Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
dinoo
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la dinoo » 19 jan 2026, 22:54

admin je napisao/la:
19 jan 2026, 22:52
Jbg, da imamo samo sve vijesti koje tebe zanimaju i nijednu koja te ne zanima. To je malo teze ufrštuljiti
Meni nije realno da vi opravdate taj ratio vijesti???

Najbolje onda nek ide stranica sportsport.rs i da znamo sta citamo i cao, mirna bosna.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 jan 2026, 23:00

chily-rz je napisao/la:
19 jan 2026, 22:41
Rekao sam ti već, sprovodiš pravila selektivno kao i moderacija koja ti šalje prijave? Kažeš mi da nije posao moderatora na temi Sarajeva da pazi na način izražavanja i ako prvo pravilo foruma kaže suprotno. Znači moderatori koji su mene prijavili za šta su me prijavili su valjda bili dužni tebi prijaviti svaki govor mržnje, psovke i uvrede ili ako ništa upozoriti korisnike teme da pripaze na izražavanje. Na kraju me još uvjeravaš da je to pošteno bez obzira što se očigledno ignorišu pravila foruma koja postoje, nismo ih Filip i ja pisali.

Mislim da ni s ovom dopunom pravilnika nisi uradio ništa jer tu postoje pravila koja se ne sprovode, samo ovo pravilo koje si sad naknadno dodao u suštini i važi na ovom forumu pa bi valjda najpotpuniji pravilnik bio sam taj dio, ostalo nije važno nit ima ko da se bavi s tim.
Evo ispitao si me I sve sam ti odgovorio. Hajde sad to meni odgovori dva pitanja:

1.
Da ima podforum Čelika I dalje, da li smatras da bi moderator iz Zenice meni prijavio ako neko piše da Sarajevo u decembru smrdi ko auspuh I da bi bilo bolje da se ne igra na Koševu jer je stadion totalni raspad? Da li bi mi ti licno prijavio takav post?

2.
Da ima podforum Čelika I dalje, da li smatras da bi mogao tu doći neki navijač Sarajeva I napisati da Zenica smrdi, a da mi moderator to ne prijavi i da se deset forumasa na temi ne pobuni ukoliko to ne uklonim? Ako bih to stalno dopustao, Jel realno da bi to bio dovoljan motiv da se forumasi iz Zenice odluce da upste ne trebaju pisati na ovom forumu?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 jan 2026, 23:01

dinoo je napisao/la:
19 jan 2026, 22:54
admin je napisao/la:
19 jan 2026, 22:52
Jbg, da imamo samo sve vijesti koje tebe zanimaju i nijednu koja te ne zanima. To je malo teze ufrštuljiti
Meni nije realno da vi opravdate taj ratio vijesti???

Najbolje onda nek ide stranica sportsport.rs i da znamo sta citamo i cao, mirna bosna.
A sta drugo ima veceras od sporta, pa da taj ratio bude drugaciji?

Inace, da si ukljucio samo BiH, imao bi opet osnovne vijesti o utakmici Srbija - Njemacka jer se racuna da je to ino sport koji svakog zanima. Ne mozes pratiti EP u rukometu i nema to nikednu vijest o reprezentaciji koja igra na tom EP pa makar bila i Srbija i Hrvatska.

Slobodno ti to ukljuci, a Mozes jednom klikom mijenjati da Vidis I cijeli stranicu da sta ne promakne (ili otici na ‘najnovije’ jer su tu sve vijesti)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2026, 23:18

admin je napisao/la:
19 jan 2026, 23:00
chily-rz je napisao/la:
19 jan 2026, 22:41
Rekao sam ti već, sprovodiš pravila selektivno kao i moderacija koja ti šalje prijave? Kažeš mi da nije posao moderatora na temi Sarajeva da pazi na način izražavanja i ako prvo pravilo foruma kaže suprotno. Znači moderatori koji su mene prijavili za šta su me prijavili su valjda bili dužni tebi prijaviti svaki govor mržnje, psovke i uvrede ili ako ništa upozoriti korisnike teme da pripaze na izražavanje. Na kraju me još uvjeravaš da je to pošteno bez obzira što se očigledno ignorišu pravila foruma koja postoje, nismo ih Filip i ja pisali.

