FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Puno raje ce ici na tekmu i ova utakmica bi mogla biti jedna od posjecenijih ove godine,bar kako cujem oko mene,svi ce da idu...to je dobra stvar,samo moramo skontati u toku utakmice da ista traje 90 minuta i da treba da budemo strpljivi sa citavim tokom i da damo svesrdnu podrsku bez obzira na stanje na terenu...to je nas sveti tim,to je nasa sveta dolina,to su nasi igraci,plavi momci i trebamo da ih nosimo i kada ih i ide i ne ide.
Imam dobar predosjecaj pred utakmicu da cemo odigrati snazno i dobro,da ce nasi zapeti od prve minute,mada tako nikad ne pisem pred neku utakmicu,ovaj put imam jak osjecaj da bi mogli odigrati jedan stvarno dobar mec...
Optimista sam i nadam se da cemo na prepunoj Grbavici napraviti dobar rezultat pred revans,da cemo pokazati zube na terenu,a da ce se na tribinama ponosno pjevati nasa pjesma i da ce se daleko cuti aplauz sa svake tibine.
Sretno PLAVI !!!
Imam dobar predosjecaj pred utakmicu da cemo odigrati snazno i dobro,da ce nasi zapeti od prve minute,mada tako nikad ne pisem pred neku utakmicu,ovaj put imam jak osjecaj da bi mogli odigrati jedan stvarno dobar mec...
Optimista sam i nadam se da cemo na prepunoj Grbavici napraviti dobar rezultat pred revans,da cemo pokazati zube na terenu,a da ce se na tribinama ponosno pjevati nasa pjesma i da ce se daleko cuti aplauz sa svake tibine.
Sretno PLAVI !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Drug,odi fino na balkaniyum,uplatis 5 eurica i imas mjesec dana hrpu nekih TV programa za gledanje..a izmedju ostalog i BHT1 i rahat si.karabajic84 je napisao/la:hvala ti svakako..za ovau stranicu vec odavno znam,ali je problem sto samo ako su linkovi u media player i others mogu da otvorimspielführer_21 je napisao/la:Za ove što traže stream:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports
Ovdje će se pojaviti oko 14:30 linkovi za prenos, nadam se da će sve biti ok i da ćete moći gledati utakmicu...
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
Cijene su tolike kolike jesu, mi u subotu imamo bestplatan ulaz, u revansu kupa cemo platiti ulaz i to je to. Kao iskusnija ekipa ocekujem da mudrom igrom dodjemo do pobjede od tri gola razlike i vec rijesimo pitanje pobjednika kupa. U ovakvim utakmicama, a pogotovo sto se radi o kupu trenutna forma igra malu ulogu. Mislim da ce veceras iskustvo donijeti prevagu, a kad pogledamo unazad sjetiti cemo se da je nas Zeljo uvijek igrao najbolje kada je to trebalo. Pozdrav za sve
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
prvi post pa za psihijatrijeFCZ Stari Grad je napisao/la:Cijene su tolike kolike jesu, mi u subotu imamo bestplatan ulaz, u revansu kupa cemo platiti ulaz i to je to. Kao iskusnija ekipa ocekujem da mudrom igrom dodjemo do pobjede od tri gola razlike i vec rijesimo pitanje pobjednika kupa. U ovakvim utakmicama, a pogotovo sto se radi o kupu trenutna forma igra malu ulogu. Mislim da ce veceras iskustvo donijeti prevagu, a kad pogledamo unazad sjetiti cemo se da je nas Zeljo uvijek igrao najbolje kada je to trebalo. Pozdrav za sve

