FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Super igra omladinaca. Sarajevo u19 bi bilo ispred SB u ligi
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Kad Dreca uzme loptu samo treba govoriti mashAllah. Nevjerovatan je do sada!
Sarajevo ljubavi moja 1946
Turkeš

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Joj Turkesa spusti rucnu 
Nemam sut , nemam brzinu , ne znam primit loptu , ne znam osnove fudbala a medju najplacenijim sam igracima u ligi pogodite ko sam
?
Danas smo jasno vidjeli da je bila apsolutno ispravna odluka otpustiti sve smeće i vjerovati talentima.
Mehmedović je 2008 godište.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 21 jan 2026, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
propoklopac
- Kontakt:
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Ovaj Mehmedovic novi Guli dobar potencijal.
Dreca je generacijski talenat. Nema svrhe vraćati ga u juniore. Neka trenira uz prvi tim i igra prijateljske, dok ne stekne pravo igranja prvenstvenih.
Treba sa ovom djecom imati strpljenja. Ne trebamo preuraniti sa velikim prognozama, ako Bog da biće hajra od ovoga.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
eno odmah generacijski talenti nakon par minuta u remiju prve pripremne utakmice protiv ispodprosjecne ekipe.
Koliko Dreci fali da napuni 16?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ova 2007 2008 godista vec sada igracki bolja od raznih Turkesa, Mamasa i slicnih da ne govorim o zelji i borbi , samo gurat i Mehmedovica i Drecu i ostale umjesto ovih sa kurcoboljom .
Ne može biti ispodprosječna ekipa koja vrijedi par miliona eura više od Sarajeva i koja je 8. na tabeli ukrajinske lige. To prosto nisu istine, ti dobro znaš da je tako, al' eto, lijepo je biti kontraš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56eno odmah generacijski talenti nakon par minuta u remiju prve pripremne utakmice protiv ispodprosjecne ekipe.
Pa to svako ko iole ima mozga i zna nešto o fudbalu vidi za par minuta utakmice. Nema to veze sa protivnikom.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56eno odmah generacijski talenti nakon par minuta u remiju prve pripremne utakmice protiv ispodprosjecne ekipe.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Yamal Dreca 
Kakva ono utvara radi u shopu grob te yebo...
Trenutno korisnika/ca: mire971, PingoFTW, skoJaa, trunks1946 i 43 gosta.