Strah me i pomisliti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pojačaj nas ali do 2 miliona eura.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Daj nam nešto s čim trtenutno raspolažemo
........................Banić
........Ristovski - Gojković - Marudža
...Beganović - Cimorot - Ignjatkov - Mujkić
.............Elezi.... - .....Ljajić
....................Renan
-
kogmagie46
- Kontakt:
Mislim da Kuprešak ide na lijevo krilo ako Bočkaj dodje
On nikada neće preći kod nas.odigrao je 7 utakmica u posljednje 2 godine. također ima 29 godina.
Ne bih da vas hajcam ali sa jednim igračem je sve dogovoreno i trebao bi ovih dana potpisati, stvarno ozbiljan igrač je u pitanju.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
kogmagie46
- Kontakt:
Ne bi on da nas hajca, radije će nas iritirati ovako glupim komentarima.
Ako je sve dogovoreno reci.
Samo u 4231 ko Jakir
Samo u 4231 ko Jakir
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma ljudi zahebavam se za igrača, ništa zanimljivo da se desi danas pa reko malo da trollam 
Vamos Rajvosa!
Pa da je tako dobar do sad bi se negdje ustalio i igroMSOZ101 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:56Sad nešto listam po X-u i vidim ime Filip Stevanović. Sjećam ga se iz Partizana tada strašan talenat bio, odličan u igri 1 na 1. Otišao u Man. City, nije se nametnuo pa je počeo lutati po posudbama. Sad je u Belgiji i tamo ne igra. Ima 23 godine, ne znam koliko bi bilo pametno njega zvati ako je zdrav, ali sjećam se dobro da je odličan kada ima igrače ispred sebe i da zna driblati.
Obojica su lijevi bekovikogmagie46 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:19Mislim da Kuprešak ide na lijevo krilo ako Bočkaj dodje
Da imamo bekove, odnosno wing bekove koji su mnogo korisni u napadu i koji donose veliku prevagu u napadu, ovo bi bila naša daleko najbolja opcija. Kuprešak lijevo, a desno neko novi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:19Daj nam nešto s čim trtenutno raspolažemo
Are you not entertained ?!
Marudza/Mujkic nek se mijenjaju, Mujkic i onako ako odigra 2 dobre bit ce kriminalan sljedece. Valjda ga ponese, treba ga dozirat.Posejdon je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:01Da imamo bekove, odnosno wing bekove koji su mnogo korisni u napadu i koji donose veliku prevagu u napadu, ovo bi bila naša daleko najbolja opcija. Kuprešak lijevo, a desno neko novi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:19Daj nam nešto s čim trtenutno raspolažemo
Kupresak na LWB
Beganovicu treba konkurencija sigurno
Mada mislim da ce se vise forsirati 4-2-3-1
Opet tu na lijevo krilo moze Kupresak.
Onda nam fali desno krilo, ima Keremeh ali kao da mu ne vjeruju.
Mi treba sad da dovedemo 2-3 top igraca, na pozicije koje Zoran Mamic smatra da su sakate. Obestecens 250-300 k € treba placat, recimo platis 800 k€ za 3 igraca a dobio si za jednog 2,5 m€, otjerosi 10 igraca znaci nek od 6 igraca otjerani ova troica dobiju platu opet jos 4 plate ostale guzovace, tacnije te 4 plate sto ostanu dovest jos 2 dobra free agenta tipa nivo beganovica keremecha.
Smatram da ce Mamic upravo uradit ovo sto sam napisao jer ce zelit da uigra ekipu u narednih 17 kola plus kup plus super kup plus konferenc liga (to je oko 30 tak utakmica) naravno da ima spremnu ekipu i da uzme titulu ove godine ako se otvori sansa, al najvazni plan ce bit to da uigra ekipu koja ce da samelje ligu 26/27
Jer na ljeto ako renan bude kao dosad njemu istice ugovor bice nogiran kao turskikes uz mozda prodaju mujkica, dovesce tu jos 2 igraca i ekipa ce bit top topova
Smatram da ce Mamic upravo uradit ovo sto sam napisao jer ce zelit da uigra ekipu u narednih 17 kola plus kup plus super kup plus konferenc liga (to je oko 30 tak utakmica) naravno da ima spremnu ekipu i da uzme titulu ove godine ako se otvori sansa, al najvazni plan ce bit to da uigra ekipu koja ce da samelje ligu 26/27
Jer na ljeto ako renan bude kao dosad njemu istice ugovor bice nogiran kao turskikes uz mozda prodaju mujkica, dovesce tu jos 2 igraca i ekipa ce bit top topova
- napoleon72
- Kontakt:
Dzenaldin Dado Hamzagic isto, strijelac odlucujuceg penala protiv Helsinborga
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- luckystrike
- Kontakt:
Kad se Krdžalić vrati mislim da Ignatkov neće biti prva opcija.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:19Daj nam nešto s čim trtenutno raspolažemo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:27Kad se Krdžalić vrati mislim da Ignatkov neće biti prva opcija.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:19Daj nam nešto s čim trtenutno raspolažemo
Neko ovde napisa da neće ići na pripreme sa ekipom, što znaći da je automatski mjesec dana u zaostatku a iskreno sumnjam da će ga stavljati na šesticu, prije da će biti neki back-up Eleziju i da će tu najviše biti u rotaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.

.png)