Mislim da ni s ovom dopunom pravilnika nisi uradio ništa jer tu postoje pravila koja se ne sprovode, samo ovo pravilo koje si sad naknadno dodao u suštini i važi na ovom forumu pa bi valjda najpotpuniji pravilnik bio sam taj dio, ostalo nije važno nit ima ko da se bavi s tim.
Evo ispitao si me I sve sam ti odgovorio. Hajde sad to meni odgovori dva pitanja:

1.
Da ima podforum Čelika I dalje, da li smatras da bi moderator iz Zenice meni prijavio ako neko piše da Sarajevo u decembru smrdi ko auspuh I da bi bilo bolje da se ne igra na Koševu jer je stadion totalni raspad? Da li bi mi to prijavio takav post?

2.
Da ima podforum Čelika I dalje, da li smatras da bi mogao ti doći neki navijač Sarajeva I napisati da Zenica smrdi, a da mi moderator to ne prijavi i da se deset forumasa na temi ne pobuni ukoliko to ne uklonim? Ako bih to stalno dopustao, Jel realno da bi to bio dovoljan motiv da se forumasi iz Zenice odluce da upste ne trebaju pisati na ovom forumu.
Smatram da su pravila tu da bi se poštovala jer inače nemaju smisla.

1 smatram da ti je dužan prijaviti sve što nije u skladu sa pravilima foruma ili ne prijaviti ništa, samo jedno ili drugo je pošteno, sve drugo su dvostruki aršini i selektivno kažnjavanje. Nemam problem s tim da sam dobio ban za trolanje nego s tim što za psovke, omaložavanje i provociranje na istoj temi niko nije reagovao i ako pravila foruma jasno kažu da je trebao.

2 Ne bih volio da iskren budem zato i smatram da je najbolje riješenje držati se pravila foruma da bi se izbjegle takve situacije, ako je nemam pravo da pljuljem i omaložavam Sarajevo kao grad, klub i njegove građane kao ljude onda sasvim sigurno neću ni izazvati neku reakciju od istih ili obrnuto.

Dakle, poenta je da pravila ne vrijede ako ih nema ko sprovoditi i da nije pošteno selektivno kažnjavati ili ispunjavati želje pojedinim moderatorima dok neko svjesno kršenje pravila u isto vrijeme ignorirati.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 jan 2026, 23:24

Nisi mi nista odgovorio, nego vrtis svoju pricu da sve mora biti crno ili bijelo,

1. Da li bi moderator to prijavio ili ne bi? Sta mislis? Da li bi ti takve uvrede o Sarajevu revnosno prijavio ocekujuci da budu uklonjene?

2. Nebitno sta bi ti volio. Ako bi se desilo da dodje takav lik koji bi to uradio, a ima ih 100%, sta mislis da bi se desilo? Bilo bi svima OK ili bi se izricito zahtijevalo da se lik ukloni s teme?

Jednostavna i jasna pitanja, zasluzuju jednostavan i jasan odgovor

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2026, 23:37

admin je napisao/la:
19 jan 2026, 23:24
Nisi mi nista odgovorio, nego vrtis svoju pricu da sve mora biti crno ili bijelo,

1. Da li bi moderator to prijavio ili ne bi? Sta mislis? Da li bi ti takve uvrede os Sarajevu revnosno prijavio ocekujuci da budu uklonjene?

2. Nebitno sta bi ti volio. Ako bih se desilo da dodje takav lik koji bi to uradio, a ima ih 100%, sta mislis da bi se desilo? Bilo bi svima OK ili bi se izricito zahtijevalo da se lik ukloni s teme?

Jednostavno i jasna pitanja, zasluzuju jednostavan i jasan odgovor
1 Ti to znaš bolje od mene, nit sam nekad bio moderator nit administrator, smatram da se treba držati pravila ako već postoje i da nije on taj koji proizvoljno treba odlučiti šta je za sankciju a šta nije nego da valjda postupa po već definisanim pravilima.

