Boeing 777, flight No. MH370.Varijantas8 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:45Ovaj tvoj ko da je u avionu iz serije Manifest. Za 5 god ce se pojavit.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Valjda ovaj Hujber uđe u formu, nije mu loša konstitucija ima kvaliteta samo je upitnik zašto nije igrao.. ne bi bilo loše ni naprijed sa pojačat ali i ako ne bude u ovom trenutku, nije tragedija jer uz zadržavanje rostera na ljeto ne treba puno pojačanja tako da nije loš smjer ali svi bismo voljeli vidjeti malo kvalitetne svježine u sastavu.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Eto dođe vrijeme kad niko nema pojma šta se zbiva, a bio si me uhvatio na tu prvu “čirevi će pucat” hahahahahajurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:04Čirevi će pucati.
Ma kakvi nema info iz kluba fkt niko. Nemaju ovi sto su tamo hahahah Ima ovaj Hrvat bek i to je to. I navodno Mamić rješava ofanzivni dio. Ne znaju se imena. Ako ko dođe dobrodošao.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Mi smo navikli na bombe svakih sest mjeseci. Tim putem je klub isao i nismo bili u stanju sacuvati okosnicu tima i polako nadopunjavati. Sad smo se valjda spametovali i necemo vise to raditi. Nadogradnja ekipe je najvaznija.72220 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:22Valjda ovaj Hujber uđe u formu, nije mu loša konstitucija ima kvaliteta samo je upitnik zašto nije igrao.. ne bi bilo loše ni naprijed sa pojačat ali i ako ne bude u ovom trenutku, nije tragedija jer uz zadržavanje rostera na ljeto ne treba puno pojačanja tako da nije loš smjer ali svi bismo voljeli vidjeti malo kvalitetne svježine u sastavu.
Zrinjski 3 igraca raskinuli 2 doveli
Borac jednog radkino 0 dovedeni
Zeljo 3 otjero 1 doveli
Velez 6 otjero 3 doveli
FK SARAJEVO 8 raskinuto (1 prodat) 6 dovedeno i dovescemo jos 3 komada
Al prvi put je da smo iz kostura izgubili samo jednog igraca GULISY kojeg smo univcili
Zeljo 3 otjero 1 doveli
Velez 6 otjero 3 doveli
Al prvi put je da smo iz kostura izgubili samo jednog igraca GULISY kojeg smo univcili
Moralo se cistiti. Zadnje prelazne rokove ko je radio treba krivnicno da odgovara. Ne vjerujem da cemo dovesti jos tri, prije sam na tome da jos jedan dolazi i zavrseno.Pitar6785 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:49Zrinjski 3 igraca raskinuli 2 doveli
Zeljo 3 otjero 1 doveli
Velez 6 otjero 3 doveli
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jedno pitanje, koga bi vi do sada gledajući ove polusezone smatrali kandidatom za nagradu Ismir Pintol?
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Bralić/Ristovski
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Borac je doveo stopera spanca iz RudaraPitar6785 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:49Zrinjski 3 igraca raskinuli 2 doveli
Zeljo 3 otjero 1 doveli
Velez 6 otjero 3 doveli
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih Ademu dao sve nagrade. Svaku. Je l ima nagrada njemu je dat i dao bi mu i kapitensku.
Meni je “Ismir Pintol” izgubio smisao kad se dala Crnogorcu. To ne mogu nikako da podnesem ni prebolim.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije ti ovo korektnojurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:08Meni je “Ismir Pintol” izgubio smisao kad se dala Crnogorcu. To ne mogu nikako da podnesem ni prebolim.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ni sekundeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:11Nije ti ovo korektnojurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:08Meni je “Ismir Pintol” izgubio smisao kad se dala Crnogorcu. To ne mogu nikako da podnesem ni prebolim.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jel nije korektno sto mi je izgubilo smisaoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:11Nije ti ovo korektnojurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:08Meni je “Ismir Pintol” izgubio smisao kad se dala Crnogorcu. To ne mogu nikako da podnesem ni prebolim.
Ili sto sam ga nazvao Crnogorac (nemam generalno nista protiv crnogoraca ako je to nekorektno nego tako mu nadimak)
Ili nesto trece ?
Mislim prihvatam kritiku samo da znam sta nije korektno da pripazim.
Momak iznio sezonu sa onakvim rukama, igro i više nego korektno još donio novac klubujurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:19Jel nije korektno sto mi je izgubilo smisaoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:11Nije ti ovo korektnojurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:08
Meni je “Ismir Pintol” izgubio smisao kad se dala Crnogorcu. To ne mogu nikako da podnesem ni prebolim.
Ili sto sam ga nazvao Crnogorac (nemam generalno nista protiv crnogoraca ako je to nekorektno nego tako mu nadimak)
Ili nesto trece ?
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja mislim na Đurickovica ?adoado je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:22Momak iznio sezonu sa onakvim rukama, igro i više nego korektno još donio novac klubujurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:19Jel nije korektno sto mi je izgubilo smisao
Ili nesto trece ?
Na kog ti mislis ?
On je besplatno otisao tj uručeni su mu papiri.
A sto se tiče igre, to ne znam , meni najgori stoper unazad 25 godina. Različito percipiramo fudbal. Nema ljutnje tu. Tebi tvoje meni moje.
A trece mislim da je bilo dosta boljih momaka u toj generaciji.
Vidim ti na Bubanju otisao. On je druga priča. Najbolji nas igrac bio i najborbeniji i svaka čast. To podržavam.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 jan 2026, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Đurickovic odličan momak i više nego solidan stoper. Nagrada koju je dobio apsolutno zaslužena.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 63 gosta.
.png)