FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoce ovaj Legbo doci nekako mi djeluje kao dobar. Nema onu ušminkqnu karijeru.
Trenutni sastav je jaci nego od onog predhodnog ako gledam sve detalje
Nije jaci, jer je otisao Guli. Igraca koji je cesto pravio prevagu.
Sastav je slabiji za njega. Ovi drugi sto su otisli su nebitni svi.
Trebaju nam ubojitija i prdornija krila. Prioritetno.
Sastav je slabiji za njega. Ovi drugi sto su otisli su nebitni svi.
Trebaju nam ubojitija i prdornija krila. Prioritetno.
- FKS -
Ode kod miskovica u rijeku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bezveze. Slabija verzija Kyeremeha. Nema apsolutno ništa osim brzine. Pri tom, očigledno je divlja varijanta - na TM lijevo krilo, na svim klipovima očito lijevi bek. Negdje se zove Dmitri, negdje Christian.
Riješimo 10 polovnjaka i onda nadjemo novog.
Jeste.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:12Bezveze. Slabija verzija Kyeremeha. Nema apsolutno ništa osim brzine. Pri tom, očigledno je divlja varijanta - na TM lijevo krilo, na svim klipovima očito lijevi bek. Negdje se zove Dmitri, negdje Christian.
Riješimo 10 polovnjaka i onda nadjemo novog.![]()
I Rijeka je divlja ekipa i oni dovode isključivo divlje igrače i polovnjake.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobar igrac bas i bas gdje treba konkretan igrac.
Ja bih volio da smo konkurentni Rijeci da ga uzmemo ali cisto sumnjam. Bolje HNl igrati i europska takmičenja nego u ovom blatu.
Ja bih volio da smo konkurentni Rijeci da ga uzmemo ali cisto sumnjam. Bolje HNl igrati i europska takmičenja nego u ovom blatu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja, i?Herson je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:18Jeste.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:12Bezveze. Slabija verzija Kyeremeha. Nema apsolutno ništa osim brzine. Pri tom, očigledno je divlja varijanta - na TM lijevo krilo, na svim klipovima očito lijevi bek. Negdje se zove Dmitri, negdje Christian.
I Rijeka je divlja ekipa i oni preferiraju isključivo divlje igrače i polovnjake.
Taman da ga United preferira, krampa je.
Posto vidim da svi smatraju da smo slabi jer je Gulash otisao i nismo nikog doveli na njegovo mjesto.
Ja nesmatram sa je Gulash bio toliko dobar i da je pravio toliku razliku da recimo mi nemozes naci kompenzaciju kroz druge stvari i igrace
Licno smatram da je Renato Gojkovic sam nadoknadio 70% gulijevog odlaska, takodje dovedeni igraci i igraci koji su otjerani je dodatnih 10%, takodje mora se u obzir uzet da ce cvitanovic to jest Zoran odradit zimske pripreme i korigovat neke igrace formacije i sve sto ide usto.
I na kraju BANIC on ce napravit ako bude branio svih 17 utakmica sam 10 % gulijevog ucinka.
Gulisa ima 8 asistencija i 1 go. Njegov kvalitet je sto je zdrav agresivan i borben.
Naravno ovekujem i od prodosli igraca bar 1 nog da bude medju prvih 11.
Nezaboravite da smo pod cvitanovicem primili 1/2 gola po utakmici zasto bas gulash i nema neki zasluga a upravo odbrana BANIC su nam donijeli 85% bodeva u zadnjih 10 tekmi
Sa Gojkovicem i ako nebude povreda mi necemo primit 3 gola u 17 utakmica.
Radnik i rudar su nam dali 96% golova a svi znamo da su njihovi tereni njive
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dečko je redovno igrao zadnjih 3-4 sezone, prošlih sezona igrao većinom LB, LM, ove sezone ga ljudi pomjerili ofanzivno i bio odličan.
Teško baš da je uporediv sa Francisom jer je dečko zabio prošle sezone više golova nego Kyeremeh otkad je došao kod nas prije 3 godine.
Teško baš da je uporediv sa Francisom jer je dečko zabio prošle sezone više golova nego Kyeremeh otkad je došao kod nas prije 3 godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
To je tvoje subjektivno mišljenje koje nije zasnovano na argumentima. Uvijek je otvorena opcija da ti skautiraš boljeg i predložiš ga klubu.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:21Ja, i?Herson je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:18Jeste.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:12
Bezveze. Slabija verzija Kyeremeha. Nema apsolutno ništa osim brzine. Pri tom, očigledno je divlja varijanta - na TM lijevo krilo, na svim klipovima očito lijevi bek. Negdje se zove Dmitri, negdje Christian.
I Rijeka je divlja ekipa i oni preferiraju isključivo divlje igrače i polovnjake.
Taman da ga United preferira, krampa je.
-
UltraNorth
- Kontakt:
Ne znam samo sto toliki pesimizam ? Ova ekipa je jaka pravo , rijesili smo se igraca koji su imali velike plate a nista nisu donosili na terenu . Po meni samo Bevis na lijevo krilo i bili bi ultra jaki . Hvala Bogu pa ne dovodimo opet 15 igraca .
Ne vidim problem da vodimo igrače na probu na pripreme, vodili smo Tatara i mnoge s nama na probu pa su se pokazali kao pun pogodak.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Ekipa je ista ako se dovede krilo onda smo jači za Gojkovića.
Ne bi ja rekao tako po statisticiPeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:12Bezveze. Slabija verzija Kyeremeha. Nema apsolutno ništa osim brzine. Pri tom, očigledno je divlja varijanta - na TM lijevo krilo, na svim klipovima očito lijevi bek. Negdje se zove Dmitri, negdje Christian.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je istina da Poljaci nude 500.000 eura za Mlinarića, nije malo iskreno.
Samo što nemaš luksuza da ga prodaš, iako je odlična ponuda, jer možeš nam ofanzivce na prste jedne ruke nabrojat.
Samo što nemaš luksuza da ga prodaš, iako je odlična ponuda, jer možeš nam ofanzivce na prste jedne ruke nabrojat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 11 gostiju.