Kakav igrač.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
opasne kone bgm
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH 
0:0 protiv Zorye koja je 8 u ukrajinskom prvenstvu

Znate onu pjesmu: Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje
jesil fkt retardiran ilSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH
Za bordobijele boje
- imekorisnicko
- Kontakt:
Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Kvalitet su svakako imali,ali su bili kriminalno posloženi i nekompatibilni.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Fali nam napadač, eventualno i lijevi bek, tek kad se to riješi bi ja bio optimista.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- imekorisnicko
- Kontakt:
Za ambicije koje jedino možete imati do kraja ove sezone,ne fali vam ništa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:06Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Fali nam napadač, eventualno i lijevi bek, tek kad se to riješi bi ja bio optimista.
Napadača možete dovesti i na ljeto,a možda probudite nekog od ove dvojice koji su već tu.
Meni baš djeluju dosta manje opasno bez Guliashvilijaimekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa sigurno da jesu,takvog igrača je gotovo nemoguće nadoknaditi,ali su bolje posloženi.Arma00 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:08Meni baš djeluju dosta manje opasno bez Guliashvilijaimekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Top igrača svakako imaju i prilično sam siguran da će biti dobri u kontinuitetu,pitanje je samo koliko dobri.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slažem se, ali zamisli ovu ekipu sa kvalitetnim napadačem, Bevisom i nekim lijevim bekom, ogromna razlika.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:08Za ambicije koje jedino možete imati do kraja ove sezone,ne fali vam ništa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:06Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Napadača možete dovesti i na ljeto,a možda probudite nekog od ove dvojice koji su već tu.
Želja bi mi bilo da to riješimo sad, jer se ekipa treba sad uigravati za ljeto, ali što kažeš, nije tuga ako i ljeto sačekamo.
Gelson mi je isto zapao za oko, mogli bi imati koristi od njega velike.
Vidjet ćemo, bit će interesantan drugi dio.
Najviše me raduju ove djeca što igraju. Mehmedović, Ignatkov, Maroodza, Dreca, Dizdarević, Mujkić, a u narednoj tekmi i Cerić i Telalović da dobiju minute.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma nikada se ne moraju jedan ili dva igrača spec uigravati,ako dođu u uređenu ekipu brzo se to uklopi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:11Slažem se, ali zamisli ovu ekipu sa kvalitetnim napadačem, Bevisom i nekim lijevim bekom, ogromna razlika.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:08Za ambicije koje jedino možete imati do kraja ove sezone,ne fali vam ništa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:06
Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.
Želja bi mi bilo da to riješimo sad, jer se ekipa treba sad uigravati za ljeto, ali što kažeš, nije tuga ako i ljeto sačekamo.
Iskreno se nadam da će se Ismir vratiti u svoj standardni mode i početi praviti gluposti
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa za zelja on navijaPapakIzSa je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:57jesil fkt retardiran ilSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH
Dje je sada duškajurisicka kad Zeljo popisuje, njegov glas se ne cuje 

-
jurisicduska
- Kontakt:
Djeko podpiso za Šelješćar04???
Svaka ćast
Svaka ćast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To svakako, dobrom igraču treba par treninga adaptacije, i spreman je za igru.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:12Ma nikada se ne moraju jedan ili dva igrača spec uigravati,ako dođu u uređenu ekipu brzo se to uklopi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:11Slažem se, ali zamisli ovu ekipu sa kvalitetnim napadačem, Bevisom i nekim lijevim bekom, ogromna razlika.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:08
Za ambicije koje jedino možete imati do kraja ove sezone,ne fali vam ništa.
Iskreno se nadam da će se Ismir vratiti u svoj standardni mode i početi praviti gluposti![]()
Sa djecom treba pažljivije, ali isto tako nemaju ni pritisak na sebi.
A što se tiče Ismira, vidjet ćemo, on je praktički sve ovlasti prenio na Mamića, tako da dok god je on tu, vjeruj da će ovo biti sve bolje i bolje.
I sviđa mi se da je napokon tu neko ko sa mudima preuzima odgovornost, a ne ko prije, direktor za ovo, direktor za ono, na kraju niko nije kriv kad su loši rezultati.
Kod vas mi je npr čudno, jer ne znate ni vi ko vam prelazni rok vodi, ako krene loše, ne znate ni kome yebat mater
Čuj kome, pa strateškom partneru.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:39To svakako, dobrom igraču treba par treninga adaptacije, i spreman je za igru.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:12Ma nikada se ne moraju jedan ili dva igrača spec uigravati,ako dođu u uređenu ekipu brzo se to uklopi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:11
Slažem se, ali zamisli ovu ekipu sa kvalitetnim napadačem, Bevisom i nekim lijevim bekom, ogromna razlika.
Iskreno se nadam da će se Ismir vratiti u svoj standardni mode i početi praviti gluposti![]()
Sa djecom treba pažljivije, ali isto tako nemaju ni pritisak na sebi.
A što se tiče Ismira, vidjet ćemo, on je praktički sve ovlasti prenio na Mamića, tako da dok god je on tu, vjeruj da će ovo biti sve bolje i bolje.
I sviđa mi se da je napokon tu neko ko sa mudima preuzima odgovornost, a ne ko prije, direktor za ovo, direktor za ono, na kraju niko nije kriv kad su loši rezultati.
Kod vas mi je npr čudno, jer ne znate ni vi ko vam prelazni rok vodi, ako krene loše, ne znate ni kome yebat mater![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sve je to dobro dok ne krene liga, a onda je sve u 5 deka
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.