FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 28 apr 2011, 13:04

Puno raje ce ici na tekmu i ova utakmica bi mogla biti jedna od posjecenijih ove godine,bar kako cujem oko mene,svi ce da idu...to je dobra stvar,samo moramo skontati u toku utakmice da ista traje 90 minuta i da treba da budemo strpljivi sa citavim tokom i da damo svesrdnu podrsku bez obzira na stanje na terenu...to je nas sveti tim,to je nasa sveta dolina,to su nasi igraci,plavi momci i trebamo da ih nosimo i kada ih i ide i ne ide.
Imam dobar predosjecaj pred utakmicu da cemo odigrati snazno i dobro,da ce nasi zapeti od prve minute,mada tako nikad ne pisem pred neku utakmicu,ovaj put imam jak osjecaj da bi mogli odigrati jedan stvarno dobar mec...
Optimista sam i nadam se da cemo na prepunoj Grbavici napraviti dobar rezultat pred revans,da cemo pokazati zube na terenu,a da ce se na tribinama ponosno pjevati nasa pjesma i da ce se daleko cuti aplauz sa svake tibine.
Sretno PLAVI !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 28 apr 2011, 13:11

karabajic84 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Za ove što traže stream:

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports

Ovdje će se pojaviti oko 14:30 linkovi za prenos, nadam se da će sve biti ok i da ćete moći gledati utakmicu...
hvala ti svakako..za ovau stranicu vec odavno znam,ali je problem sto samo ako su linkovi u media player i others mogu da otvorim
Drug,odi fino na balkaniyum,uplatis 5 eurica i imas mjesec dana hrpu nekih TV programa za gledanje..a izmedju ostalog i BHT1 i rahat si.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 28 apr 2011, 13:19

Cijene su tolike kolike jesu, mi u subotu imamo bestplatan ulaz, u revansu kupa cemo platiti ulaz i to je to. Kao iskusnija ekipa ocekujem da mudrom igrom dodjemo do pobjede od tri gola razlike i vec rijesimo pitanje pobjednika kupa. U ovakvim utakmicama, a pogotovo sto se radi o kupu trenutna forma igra malu ulogu. Mislim da ce veceras iskustvo donijeti prevagu, a kad pogledamo unazad sjetiti cemo se da je nas Zeljo uvijek igrao najbolje kada je to trebalo. Pozdrav za sve

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 28 apr 2011, 13:23

FCZ Stari Grad je napisao/la:Cijene su tolike kolike jesu, mi u subotu imamo bestplatan ulaz, u revansu kupa cemo platiti ulaz i to je to. Kao iskusnija ekipa ocekujem da mudrom igrom dodjemo do pobjede od tri gola razlike i vec rijesimo pitanje pobjednika kupa. U ovakvim utakmicama, a pogotovo sto se radi o kupu trenutna forma igra malu ulogu. Mislim da ce veceras iskustvo donijeti prevagu, a kad pogledamo unazad sjetiti cemo se da je nas Zeljo uvijek igrao najbolje kada je to trebalo. Pozdrav za sve
prvi post pa za psihijatrije :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2011, 13:35

boccaccio je napisao/la:Puno raje ce ici na tekmu i ova utakmica bi mogla biti jedna od posjecenijih ove godine,bar kako cujem oko mene,svi ce da idu...to je dobra stvar,samo moramo skontati u toku utakmice da ista traje 90 minuta i da treba da budemo strpljivi sa citavim tokom i da damo svesrdnu podrsku bez obzira na stanje na terenu...to je nas sveti tim,to je nasa sveta dolina,to su nasi igraci,plavi momci i trebamo da ih nosimo i kada ih i ide i ne ide.
Imam dobar predosjecaj pred utakmicu da cemo odigrati snazno i dobro,da ce nasi zapeti od prve minute,mada tako nikad ne pisem pred neku utakmicu,ovaj put imam jak osjecaj da bi mogli odigrati jedan stvarno dobar mec...
Optimista sam i nadam se da cemo na prepunoj Grbavici napraviti dobar rezultat pred revans,da cemo pokazati zube na terenu,a da ce se na tribinama ponosno pjevati nasa pjesma i da ce se daleko cuti aplauz sa svake tibine.
Sretno PLAVI !!!
To je to ja bih jos samo dodao da me raduje sto se zenicani ponasaju kao da ce uzeti kup imam osjecaj da ce im i ekipa imati isti pristup a ako nasi budu pametni to se da iskoristiti.GAZI ****
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 apr 2011, 13:48

