Zbog jedne izgubljene lopte?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
propoklopac
- Kontakt:
- SilaMoc1946
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Do 30. jesmo, sad smo ko i zivnuli
-
propoklopac
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sta pricas jaranepropoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:43ahhahahah sta ga ti gledasustvari upravu si sta ce Zorya
![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Joj Nemanje jest agresivan ko da igra finale lige šampiona familije mi
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
propoklopac
- Kontakt:
Nista uredu je, do nas jerimljanin90 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:44Sta pricas jaranepropoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:43ahhahahah sta ga ti gledasustvari upravu si sta ce Zorya
![]()
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Cimi najbolji dosad, ako ovako nastavi u prvenstvu biće odlično. Generalno je igra veoma dobra, meni najbitnije da to ide tečno i da se dobro kreću.
Hujber će biti dobar.
Hujber će biti dobar.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pripremne utakmice nisu mjerilo da se donose zaključci jesmo li dobri ili loši.
Ocigledno ne slusas rimljaninaGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:48Cimi najbolji dosad, ako ovako nastavi u prvenstvu biće odlično. Generalno je igra veoma dobra, meni najbitnije da to ide tečno i da se dobro kreću.
Hujber će biti dobar.
-
propoklopac
- Kontakt:
Fino ovo izgleda za prvu tekmu, lijepo se kobinuje ide lopta fino, agresivno, presing, Zorya nimalo losa ekipa...Adema gledati i u ovim tekmama je takvo uzivanjeGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:48Cimi najbolji dosad, ako ovako nastavi u prvenstvu biće odlično. Generalno je igra veoma dobra, meni najbitnije da to ide tečno i da se dobro kreću.
Hujber će biti dobar.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja sam prvi kritikovao Cimirota u prvom dijelu, ali ovo sad što sam vidio za 40 minuta je odlično. Tako mirno, fino kontroliše igru, na vrijeme pasovi, izlasci itd.insimadop je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:50Ocigledno ne slusas rimljaninaGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:48Cimi najbolji dosad, ako ovako nastavi u prvenstvu biće odlično. Generalno je igra veoma dobra, meni najbitnije da to ide tečno i da se dobro kreću.
Hujber će biti dobar.
Valjda se sudi zbog jedne izgubljene lopte, stručnjaci..
Lijepo ovo izgleda.
Ovo je i taj neki sastav koji bi po vecini nas trebao biti kostur za udarnih 11 u iducoj polusezoni (fale Bega - povreda i U21 igrac).
Ovo je i taj neki sastav koji bi po vecini nas trebao biti kostur za udarnih 11 u iducoj polusezoni (fale Bega - povreda i U21 igrac).
Dobro stojimo, lijepe kombinacije što neko reče, nije loše stvarno. U smislu pristupa baš liči kao kod Zekića, ali bar na osnovu ovog poluvremena nešto tečnije nego tada. Hujber Luka će biti pravi, a uvijek mi je drago vidjeti Kuprešaka u igri!
Fina kombinatorika.
Trazi se pas igra, nema nabijanja, nema srljanja.
Po meni fali jedan napadac i to je to.
Hujber ce biti u najmanju ruku dobro pojacanje, da ne pretjeram i kazem odlicno !
Trazi se pas igra, nema nabijanja, nema srljanja.
Po meni fali jedan napadac i to je to.
Hujber ce biti u najmanju ruku dobro pojacanje, da ne pretjeram i kazem odlicno !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Svaka cast odlicno igramo.Brzo, jednostavno , stvaramo sanse.
Adem zalutao u ovu ligu kakav majstor.
Adem zalutao u ovu ligu kakav majstor.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Maroodza
Mlinaric
Ljajic
Ne znam ko je bolji.
Mlinaric
Ljajic
Ne znam ko je bolji.
3-4-2-1, sa dva zadnja/centralna vezna, i dva ofanzivna vezna (Adem i Mlinka) koja se pridodaju u zavrsnicu. U sredini izgledamo jako kvalitetno i kreativni na lopti. Ali evidentno da nam u ovoj formaciji fali širina (krila) ili dva top full beka koja mogu u svakom napadu se pojaviti u završnici.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: hajroooooo, MElloo, supervizor, teamnorth1989, trunks1946 i 46 gostiju.