Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Bravo mali veceras ide prvi hettrik
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MostarNeretva
- Kontakt:
-
TheRock075
- Kontakt:
Vidim da je Man izaso u 28,jel neko gleda jel povreda u pitanju???
Mislim da nije, djelovalo je kao taktička izmjena s ozbirom da su u ranoj fazi riješili pitanje prolaza pa je dao priliku ovom mlađem igraču, a Mana sačuvao za važnije tekme.TheRock075 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:41Vidim da je Man izaso u 28,jel neko gleda jel povreda u pitanju???
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne vjerujem da je povreda.TheRock075 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:41Vidim da je Man izaso u 28,jel neko gleda jel povreda u pitanju???
Što se Esmira tiče puno mu bolje leži ova pozicija nego lijevo krilo. Kako je Pepi skršio ruku definitivno da se može nadati minutaži i u napadu.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Al kako onom beku reče "fuck off"
Samo zato sto mu nije pružio loptu.
Ma vidi se ba da je naš
Samo zato sto mu nije pružio loptu.
Ma vidi se ba da je naš
Ringišpil
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Joj drugog poluvremena i cirkusa, oči me zabolile gledajući.
Naš je imao još jednu super šansu, ali mu golman odbranio
Naš je imao još jednu super šansu, ali mu golman odbranio
Kakav je bio danas osim gola?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Super protiv drugoligasa dao gol, njegov nivo
Bukvalno nije tvoj problem, taman ga dao i protiv petoligasa. Imas Hrvatsku pa je prati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al koje je frajer smeće ej. Kad neki od nasih ne igra, on ovdje prosipa neku pricu tipa: ma dobro, igrat ce, mlad je bla bla.
E, a kad neki odigra, i odigra solidno kao Esmir veceras, onda je njegov nivo druga liga. Pravo ustaško smeće dakle, političare i rovare i dok su na šolji jbt
E, a kad neki odigra, i odigra solidno kao Esmir veceras, onda je njegov nivo druga liga. Pravo ustaško smeće dakle, političare i rovare i dok su na šolji jbt
Fakat sam i ja na početku čitajući postove pomislio bezveze napadate lika, maedjutim na ovoj temi me je uvjerio da je fakat mali iskompleksirani kamenjarski picic.231983 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:48Al koje je frajer smeće ej. Kad neki od nasih ne igra, on ovdje prosipa neku pricu tipa: ma dobro, igrat ce, mlad je bla bla.
Nemojte kmeciti, nije neko ustasa ili cetnik, samo sto nema misljene da je Esmir neki ekstra potenicjal.
A mene bukvalno najvise smetaju igraci poput Sunjica itd
A mene bukvalno najvise smetaju igraci poput Sunjica itd
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Za PSV je, zbog povrede Ricarda Pepija, bilo važno i vidjeti kako će se neko drugi snaći na poziciji napadača – u ovom slučaju Esmir Bajraktarević, a evo šta Peter Bosz kaže kako je bh. igrač odgovorio zadatku:
„Mislim da će Esmir na kraju završiti kao ofanzivni vezni igrač. Doveli smo ga prošle sezone kao desno krilo, ali ja ga vidim u sredini, jer je vrlo dobar na malom prostoru.“
- PasodelMar
- Kontakt:
Asistencija protiv Holandije i gol protiv Rumuna. To je nešto što možeš uraditi samo ako jesi baš taj ekstra potencijal. Momak je kroz dvije, tri utamice i kroz par minuta provedenih na terenu pokazao više nego neki renomirani BH igrači kroz čitavu karijeru. Evo recimo Visca, sasvim solidno krilo za naše uslove, pa je Esmir već sada više uradio na individualnom nivou od Visce. Tahirovic igra 10 puta više od Esmira pa je do sada pokazao 10 puta manje. Ima jos primjera koliko hoćeš. Esmir je naš najmanji problem i ogroman dobitak/potencijal.
I za repku bi valjalo da se profilise kao ofanzivni vezniCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:36Za PSV je, zbog povrede Ricarda Pepija, bilo važno i vidjeti kako će se neko drugi snaći na poziciji napadača – u ovom slučaju Esmir Bajraktarević, a evo šta Peter Bosz kaže kako je bh. igrač odgovorio zadatku:
„Mislim da će Esmir na kraju završiti kao ofanzivni vezni igrač. Doveli smo ga prošle sezone kao desno krilo, ali ja ga vidim u sredini, jer je vrlo dobar na malom prostoru.“
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sigurno bi bio malo light Guler samo sto bi onda igrali Memic-Esmir-Kerim, sve to fino izgleda ali nemamo onda nikog da udje s klupe..RightBack je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:46I za repku bi valjalo da se profilise kao ofanzivni vezniCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:36Za PSV je, zbog povrede Ricarda Pepija, bilo važno i vidjeti kako će se neko drugi snaći na poziciji napadača – u ovom slučaju Esmir Bajraktarević, a evo šta Peter Bosz kaže kako je bh. igrač odgovorio zadatku:
„Mislim da će Esmir na kraju završiti kao ofanzivni vezni igrač. Doveli smo ga prošle sezone kao desno krilo, ali ja ga vidim u sredini, jer je vrlo dobar na malom prostoru.“![]()
Kako god, Esmiru bi bilo najbolje da ode u neki klub kao Heerevenen ili slicno godinu dana i onda nek se vrati u PSV.
Bas mi se svidja kako igra, bice ludilo pratiti karijeru i porediti s Kerimom