FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
67
19%
2. Borbu za Evropu
168
47%
3. Sredinu tabele
58
16%
4. Borbu za opstanak
62
17%

Ukupno glasova: 355

NoDi80
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NoDi80 » 16 jan 2026, 20:10

Nije moj, ali znam ko je
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jan 2026, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 16 jan 2026, 20:12

seha77 je napisao/la:
16 jan 2026, 19:54
koliko se imena vrti a na kraju niko od tih nece potpisat
Pa izgleda da fakat nece niko potpisat, ma da uprava je dosla skoro sta znam sad je bas trka frka oko svega u klubu plus jos i ljudi fali jos od strucnog kadra tako da razumijem ovaj delay sto postoji

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 16 jan 2026, 20:16

Kako bi nam lego jedan veznjak ko Savic iz borca

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 jan 2026, 20:23

Treba prvo razviti takav stil igre pa tek onda dovesti igrača kao Savić. Nejse, šta bi sa Armom? Je li to propalo? On i Nastić su mi najizgledniji za potpisa.

P.S. Dopada mi se što nema razmetanja i dovođenja tek tako da bi se neko pokazao kao "baja".
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 16 jan 2026, 20:28

Na nekoj od slika sa priprema preko 30 igrača. Treba treneru sigurno vremena da spozna ko šta može i ko će ostati. Na osnovu toga će se vjerujem tražiti pojačanja.

Po vašem mišljenu koja pozicija nam najviše škripi i dali mislite da trener može unaprijediti neke ranije zapostavljene igrače?

seha77
Kontakt:

Post Postao/la seha77 » 16 jan 2026, 20:32

Sarun je napisao/la:
16 jan 2026, 20:28
Na nekoj od slika sa priprema preko 30 igrača. Treba treneru sigurno vremena da spozna ko šta može i ko će ostati. Na osnovu toga će se vjerujem tražiti pojačanja.

Po vašem mišljenu koja pozicija nam najviše škripi i dali mislite da trener može unaprijediti neke ranije zapostavljene igrače?
Realno nama škripi na nekoliko pozicija, po mom mišljenju fali nam kvalitetan krilni igrač, zadnji vezni i odbranu 100% pojačati jer smo tu najlošiji.

Ipak, najbolje trener zna koliko ko može, možda Pejić, Konings proigraju ali ipak mislim da su nam pojačanja neophodna

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 16 jan 2026, 20:37

**** nas je Adžem sa ugovorima valja to sad sve ispraviti pa tek onda krenuti dalje. Oko 40 igraca je na platnom spisku. Imaju ogromne plate neki od njih a nikad igrali nisu nit bi gdje mogli igrati. Kako ih otjerati i osloboditi mjesto za bolje koje očekujemo?

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 jan 2026, 20:39

seha77 je napisao/la:
16 jan 2026, 20:32
Sarun je napisao/la:

Realno nama škripi na nekoliko pozicija, po mom mišljenju fali nam kvalitetan krilni igrač, zadnji vezni i odbranu 100% pojačati jer smo tu najlošiji.

Ipak, najbolje trener zna koliko ko može, možda Pejić, Konings proigraju ali ipak mislim da su nam pojačanja neophodna
Trenutno na platnom spisku i imamo 30+ igrača ne računajući juniore. Ako ne bude više odlazaka mislim da je najbitnije tražiti još jednog polivalentnog defanzivca (tu mi se Nastić čini kao dobro rješenje) i visoku šesticu jer smo bez Dan-a prilično niski u sredini.
istokzeljo je napisao/la:
16 jan 2026, 20:37
**** nas je Adžem sa ugovorima valja to sad sve ispraviti pa tek onda krenuti dalje. Oko 40 igraca je na platnom spisku. Imaju ogromne plate neki od njih a nikad igrali nisu nit bi gdje mogli igrati. Kako ih otjerati i osloboditi mjesto za bolje koje očekujemo?
Tjeranje košta. Sumnjam da će ikoga tjerati. I ovo što je otišlo htjelo je da ide.

P.S. Mislim da ova ekipa može mnogo više od ovog što smo do sada vidjeli.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 16 jan 2026, 20:43

Sarun je napisao/la:

Po meni krilni jedan ljevak, i napadac, s ostalim ja mislim da mozemo prezivit ovu polusezonu

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 16 jan 2026, 20:56

Divim se ljudima koji vjeruju da bi Džeko ikad zaigrao u Prijedoru, Doboju, Bijeljini...

Prelazni rok je za sad teško razočarenje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 jan 2026, 21:01

GIBRA je napisao/la:
16 jan 2026, 20:56
Divim se ljudima koji vjeruju da bi Džeko ikad zaigrao u Prijedoru, Doboju, Bijeljini...

