Prodat' iste sekunde. Ja sam siguran da neko od fizioterapeuta il' onaj portir s ulaza može korektno tu rolu da odigra ako ga registrujemo. I više smo nego popunjeni na svim pozicijama i nema potrebe za ikakvim dovođenjem. Ovaj roster je bar 40% jači nego što je bio u prošle sezone jer nema ovih 15 igrača da auru kvare.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 09:17Mihael Mlinarić u Zaglebie Lubin ? Postoji interesovanje... ne bi valjalo kad bi i on otišao, prekratki bi ostali sa rosterom, iako ga igrački i možemo prežalit
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Da li stvarno pregovaraju u vezi Mlinarića? Šta li je tata naumio samo Allah zna..
Sarajevo ljubavi moja 1946
Poljacima je Mlinaric B opcija.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 10:15Da li stvarno pregovaraju u vezi Mlinarića? Šta li je tata naumio samo Allah zna..
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Aduka87 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 10:25Poljacima je Mlinaric B opcija.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 10:15Da li stvarno pregovaraju u vezi Mlinarića? Šta li je tata naumio samo Allah zna..
Tesko da ce oni Rochu potpisat tako da je mlinka jedina opcija
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja prvi put nakon bas dugo vremena sa velikim optimizmom ocekujem pripremne utakmice i pocetak druge polusezone .
Nadam se da ce Hubjer vec zaigrat protiv Zorye .
Nadam se da ce Hubjer vec zaigrat protiv Zorye .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Treba Hamulica dovesti 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- nedimmmm1337
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nediljko Stjepanovic?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Još jedan igrač trećeligaša iz Hrvatske.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Po Transfermarkt je iz Solina ako je to taj
Nemamo uopste puno igraca u sredini i samo dva krila u rosteru.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sasvim dovoljan broj igrača imamo na svim pozicijama , ako bude i nekih ne predvidjenih situacija imas mlade . Po meni je ovo dobra selekcija igraca imas nekolicinu iskusnih vukova imas mlade , ima i kvaliteta.
-
hajroooooo
- Kontakt:
Sta li je sa Vrbanom? Sto on nije otisao na pripreme
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Plus jos ovo 2 3 sto ce doc , taman onoliko kolko treba bolje imat i mlade momke na klupi nego preplacene bugare i Rumune koji evidentno da nemaju ni znanje nit volju da mogu promjenit ili podici ritam utakmice . Ovi mladi momci ce makar izginut na terenu za svaku loptubordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:54Sasvim dovoljan broj igrača imamo na svim pozicijama , ako bude i nekih ne predvidjenih situacija imas mlade . Po meni je ovo dobra selekcija igraca imas nekolicinu iskusnih vukova imas mlade , ima i kvaliteta.
-
propoklopac
- Kontakt:
Jer se zakljucilo da su ovi mladi sto idu blji od njega, nekako je Vrban dosta nazadovao zadnju godinu.. Mehmedović, Ceric, Dizdarević, Telalović, Dreca.. ko je gledao juniore ovo je zasluzeno.. ima materijala u ovim momcima
Sta imamo od njega.? Prejak igrac prije povrede i nikakav poslije povrede. Plus sto on jos uvijek ima problema samo u manjoj mjeri. Psihički uopste nije za ozbiljnog fudbala, nažalost. Prije toga nas najbolji igrac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:06Djordjevic otpisan
Skroz bespotrebno.Covjek je bio najbolji veznjak lige do nesretne povrede.Nije se odma snasao i hajmo otjerat.Steta,gubimo dobrog igraca a Boga mi i klupu te sirinu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Što se tiče sportskog dijela, to znam da je osvježeno i dotjerano, za dalje ne znam.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:16Bila je čistka i u onom drugom segmentu kluba. Fino radi Mamić ovo, za razliku od drugih nekada ranije tipa Cioffi, Leterme pa i ostali neki, uhvatio se čitavog kluba i reže stvari.GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:50Otišli su neki treneri, otišli su neki igrači koji su došli kao veliki talenti, ali im je falilo discipline. Trener juniora je sad Čengić. Dobili su stroga pravila ponašanja, treninga, ishrane itd. Zategao je Mamić sve u vrlo kratkom periodu. Postrojio ih je u klubu kao niko, što se tiče tog sportskog segmenta.
Što se tiče igračkog kadra, imamo okosnicu. Barem ovako iz udarne postave sa Cvitanovićem na klupi falit će "samo" Guliashvili. Jest momak bio pola tima, ali sada se palica seli Ademu i on mora preuzeti odgovornost. Naravno, drugačije će se se sigurno i igrati. Turkeš, zna se zbog koga je otišao, to jeste ko ga je otjerao. Sigurno da uz kontinuitet on može dosta toga donijeti i dati, pogotovo što će sada igrati nogomet bliži njegovom stilu.
Ovako dalje, uz dolazak Hujbera, pokrio si back upa Beganovića, na stoperima smo pokriveni svakako, možemo očekivati dolazak i na poziciji lijevog beka, tu imaš Kuprešaka, a znaju pokriti i Maroodza ili Mujkić, no ne bi bilo loše ovdje imati još jednu klasičnu opciju. Sa Telalovićem si napunio vezni red, sa Mamasom, Cimirotom, Elezijem, Ignatkovim uz Krdžalića imaš sve potrebne kvalitete za balans u veznom redu. Za ofanzivni dio, Ljajić, Mlinarić, Kyeremeh, Gelson i plus Chidi koji je više krilo nego špic. Ovdje bi moglo biti potrebno jedno kvalitetno pojačanje, vidjet ćemo na pripremama šta će biti sa Chidijem i Gelsonom prvenstveno. Na špicu Turkeš, Renan. I ovdje me ne bi iznenadilo ukoliko bi došao neko, pogotovo što Renanu za 6 mjeseci ističe ugovor. Nisam računao mlade igrače, a ne bi me iznenadilo ni ako bi nekog novog u drugom dijelu sezone upotpunosti uveo u ekipu Cvitanovića, tipa Mehmedovića za krilo.. Sigurno da se uz ove mlade na pripreme morao povesti i Vrban, ali eto..
Sve si dobro napisao. Ne znam šta je ovim ljudima pa pišu da smo tanki sa kadrom. Valjalo bi još jedno krilo, pa i lijevi bek ako se nađe.
Ja mislim da ćemo mi odahnuti odlaskom Guliashvilija. Tako su govorili i kad se povrijedio da neće moći meda, pa bili samo bolji jer se ekipa rasteretila i nije se išlo samo na njega.
Brz oporavakVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:42Tu sam raja,imao sam operaciju noge u Turskoj, nesto sto me odavno zezalo...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:40Joj biće izvinjavanja. Vanja brate gdje si ti, nema te zabrinuo si me![]()
![]()
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nema Chidija na spisku, ili ga ja nisam vidio?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
johntravolta123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, muhamedhulk, perodeformero, zagorski i 60 gostiju.