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Puno raje ce ici na tekmu i ova utakmica bi mogla biti jedna od posjecenijih ove godine,bar kako cujem oko mene,svi ce da idu...to je dobra stvar,samo moramo skontati u toku utakmice da ista traje 90 minuta i da treba da budemo strpljivi sa citavim tokom i da damo svesrdnu podrsku bez obzira na stanje na terenu...to je nas sveti tim,to je nasa sveta dolina,to su nasi igraci,plavi momci i trebamo da ih nosimo i kada ih i ide i ne ide.
Sretno PLAVI !!!
To je to ja bih jos samo dodao da me raduje sto se zenicani ponasaju kao da ce uzeti kup imam osjecaj da ce im i ekipa imati isti pristup a ako nasi budu pametni to se da iskoristiti.GAZI ****
Slazem se pile, ma oni se ponasaju ko da su ga vec osvojili sto nama u potpunosti odgovara, cak im treba dati i ulogu favorita pa i poslje poslati pod hladan tus pa nek i dalje bojkotuju ko i svih ovi godina do sada.Nesto sam siguran da ih veceras GAZIMO. :twisted:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 apr 2011, 14:04

ĆULUM: TREBA NAM PODRŠKA, A NE VRIJEĐANJE

http://sportsport.ba/bh_fudbal/culum-tr ... anje/55979

Svi k'o jedan do pobjede!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2011, 14:36

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 apr 2011, 14:56

pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bice i danas fino.. :mrgreen: :mrgreen: 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 28 apr 2011, 15:17

slika
SVI U DOLINU!!!!!!!!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 apr 2011, 15:19

nedaTM je napisao/la:slika
SVI U DOLINU!!!!!!!!!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 28 apr 2011, 17:47

Sta su se Manijaci usutili :mrgreen: Forza Zeljo aLe !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 28 apr 2011, 17:54

juveboy je napisao/la:Sta su se Manijaci usutili :mrgreen: Forza Zeljo aLe !
spremamo se za utakmicu

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 apr 2011, 17:55

Naprijed Željo ale...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 apr 2011, 17:56

juveboy je napisao/la:Sta su se Manijaci usutili :mrgreen: Forza Zeljo aLe !

uh, Bože ubrzaj malo vrijeme :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 28 apr 2011, 17:57

Fakat smo nešto mirni pa Željo je sila za sve pa mora i nas malo i sreća poslužiti.Ne može valjda ponovo dva kornera dva gola ili kao protiv Slobode u 94.Večeras ih uzimamo minimalno dva razlike.SRETNO!!!
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 28 apr 2011, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
TM87

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 apr 2011, 18:10

Oko 13 autobusa, i kolona kombija se trenutno krece ka gradu, tacnije na autoputu...bice veceras vatreno na grbavici, sigurno najveca posjeta robije na grbavicu.......rezultat 0:0
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 apr 2011, 18:16

Dirk je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Da se podsjetimo ;)
Bgm ko je ovo pravio pa ja kao navijaca FKS znas vasih 5 golova koji su bolji od sve jednog na ovom klipu 8-)

Ovi malo ozbiljniji i stariji ce se sjetiti gola koji je zabio Muratovic na Grbavici mislim protiv Posusja koliko me sjecanje sluzi da je bilo i 30 metara kad je opalio , to mi je vas najbolji gol !
Pa znamo mi da su Vama najbolji nasi golovi tipa Posusja :lol: :lol:

Meni je najbolji Zubanov go za titulu ,a nakon toga Beslijin gol zvani "teletabisi" :lol: :lol: :lol: sudar bikova na koridi :lol: :lol: :lol:

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 28 apr 2011, 19:10

Link za prenos :?:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 28 apr 2011, 19:10

Dajte ljudi ima li ko kakvu informaciju, kakvo je stanje na tribinama ? :D Jedva cekam tekmu, Manijaci haman svi pa otisli na utakmicu . . .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Sarun i 46 gostiju.