Hebo ove "vanzemaljce".. Lijepo vikend i Bundesliga majkaadnan24 je napisao/la:Da je malo bilo bi odlicno![]()
Gledao sam i u bundesligi svakakvih utakmica sa dosta grubosti i crvenih kartona ali mislim da nikad nije bilo ovako hinjski,neka glumatanja,pritisak na sudije i slicno...mentalitet je cudo.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
rafinha pojede **** sto ode ali opet uchida je sjajna zamjena ,ustedili smo 10 miliona eura minimum tako transfer plus plata koja je rafinhi bila puno veca ...u uchidi imamo beka za sljedeceih 6-7 godina...
valjda borusija iz M Gladbaha neće ispast to mi je najdraži klub u bundes ligi. 
Razočarat ću te. Ispada sigurnoromaaaa je napisao/la:valjda borusija iz M Gladbaha neće ispast to mi je najdraži klub u bundes ligi.
Čelik Zenica 1945
nije još uvjek sve izgubljeno hehe 
Najbolja momčad Bundeslige
Eto pošto ste mi vi dragi to jest Njemačka reprezentacija uz Argentinu otvaram temu o najboljih 11
Neuer
Lahm Hyypia Kjaer Pranjić
Schweinsteiger Ballack
Robben Ribery
Muller
Gomez
Neuer
Schweinsteiger Ballack
Robben Ribery
Muller
Gomez
King Kevin Durant
Re: Najbolja momčad Bundeslige
sa ovakvom obranom bi se i Travnik na piroti poigravao...
ti dabar stalno gluposti valjaš....lahm i hyypia svjetska klasa i ti uzeo nesto o ovakvoj odbrani govoritDabar je napisao/la:sa ovakvom obranom bi se i Travnik na piroti poigravao...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- drinin vuk
- Kontakt:
$ " " ? & $ " " $ на ' '?
? те & " " % $ " " ' о " Новог $,& ",& ',о најгорој $ $," $ ?, најгорој $ ",% & " " & то " " право.
? те & " " % $ " " ' о " Новог $,& ",& ',о најгорој $ $," $ ?, најгорој $ ",% & " " & то " " право.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Kakve gluposti,za Lahma se slažem da je svjetska klasa....međutim ne može ni on sam protiv svih...što se tiče hpyye on je istrošen i to dobro,ima 37 god,a ni u Bayeru ne igra baš svaku tekmu, pranjić je isto loš,ima ovdje puno boljeg izbora...tipa Mertesaker,Jansen,Matijsen,Hummels pa iMolinaro ili Tasci su bolji od Pranje,Kjera i Hpyye,iako je Švabama u zadnje vrjeme obrana slabiji dio,,,effe_sa je napisao/la:ti dabar stalno gluposti valjaš....lahm i hyypia svjetska klasa i ti uzeo nesto o ovakvoj odbrani govoritDabar je napisao/la:sa ovakvom obranom bi se i Travnik na piroti poigravao...
- anton 1983
- Kontakt:
A ko je napiso tu postavu? Ja sam ziher da u Dortmundu igraju "neka dva štopera"... 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-----------------mullller---------------
riberi-----------kagava----------roben
-----------salihovic----sahin-----------
sefer-----fridrih----hovedes------lam
------------------nojer-------------------
kveliks
iz engleske
---------------runi---------------
bejl---------nasri-------valencia
--------esien-----gerard---------
kol-----vidic-----teri------sagna
---------------vds-----------------
trener bi bio ferguson
spanija
--------------ronaldo----------------
kaka---------------------mesituljak
----------xavi------iniesta-----------
----------------xabi-------------------
marcelo---pike--karvaljo----alves
---------------kasiljas---------------
trener bi bio murinjo
kveliks
iz engleske
trener bi bio ferguson
spanija
trener bi bio murinjo
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Ne bih rek'o da je sigurno. Dosta toga će pokazati ovo kolo. Sutra 2 tekme (Brem - Wob i FCK - St.Pauli) dok se ostale igraju u subotu.Nimla_RZ je napisao/la:Razočarat ću te. Ispada sigurnoromaaaa je napisao/la:valjda borusija iz M Gladbaha neće ispast to mi je najdraži klub u bundes ligi.Ide Hannoveru i HSV-u i tu teško da može do bodova, dok im dolazi Freiburg kući.
Više bih volio da Gladbach ostane u ligi nego sve ove ekipe koje se bore za opstanak.
Werder i Stuttgart nisu više ugroženi.
Vom Jäger zum Gejagten
@ Bundesligasi
nisam upratio u posljednje vrijeme kada je DFL odredjivala termine utakmica, pa ako neko jest moze li mi reci zasto se veceras igraju dvije utakmice ? Meni jedini logicno razlog je da ne bi doslo do "namjestanja" i da svi imaju iste uslove za igru, ali znam da se takodjer da je policija kada je proslog Jula bio predlozen raspored bunila radi prvo-majskih praznika i zahtjevala od DFL-a odredjene promjene. Ipspravite me ako grijesim, a sto se tice M`Gladbacha sve ce se znati nakon sutrasnjeg duela protiv Hannover jer ukoliko tu izvuku povljan rezultat siguran sam da cemo ih naredne sezone gledati u BL.
nisam upratio u posljednje vrijeme kada je DFL odredjivala termine utakmica, pa ako neko jest moze li mi reci zasto se veceras igraju dvije utakmice ? Meni jedini logicno razlog je da ne bi doslo do "namjestanja" i da svi imaju iste uslove za igru, ali znam da se takodjer da je policija kada je proslog Jula bio predlozen raspored bunila radi prvo-majskih praznika i zahtjevala od DFL-a odredjene promjene. Ipspravite me ako grijesim, a sto se tice M`Gladbacha sve ce se znati nakon sutrasnjeg duela protiv Hannover jer ukoliko tu izvuku povljan rezultat siguran sam da cemo ih naredne sezone gledati u BL.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To je zbog prvog maja, jedna nedjeljna je pomjerena u petak a druga u subotu, tako da u nedjelju nema Bundeslige.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- Mesut Ozil
- Kontakt:
A ja se radovo da mogu uzivat u bundeski za 1. majKlopp je napisao/la:To je zbog prvog maja, jedna nedjeljna je pomjerena u petak a druga u subotu, tako da u nedjelju nema Bundeslige.
acim ti je pranjic u ovoj postavi nema tu ekipeking10000 je napisao/la:Eto pošto ste mi vi dragi to jest Njemačka reprezentacija uz Argentinu otvaram temu o najboljih 11![]()
Neuer
Schweinsteiger Ballack
Robben Ribery
Muller
Gomez
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
propadoše ti planoviMesut Ozil je napisao/la:A ja se radovo da mogu uzivat u bundeski za 1. majKlopp je napisao/la:To je zbog prvog maja, jedna nedjeljna je pomjerena u petak a druga u subotu, tako da u nedjelju nema Bundeslige.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
veoma dobre postavequälix je napisao/la:-----------------mullller---------------
kveliks![]()
![]()
iz engleske
trener bi bio ferguson
spanija
trener bi bio murinjo
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 1 gost.