+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:53Okej ako je nadimak.Za ovo drugo svako ima pravo na svoje misljenje,po meni su zasluzeno nagradu uzeli i Djuri i Bubanja(pogotovo).Nagrada se daje najborbenijem igracu,ne najboljem a ako gledamo pozrtvovanost itekako zasluzeno,Djuri zbog postupaka na terenu,Vladan jer je sa polomljenim rukama odigrao maestralnu sezonu,donio pehar,postao najbolji veznjak lige i donio klubu pare.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:19Jel nije korektno sto mi je izgubilo smisao
Ili sto sam ga nazvao Crnogorac (nemam generalno nista protiv crnogoraca ako je to nekorektno nego tako mu nadimak)
Ili nesto trece ?
Mislim prihvatam kritiku samo da znam sta nije korektno da pripazim.
Meni je mrsko sto su pehar uzeli klosar smradovac(hvala Bogu vraceno) i Nadarevic koji je poslije potpisao za kmelju i odradio nekoliko treninga onda otisao pod pritiskom.Kome padne na pamet samo da potpise za njih ne zasluzuje pehar taman da je Bagio u nasem dresu.
Ove godine ima dosta kandidata,ima drugi dio sezone pa vidjet cemo.Kyeremeh svakako zasluzuje nagradu,3 godine je tu,na svaku loptu i skok ide 100%,preore teren,jednostavno lomi se covjek
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
@junioR ima li info o pojacanjima 
Kakav crni Seferovic ?! I vi se primate kao da ne znate kako stvari stoje...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prema infos iz kampa u Antaliji za sada nema. Smatraju da nema potrebe srljati i dovoditi po svaku cijenu. Ako se neka perspektivna mladja zvijer pojavi onda ok. Mamic je protiv ovih potrosenih "zvijezda". No vidjet cemo
Sramota je sto Beganovic vec nema nagradu Ismir Pintol, mora je ove godine dobiti
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel' sletio?
Hoće li ko ostati?

-
Pitaristok
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da su stavili da clanovi besplatno gledaju prijateljske ko sto su jedne godine tako uradili
Evo Begovic kaze, da je stvarno bilo kontakta da predje kod nas ljetos. I da smo bas ozbiljni kao klub.
Mogu samo reci da sa Seferovicem nismo imali nikakav kontakt i da je to želja nekih forumasa.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Imal kakvih krila na vidiku brate necemo se valjda oslonit na jednog portugalca od 19 godinajunioR je napisao/la: ↑20 jan 2026, 23:53Mogu samo reci da sa Seferovicem nismo imali nikakav kontakt i da je to želja nekih forumasa.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sta li znaci ovaj Mirvićev ig story?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Kakav story, može ss?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hvala buraz...
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, skoJaa i 38 gostiju.
.png)