To je to ja bih jos samo dodao da me raduje sto se zenicani ponasaju kao da ce uzeti kup imam osjecaj da ce im i ekipa imati isti pristup a ako nasi budu pametni to se da iskoristiti.GAZI ****boccaccio je napisao/la:Puno raje ce ici na tekmu i ova utakmica bi mogla biti jedna od posjecenijih ove godine,bar kako cujem oko mene,svi ce da idu...to je dobra stvar,samo moramo skontati u toku utakmice da ista traje 90 minuta i da treba da budemo strpljivi sa citavim tokom i da damo svesrdnu podrsku bez obzira na stanje na terenu...to je nas sveti tim,to je nasa sveta dolina,to su nasi igraci,plavi momci i trebamo da ih nosimo i kada ih i ide i ne ide.
Sretno PLAVI !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Slazem se pile, ma oni se ponasaju ko da su ga vec osvojili sto nama u potpunosti odgovara, cak im treba dati i ulogu favorita pa i poslje poslati pod hladan tus pa nek i dalje bojkotuju ko i svih ovi godina do sada.Nesto sam siguran da ih veceras GAZIMO.pile87 je napisao/la:To je to ja bih jos samo dodao da me raduje sto se zenicani ponasaju kao da ce uzeti kup imam osjecaj da ce im i ekipa imati isti pristup a ako nasi budu pametni to se da iskoristiti.GAZI ****boccaccio je napisao/la:Puno raje ce ici na tekmu i ova utakmica bi mogla biti jedna od posjecenijih ove godine,bar kako cujem oko mene,svi ce da idu...to je dobra stvar,samo moramo skontati u toku utakmice da ista traje 90 minuta i da treba da budemo strpljivi sa citavim tokom i da damo svesrdnu podrsku bez obzira na stanje na terenu...to je nas sveti tim,to je nasa sveta dolina,to su nasi igraci,plavi momci i trebamo da ih nosimo i kada ih i ide i ne ide.
Sretno PLAVI !!!

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- spielführer_21
- Kontakt:
ĆULUM: TREBA NAM PODRŠKA, A NE VRIJEĐANJE
http://sportsport.ba/bh_fudbal/culum-tr ... anje/55979
Svi k'o jedan do pobjede!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/culum-tr ... anje/55979
Svi k'o jedan do pobjede!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bice i danas fino..pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SVI U DOLINU!!!!!!!!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
nedaTM je napisao/la:
SVI U DOLINU!!!!!!!!!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sta su se Manijaci usutili
Forza Zeljo aLe !

spremamo se za utakmicujuveboy je napisao/la:Sta su se Manijaci usutiliForza Zeljo aLe !
Naprijed Željo ale...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
juveboy je napisao/la:Sta su se Manijaci usutiliForza Zeljo aLe !
uh, Bože ubrzaj malo vrijeme

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Fakat smo nešto mirni pa Željo je sila za sve pa mora i nas malo i sreća poslužiti.Ne može valjda ponovo dva kornera dva gola ili kao protiv Slobode u 94.Večeras ih uzimamo minimalno dva razlike.SRETNO!!!
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 28 apr 2011, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
TM87
Oko 13 autobusa, i kolona kombija se trenutno krece ka gradu, tacnije na autoputu...bice veceras vatreno na grbavici, sigurno najveca posjeta robije na grbavicu.......rezultat 0:0
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Pa znamo mi da su Vama najbolji nasi golovi tipa PosusjaDirk je napisao/la:Bgm ko je ovo pravio pa ja kao navijaca FKS znas vasih 5 golova koji su bolji od sve jednog na ovom klipuOmar500 je napisao/la:Da se podsjetimo![]()
Ovi malo ozbiljniji i stariji ce se sjetiti gola koji je zabio Muratovic na Grbavici mislim protiv Posusja koliko me sjecanje sluzi da je bilo i 30 metara kad je opalio , to mi je vas najbolji gol !

Meni je najbolji Zubanov go za titulu ,a nakon toga Beslijin gol zvani "teletabisi"

- AmanijakzO
- Kontakt:
Link za prenos 

Dajte ljudi ima li ko kakvu informaciju, kakvo je stanje na tribinama ?
Jedva cekam tekmu, Manijaci haman svi pa otisli na utakmicu . . .