu termina. Možda je i zbog kup utakmice, vjerovatno je u utorak utakmica u Zenici.Zutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:08Pick.etine su izgleda i tražile promjenu. To je najgore od svega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:02Nek gledaju da i ovo prešute preplacene pic.ketine iz uprave.Sto kazu sta cemo,ne mozemo im nista.Najlakse predati oruzje ha ja ba,predajte i platu tako.Samo nek nas gaze do zadnjeg dana mandata.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Dobar termin, al’ za trening. Bar će pojedinci imati izgovor posao za nedolazak na Koševo.
Nikad poraz, samo lekcija.
Normalno da nisu mogli bez saglasnosti. Ja svima u klubu koji su podržali ovu ili bilo koju drugu kretensku yebem majku.Da mi je otac rođeni, pljujem i kritikujem ako je debilno, a ne Mamić ili Cvitanović.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:15Da li stvarno misliš da je neko iz uprave mogao na svoju ruku tj. bez saglasnosti Cvitanovića i Mamamića tražiti promjenu termina. Možda je i zbog kup utakmice, vjerovatno je u utorak utakmica u Zenici.Zutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:08Pick.etine su izgleda i tražile promjenu. To je najgore od svega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:02Nek gledaju da i ovo prešute preplacene pic.ketine iz uprave.Sto kazu sta cemo,ne mozemo im nista.Najlakse predati oruzje ha ja ba,predajte i platu tako.Samo nek nas gaze do zadnjeg dana mandata.
Što se tiče Zenice. Čelik je, mislim jučer, objavio da je utakmica u srijedu. Pa čak i da je u utorak, igraš subotu, nedjelja oporavak, ponedjeljak priprema, u utorak možeš igrat bez problema. Ne gostuješ na Craven Cottage-u.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ode i Tiro !
Svaka nedisciplina se od sada skupo placa !
Svaka nedisciplina se od sada skupo placa !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Jayder Asprilla ide u Sherif Tiraspol

.png)