FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
"Trener mu je rekao da..."Galantni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
Malo je ili nimalo novinar u redakciji, sve su to...
(Link u komentarima)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovaj Falcao se pridruzio ekipi 
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
propoklopac
- Kontakt:
"Dok se Damir sprema za meč njegova Tuzlanka isprobava ekskluzivne restorane - ima li bolje od ovoga?"Galantni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
Onda ide red zvezde i hajduka...postali su mnogo gadni..preko svih principa do klika
- Varijantas8
- Kontakt:
Oni sebi umislili da su regionalni portal misle buce klikova iz bivse jugoslavije (ye-bala ih ona i oni) a tekstove im pise chatgptGalantni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
Sutra ipak u 2.

Hvala Žuti. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Cjelo sportsko novinarstvo je spalo na Konjhodzica, koji jedva ima tu prolaznu ocjenu -2. Sve ostalo 0 bodova.
Nijedan portal nijedne novine nijedna TV kuca nista, neprave nikakve analize.
Vico zeljkovic kaze tip prosle godine da je bolje sudjenje nego ikad prije. Kaze oni (savez da je radio istrazivanje). Zar se nije mogao nijedan portal oko ovih navoda zabavit da recimo provjeri ove navode.
Recimo ja se mogu slozit da je bolje sudjenje sve ukupno gledajuci sve utakmice, al nemoze bit bolje sudjenje ako 9 klubova ima odlicno sudjenje 2 kluba ima sudjenje u svoju korist dok JEDAN KLUB FK SARAJEVO ima najgore sudjenje i trpi vise stete nego svi klubovi zajedno.
Ovo nisu uradili jer to je BOSNA. Nezamjeraj se.
Znaju oni da bi to u javnosti napravili bum da bi se UEFA FIFA umjesala i da bi mogle potec neke istrazne radnje. A to sto rusis sport rusis najveci klub u bh rusis investitora koji ulaze privatni kapital sto zasticujes i dajes ogromne novce klubovima koji to nezasluzuju radom znanjem vec zato sto neki nacionslni preznak imaju TO JE GOSPODO PROTIV UEFINIH PRAVILA, i pravi novinar se treba tim i takvim stvarima da bavi jer to mu je posao, da ukazuje ns takve stvari
Takodje na pres konferenci ista pitanja svaki put od 2 novinara i to je to.
Takodje nemoze novinar postavljat pitanja sablonski samo ili pitanja koja odgovaraju treneru, ok trener sd presjednik nebitno ljutio se ne ljutio odgovorio gosposki ili arogantno kao barbarez. Pitas pitanja koja su interesentna javnosnju da znaju odgovor.
Ovo kako se spahic i barbarez odnose prema novinarima i pokusavaju da kazu kako novinari (ne svi vec vecina ) rade protiv saveza zato sto postavljaju apsulutno normalna pitanja to je njihov problem, traze neku zastitu zato sto su oni bili fudbaleri kapiteni, sve stoji al hsveru ti si sad sd i selektor nehdu vise vama pitanja koja odgovaraju treneru kad ste bili selektor. Sta je koje spahic barbarez prema kodru dusic hasanu baljicu konjicu sliskovicu da bi novinari im trebali bit na usluzi na nacin kako oni to hoce..
Nijedan portal nijedne novine nijedna TV kuca nista, neprave nikakve analize.
Vico zeljkovic kaze tip prosle godine da je bolje sudjenje nego ikad prije. Kaze oni (savez da je radio istrazivanje). Zar se nije mogao nijedan portal oko ovih navoda zabavit da recimo provjeri ove navode.
Recimo ja se mogu slozit da je bolje sudjenje sve ukupno gledajuci sve utakmice, al nemoze bit bolje sudjenje ako 9 klubova ima odlicno sudjenje 2 kluba ima sudjenje u svoju korist dok JEDAN KLUB FK SARAJEVO ima najgore sudjenje i trpi vise stete nego svi klubovi zajedno.
Ovo nisu uradili jer to je BOSNA. Nezamjeraj se.
Znaju oni da bi to u javnosti napravili bum da bi se UEFA FIFA umjesala i da bi mogle potec neke istrazne radnje. A to sto rusis sport rusis najveci klub u bh rusis investitora koji ulaze privatni kapital sto zasticujes i dajes ogromne novce klubovima koji to nezasluzuju radom znanjem vec zato sto neki nacionslni preznak imaju TO JE GOSPODO PROTIV UEFINIH PRAVILA, i pravi novinar se treba tim i takvim stvarima da bavi jer to mu je posao, da ukazuje ns takve stvari
Takodje na pres konferenci ista pitanja svaki put od 2 novinara i to je to.
Takodje nemoze novinar postavljat pitanja sablonski samo ili pitanja koja odgovaraju treneru, ok trener sd presjednik nebitno ljutio se ne ljutio odgovorio gosposki ili arogantno kao barbarez. Pitas pitanja koja su interesentna javnosnju da znaju odgovor.
Ovo kako se spahic i barbarez odnose prema novinarima i pokusavaju da kazu kako novinari (ne svi vec vecina ) rade protiv saveza zato sto postavljaju apsulutno normalna pitanja to je njihov problem, traze neku zastitu zato sto su oni bili fudbaleri kapiteni, sve stoji al hsveru ti si sad sd i selektor nehdu vise vama pitanja koja odgovaraju treneru kad ste bili selektor. Sta je koje spahic barbarez prema kodru dusic hasanu baljicu konjicu sliskovicu da bi novinari im trebali bit na usluzi na nacin kako oni to hoce..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 20 jan 2026, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- napoleon72
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dokaz koliko su jadni kao portal. Sve ce se prodat, sve..propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:53"Dok se Damir sprema za meč njegova Tuzlanka isprobava ekskluzivne restorane - ima li bolje od ovoga?"Galantni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
Onda ide red zvezde i hajduka...postali su mnogo gadni..preko svih principa do klika
Čija?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jako los portal. Izraziti amaterizam. Ni S od sportskog novinarstva. Klasicna zuta stampa, prelivena preko DrineŠTA_JE je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:52Oni sebi umislili da su regionalni portal misle buce klikova iz bivse jugoslavije (ye-bala ih ona i oni) a tekstove im pise chatgptGalantni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
Da li se zezas ili stvarno imas neke pouzdane informacije?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Čirevi će pucati.
Ma kakvi nema info iz kluba fkt niko. Nemaju ovi sto su tamo hahahah Ima ovaj Hrvat bek i to je to. I navodno Mamić rješava ofanzivni dio. Ne znaju se imena. Ako ko dođe dobrodošao.
Ponadao sam se da je neko krilo sletilo. Ako i ne sleti, kadar je dobar. Izboriti Evropu i onda se nadati malo srece u zrijebu. Ipak ako nisu prvak tesko da se moze sta u Evropi znacajno uraditi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], perodeformero i 10 gostiju.

.png)