2 Da sam ja moderator citirao bi ljudima na temi pravila foruma ako treba svaki dan dok ne utvrde gradivo.

Dakle, ne znam šta želiš da ti odgovorim da bi ti bio zadovoljan. Riješenje je da se poštuju pravila, najjednostavnije.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 jan 2026, 23:50

chily-rz je napisao/la:
19 jan 2026, 23:37
admin je napisao/la:
19 jan 2026, 23:24

1. Da li bi moderator to prijavio ili ne bi? Sta mislis? Da li bi ti takve uvrede os Sarajevu revnosno prijavio ocekujuci da budu uklonjene?

2. Nebitno sta bi ti volio. Ako bih se desilo da dodje takav lik koji bi to uradio, a ima ih 100%, sta mislis da bi se desilo? Bilo bi svima OK ili bi se izricito zahtijevalo da se lik ukloni s teme?

Jednostavno i jasna pitanja, zasluzuju jednostavan i jasan odgovor
1 Ti to znaš bolje od mene, nit sam nekad bio moderator nit administrator, smatram da se treba držati pravila ako već postoje i da nije on taj koji proizvoljno treba odlučiti šta je za sankciju a šta nije nego da valjda postupa po već definisanim pravilima.

2 Da sam ja moderator citirao bi ljudima na temi pravila foruma ako treba svaki dan dok ne utvrde gradivo.

Dakle, ne znam šta želiš da ti odgovorim da bi ti bio zadovoljan. Riješenje je da se poštuju pravila, najjednostavnije.
Posto izbjegavas odgovor i prebacujes meni, evo ja cu…

1.
Znam da ne bi prijavio, i to znam jer je podforum Celika postojao 15 godina i kao i na svakom forumu pisalo se ruzno o rivalima. Nikad, ali nikad nije prijavljeno. Ni moderator, ni ti se nisi nikad pobunio ili prijavio, niti je ijedan forumas ili moderator ikad prijavio da se ruzno pise o rivalima.

Znaci, ako je to u 100% slucajeva tako, vec 18 godina… Onda to nisam odredio ja, vec forumasima tako odgovara, a ja samo sprovodim. Sad bih se ja trebao lomiti da zabranim nesto sto apsolutno svi forumasi rade ili sutnjom odobravaju? Sto bih to radio?

2.
Ne pomaze citiranje pravila, uvijek ce se pojaviti jedan kreten koji ce doci namjerno da provocira. Pa to je fudbal i navijaci, isto da da im kazes da je na utakmici zabranjeno pjevati ruzno o protivnicima i ocekujes da te poslusaju.

I kad bi se to desilo, a znam tacno jer se do sad hiljadu puta vec desilo i 100% slucajeva je bila ista reakcija… odmah bi se javili deset forumasa koji navijaju za Čelik i trazilo da uklonim padobranca. Ukoliko ga ne bih uklonio u roku od par sati vec bi on ostao da pise kako Zenica smrdi i da vas ubjedjuje da vam je grad Cernobil, krenula bi prica kako treba napustiti forum jer se ovdje mrzi Zenica.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 jan 2026, 00:02

Prije svega ne znam kako ti znaš ko je šta prijavio kad si sam priznao da imaš vremena da obradiš tek jedan dio od toga, valjda onaj koji dolazi od moderacije sa teme FK Sarajevo. :mrgreen:

Nisam nikad ni prijavio post nekom zato što se našao isprovociran i vratio istom mjerom, to je ta razlika između mene i tvog moderatora na temi Sarajeva koji meni objašnjava da moj upis nema smisla i da je trolanje dok mu na pet zadnjih stranica u svakom drugom postu je spomenut Černobil, ozračeni, radioaktivni, naravno ni jednom od njih nije skrenuo pažnju da mu pisanje nema smisla ili da nije u skladu sa pravilima foruma.