Imamo dosta igraca koje treba probati, mozda su nasli neka rijesenja Ibraheemu, Freemanu, Gojaku, Zahirovicu, Korori
Tu su i Garcia, Babaluk, Dzafo i ponovo Krpic Radovac
Bas dosta igraca je na okupu
Imamo sad pare, a imamo jos vremena
Bolje malo sporije da se sve pogleda u detalj nego da se razbacuju parama i da zure kao prije

Sturm ima Gazibegovica,Malica i jos nekih bekova
Mozda pokusati dovesti naseg u21 reprezentativca Mustafica (20)
slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jan 2026, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

LoveFootball1987
Kontakt:

Post Postao/la LoveFootball1987 » 16 jan 2026, 21:05

Admiree, Admiree , ***** si nas za sva vremena.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 16 jan 2026, 21:10

NoDi80 je napisao/la:
16 jan 2026, 21:01
GIBRA je napisao/la:

Imamo dosta igraca koje treba probati, mozda su nasli neka rijesenja u Ibraheemu, Freemanu, Gojaku, Zahirovicu, Korori
Bas dosta igraca je na okupu
Imamo sad pare, a imamo jos vremena
Bolje malo sprije da se sve pogleda u detalj nego da se razbacivaju parama i da zure kao prije

Sturm ima Gazibegovica,Malica i jos nekih bekova
Mozda pokusati dovesti naseg u21 reprezentativca Mustafica (20)
slika
Daj čovječe pusti me poluigrača i nakih talenata

Sposobni ljudi su došli pare su došle, trebaju se stvari pokrenut sa mrtve tačke

Veliki minus su Gušo i Mulaosmanović

Prelazni rok što se tiče dovođenja je trenutno loš, ali ako se gleda kvalitet polako onda je uredu, ako se šta ne promijeni do sad je ovo fijasko
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 jan 2026, 21:16

GIBRA je napisao/la:
16 jan 2026, 21:10

Daj čovječe pusti me poluigrača i nakih talenata

Sposobni ljudi su došli pare su došle, trebaju se stvari pokrenut sa mrtve tačke

Veliki minus su Gušo i Mulaosmanović

Prelazni rok što se tiče dovođenja je trenutno loš, ali ako se gleda kvalitet polako onda je uredu, ako se šta ne promijeni do sad je ovo fijasko
Nema bez talenata nista brate vjeruj mi
Jaber je dosao kao nebitan bez ikakvig seniroskog iskustva i postao nas najbolji igrac kojeg smo prodali za par miliona
Evo ti Sosic nase dijete bukvalno nas najbolji igrac sa 23 godine
To je danasnji moderni fudbal 6,7 iskusnih igraca cine kostur i ostalo do 23 godine za izloga
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 16 jan 2026, 21:28

Cim Irfo rece prvi potpis momak iz svedske znalo se da ce nesto desit kontra, vise je Kana znao ubost :urnebes:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 16 jan 2026, 21:43

Levin je napisao/la:
16 jan 2026, 20:39
seha77 je napisao/la:
16 jan 2026, 20:32
Sarun je napisao/la:

Trenutno na platnom spisku i imamo 30+ igrača ne računajući juniore. Ako ne bude više odlazaka mislim da je najbitnije tražiti još jednog polivalentnog defanzivca (tu mi se Nastić čini kao dobro rješenje) i visoku šesticu jer smo bez Dan-a prilično niski u sredini.
Tjeranje košta. Sumnjam da će ikoga tjerati. I ovo što je otišlo htjelo je da ide.

P.S. Mislim da ova ekipa može mnogo više od ovog što smo do sada vidjeli.
Naravno da košta. Ljudi potpisali ugovore i šta ih briga. Gdje bi Obradov i Pejić mogli igrati za ove pare. Naravno da nece sporazumni. Adžemeeeeee. A sve voli Želju.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 16 jan 2026, 21:49

Sad ce Adzem kredit dignut da isplati sve svoje grijehe
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 jan 2026, 22:05

GIBRA je napisao/la:

Zasto ne bi ? Kako moze Rakitic po Istri, Livaja u Vukovaru, pa pola juznoamerikanaca zavrsi u maticnim klubovima.
Eto bas sad on ide da osvoji LP.
Mislim svaka njemu cast za sve, nas najbolji ikad i ima pravo da odluci sta hoce ali ne trebamo toliko ponizavat sami sebe.
Koliko bi njegov podpis doveo sponzora, navijaca, clanskih, dresova, novinara, drugih igraca...
Tu su golovi skoro pa u drugom planu a dao bi 10 hladno.
Ubijedjen sam da je nemoguce sad u ovom roku ali na ljeto brate ili dodji ili ne smaraj po intervjuima o nekoj ljubavi. Moje misljenje naravno.
Dodji odigraj 4 mjeseca do pauze, odmori pola godine pa izaberi funkciju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jan 2026, 22:18

Sve su prilike da će nam trebati još malo strpljenja, jbg, to nam je najteže jer niko nije bio strpljiv kao mi. Svaka faza stabilizacije je tražila novu rundu strpljenja, a imali smo ih poprilično.

Siguran sam da ljudi u klubu trenutno imaju pune ruke posla na svim poljima isto kao što sam siguran da nemamo dovoljno zaposlenih da se to odradi relativno brzo.

Bilo bi lijepo dovesti par pojačanja u ovom prelaznom roku jer bi nam bilo mnogo lakše na ljeto, posebno bi treneru bilo lakše. Sa druge strane mnogo me raduje ovo što se ne srlja, nema ludila i dovođenja pod svaku cijenu samo da bi se nešto dešavalo. Imamo takav primjer na Kromolju, nije dobro završilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 jan 2026, 22:27

dubioza144 je napisao/la:
16 jan 2026, 21:28
Cim Irfo rece prvi potpis momak iz svedske znalo se da ce nesto desit kontra, vise je Kana znao ubost :urnebes:
Vidjecemo :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, nedimmmm1337 i 43 gosta.