Pa ako je to fudbal i navijači, rivalstvo, emocije i šta sve ne, zašto si poletio da mene banuješ, gdje ti je taj merhamet bio ? U deset godina tri posta ostavio i to očigledno isprovociran i ti mi još prijetiš trajnim banom dok likovi koji su u više navrata psovali nekom na ovom forumu ili mu spominjali familiju prolaze bez ikakve opomene. Tebi je to pošteno?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2026, 00:06

chily-rz je napisao/la:
20 jan 2026, 00:02
Prije svega ne znam kako ti znaš ko je šta prijavio kad si sam priznao da imaš vremena da obradiš tek jedan dio od toga, valjda onaj koji dolazi od moderacije sa teme FK Sarajevo. :mrgreen:

Nisam nikad ni prijavio post nekom zato što se našao isprovociran i vratio istom mjerom, to je ta razlika između mene i tvog moderatora na temi Sarajeva koji meni objašnjava da moj upis nema smisla i da je trolanje dok mu na pet zadnjih stranica u svakom drugom postu je spomenut Černobil, ozračeni, radioaktivni, naravno ni jednom od njih nije skrenuo pažnju da mu pisanje nema smisla ili da nije u skladu sa pravilima foruma.

Pa ako je to fudbal i navijači, rivalstvo, emocije i šta sve ne, zašto si poletio da mene banuješ, gdje ti je taj merhamet bio ? U deset godina tri posta ostavio i to očigledno isprovociran i ti mi još prijetiš trajnim banom dok likovi koji su u više navrata psovali nekom na ovom forumu ili mu spominjali familiju prolaze bez ikakve opomene. Tebi je to pošteno?
Znam, jer za moderatore ima skriveni forum koji citam. A prijave korisnika su drugo, toga je milion, a pola gluposti, ne moze to niko sve procitati.

Ali evo ja nisam pravican, dobro. A ti jesi? ti trazis isto za sve i jednaka pravila. Jesil nekad prijavio ruzne rijeci o rivalima na temi Celika? Jesil kad napisao na nekoj temi da nije OK ruzno pisati o Tuzli? Jer, to je isto protiv pravila, sto nam to nisi nikad do sad prijavio? Trebao si se javiti kad neko od tvojih komsija napise ‘kozojebi’ skrenuti mu paznju da to nije u skladu sa pravilima… pa da budes ti taj lik kakav ocekujes da je neki moderator na temi Sarajeva. Da vidimo tu razliku o kojoj govoris.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 jan 2026, 00:13

Jesam li ti prijavio nekog zato što pljulje po Čeliku i Zenici nekad ? Jedini kojeg sam prijavio a da pamtim je Gaston i to zbog najgorih kletvi, prijavio sam ga zato što mu je neka budala još dala i moderator da bude.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2026, 00:18

chily-rz je napisao/la:
20 jan 2026, 00:13
Jesam li ti prijavio nekog zato što pljulje po Čeliku i Zenici nekad ? Jedini kojeg sam prijavio a da pamtim je Gaston i to zbog najgorih kletvi, prijavio sam ga zato što mu je neka budala još dala i moderator da bude.
E jak si.

Nadam se da me trolas, da ne vjerujes stvarno u te gluposti. Bilo bi mi nekako razocarenje da neko stvarno vjeruje u tu besmislicu.

U svakom slucaju, Tako ti je kako je. Nema pisanja na temama drugih klubova. Zakinut si, ali bices opet zakinut kad to budes radio, kao i svi ostali.

Psovke i uvrede bih volio skroz zabraniti, ali to nije realno. Zato se snalazim u nekoj sredini. U totalu, zadovoljan sam postignutim. Ti bi mozda mogao bolje, svaka cast i sretno ako kad budes pokusavao.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 jan 2026, 00:23

admin je napisao/la:
20 jan 2026, 00:18
chily-rz je napisao/la:
E jak si.

Nadam se da me trolas, da ne vjerujes stvarno u te gluposti.

Tako ti je kako je. Nema pisanja na temama drugih klubova. Zakinut si, ali bices opet zakinut kad to budes radio, kao i svi ostali.

Psovke i uvrede bih volio ako zabraniti, ali to nije realno. Zato se snalazim u nekoj sredini. U totalu, zadovoljan sam postignutim. Ti bi mozda mogao bolje, svaka cast i sretno ako kad budes pokusavao.
Trolam šta ? Nikad ali nikad ti nisam prijavio post koji pljulje po Zenici i Čeliku ili imaš neki dokaz kao demant ?

Psovke i uvrede je moguće zabraniti i bilo je realno samo ti tad nisi bio administrator a i moderacija je radila svoj posao.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2026, 00:26

chily-rz je napisao/la:
20 jan 2026, 00:23
admin je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
E jak si.

Tako ti je kako je. Nema pisanja na temama drugih klubova. Zakinut si, ali bices opet zakinut kad to budes radio, kao i svi ostali.

Psovke i uvrede bih volio ako zabraniti, ali to nije realno. Zato se snalazim u nekoj sredini. U totalu, zadovoljan sam postignutim. Ti bi mozda mogao bolje, svaka cast i sretno ako kad budes pokusavao.
Trolam šta ? Nikad ali nikad ti nisam prijavio post koji pljulje po Zenici i Čeliku ili imaš neki dokaz kao demant ?

Psovke i uvrede je moguće zabraniti i bilo je realno samo ti tad nisi bio administrator a i moderacija je radila svoj posao.
Dobro evo svest cemo na proste fakture…

Jesil se zalio na moderatora na temi Celika sto ne sankcionise pljuvanje po Tuzli i Sarajevu na nacin kao sto se zalis na moderatora na temi Sarajeva jer ne sankcionise pljuvanje po Zenici?

Jesil se bunio kad na temi Celika traze da se padobranci uklone s teme?

Ako nisi, a nisi… Nisi bas pravićan, znas

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 jan 2026, 00:32

admin je napisao/la:
20 jan 2026, 00:26
chily-rz je napisao/la:
admin je napisao/la:

E jak si.

Jesil se zalio na moderatora na temi Celika sto ne sankcionise pljuvanje po Tuzli i Sarajevu na nacin kao sto se zalis na moderatora na temi Sarajeva jer ne sankcionise pljuvanje po Zenici?
Ne vjerujem, ne bih se ni sad žalio na istog da tebi on nije plakao zbog mene, mekušac je, nismo u istoj poziciji, ja nisam moderator i nemam ovlasti da nekom sredim ban kao on a i da imam ne bih to radio u takvim okolnostima gdje svjesno zanemarujem pravila foruma dok u isto vrijeme mi smeta da neko drugi postupa mimo pravila, nekako je licemjerno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 jan 2026, 05:37

@chilly, pusti čovjeka na miru, ko će ako ne on reagovati na sve prijave a ovamo se mora jadan s tobom a i sa mnom dopisivati o bezveznim nebitnim stvarima

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2026, 07:23

chily-rz je napisao/la:
20 jan 2026, 00:32
admin je napisao/la:
20 jan 2026, 00:26
chily-rz je napisao/la:

Ne vjerujem, ne bih se ni sad žalio na istog da tebi on nije plakao zbog mene, mekušac je, nismo u istoj poziciji, ja nisam moderator i nemam ovlasti da nekom sredim ban kao on a i da imam ne bih to radio u takvim okolnostima gdje svjesno zanemarujem pravila foruma dok u isto vrijeme mi smeta da neko drugi postupa mimo pravila, nekako je licemjerno.
Znaci pravila bi ganjao tamo gdje tebe svrbi, a za ostale ti nije bitno i kad se o nekom drugom radi onda ti nije stalo da se se pravila dosljedno provode? Pa nije to bas fer sa tvoje strane.

Mislio sam da ti je stalo da se provode sva pravila dosljedno, a ne da tebe moderator ne tužaka kad ih prekrsis. Nekako je to licemjerno.

A drugo pitanje?

Jesil se bunio kad na temi Celika traze da se padobranci uklone s teme? I jel ti smetalo kad smo ih uklanjali ili ti je odgovaralo da pises o svom klubu bez upadica navijaca Zelje, Sarajeva, Slobode?

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 20 jan 2026, 11:32

Ja malo zezao pitare pred zadnji derbi, a na temu stadiona i upitne statike. Bez uvreda, bez jedne ružne riječi, oni naravno počeli vrijeđati, ali ok meni je to svejedno. Kontam malo zezancije pred derbi, to je već tradicija. Kad ono, u roku od pola sata ban 2 sedmice bez ikakvog objašnjenja.... i kaže nema se vremena sve pročitati :rol: :rol: :damn:

Gledam onog fanatika, pa ja mislim da nema forumaša kome on nije sve mrtvo i živo, ali lik uredno piskara niko ga ne dira.

Zaključak, radite šta hoćete, kakva pravila, kakvi bakrači, samo se držite dalje od pdf-a pitara ako niste jedan od njih i sve ok. Admin je navijač Sarajeva i to je to. Džaba rasprava.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2026, 11:58

Kakva glupost, potpuno isto je na temi Želje. Nisi valjda mislio da navijacima Sarajeva nikad neumpadne da malo dodju da vas zezaju?

I sad bih ja valjda trebao dopustiti da teme Sarajeva i Zelje postanu jos po jedna kopija PL prepucavanja, jer ti imas zelju da malo nekog zezas pred derbi?

E svakakog cvijeća u Allahovoj baśći.

Nadam se da ovo citaju I svi oni moji nas kritikuju zbog previse padobranaca… da vide kako smo u stvari efikasni.

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 20 jan 2026, 12:44

chily ti već 2-3 dana pokušava objasniti neke stvari, ali ti očigledno po svom pa kud puklo da puklo.

banuješ ljude za stvari koje ne postoje u pravilniku, a ne banuješ za pravilo koje je navedeno kao najbitnije pravilo (obzirom da je tačka br. 1). Argument ti je da ćeš otjerati pola foruma ako se držiš pravila, a iste ste sami sebi propisali i opet ih ne možete provoditi. A da li si možda razmišljao o tome koliko je ljudi otišlo sa foruma, ili se nije priključilo upravo zbog takvih stvari?

Pa si onda kontradiktoran sam sebi, pišeš (parafraziram) da neke stvari ne uočiš, pa da progledaš kroz prste, pa da ćeš banovati tek nakon učestalih uvreda, i onda na kraju napraviš nekakvu neadekvatnu komparaciju sa prekršajima u saobraćaju; kao ni policajac ne vidi svaki prekršaj. Boga mi, onaj koji vidi i kazni. Bar je moje iskustvo takvo. Međutim, mene uloviš u roku od pola sata i banuješ za nešto što ne postoji u pravilniku. :urnebes: Komedija, ali ok, što kažeš niko me ne tjera da budem tu. Ni mene ni druge.

A evo najiskrenije, ja nisam znao za to nepisano pravilo zbog čega sam banovan i baš si me u momentu nanervirao. Pošto forum potpada pod ingerenciju sportsposrt.ba, taj portal kao elektronski mediji je direktno odgovoran i za forum, odnosno za njegov sadržaj. Naoštrio sam se čak da vas prijavim RAK-u zbog prijetnji, nacionaslističkih tekstova isl. pa nek vas "opale" sa par hiljada KM (to je meni 15 min posla, ne bi mi bilo teško), ali na moju žalost i vašu sreću nemam adekvatan zakonski osnov obzirom da nije donešen Zakon o elektronskim medijima. Znam da je bio u nacrtu ali eto, bravo državo. Ali doći će i taj zakon, pa ćeš vidjeti, ako buš tu, kako ćeš kažnjavati takve stvari i kako će se stati tome u kraj. I vi, i Klix i Avaz i svi drugi. Živi bili pa vidjeli. A ako ja budem tu, posjetit ću te sigurno na sve ovo.

A ovo se slažem s tobom da ima svakakvog cvijeća u Allahovoj bašti.

Uh napisa se ja više nego što sam mislio; živ, zdrav i sretan ti meni bio :thumbup:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2026, 12:58

otkud vam ideja da je tacka 1 bitnija od tacke 2 ili tacke 19?

U pravilniku postoji pravilo da je zabranjeno trolanje. A sta je trolanje nego kad dodjes pred derbi na temu Sarajeva da malo zezas pitare? Ali eto, dopunom pravilnika i ta nedoumica je dodatno pojasnjenja.

Mora da si neki izrazito nezgodan tip, jer mene nije kaznio svaki policajac koji me zaustavio. Bar na 50% slucajeva sam prosao sa upozorenjem.

Ako te svako zaustavljanje fakat kosta kazne, probaj malo poraditi na pristupu, nemoj ih uciti kako treba da rade svoj posao a pogotovo nemoj odmah prijetiti nekim besmislicama, da ces ih prijaviti nekom nenadleznom tijelu isl, to ti sigurno ne pomaze u zivotu, a i ispadas smijesan.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.