Ljudi dragi ova slika sa zamotanom nogom je na pauzi,poslje Zrinjskog. Ne mogu da vjerujem majke mi,ko da nema niko internetOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:10Nikad nemoj vjerovati sta dva idiota kazu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:52Ja sam bio postavio to pitanje o njegovoj povredi jer su neka dva idiota u šopu jučer pričali o tome a onda kroz sat vremena klub objavio ovu sliku, plus Keremeh.
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
Hordas1990
- Kontakt:
Makni heets iz kadra Rileeeeee

Apel svima koji se smatraju navijačima Sarajeva.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
bolje dati pare za Rahmana . Bar bi imali kapitena kako treba
volim i ja Rahmana, al sta ce ti kad imas dovoljno igraca na njegovoj pozicijiKarloIvandic je napisao/la: ↑13 jan 2026, 13:54bolje dati pare za Rahmana . Bar bi imali kapitena kako treba
Nece ti Rahmanovuc doci sve dok moze ozbiljnu lovu zaradjivati bilo gdje vani cak i u okolnim zemljqma ce igrati samo ako mu neko ponudi 2000 eura vise nego mi. Kad nigdje vise mogao doci ce nama a to je za 2-3 godine. Ali nemojmo o njima povratnicima sta je sa realnim i konkretnim pojacanjima?
Mnogo je veca ponuda (ali i potraznja) ljeti nego zimi a ocito Manic pravi ekipu za sledecu sezonu, a sad da dovede par pojacanja da se osvoji kup (a bome i titula ako se ukaze prilika). Borac je u rasulu a Svinjski igracki losiji (ako ne dovedu nekoga) nego jesenas a igraju na 3 frontaDoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:26Ma vidi sve ja to razumijem, samo kažem da je sad previše love da se da igraču od kojeg se neće imati toliko koristi. On će nas do te Europe koštati oko 400 000 eura a realno mi ćemo i sa ovom ekipom iznoriti te kvalifikacije a da ih dovedeš još trojicu takvih teško sa ovim koeficijentom da možemo išta ozbiljno napravit. Dok sa tim parama se možda može naći jedan ili dva isto tako kvalitetna igrača za koje opet imaš vremena da se uigraš za te kvalifikacije i za jesenski dio sezone.Herson je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:51Sad se pravi ekipa za Evropu i sljedeću sezonu. Za krilo i napadača moraš iskeširati novac, ako tražiš kvalitet. Skup jeste, ali se isplati rizikovati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:32Meni je bezveze dati za igrača tolike pare, mislim za ovog Radničkog, pogotovo u poziciji u kojoj smo mi sad. Da smo prvi i da se borimo za titulu i da postoji velika mogučnost da se odigra nešto značajno u Europi gdje bi se borio za ozbiljne novce već u ovoj godini onda bi se sigurno isplatio, jer je pojačanje sigurno.
Moje je mišljenje da tek na zimu sljedeće godine ako se bude u ozbiljnoj igri za prvo mjesto vrijedi rizikovati sa ozbiljnim pojačanjima i davanjem nekih velikih para za igrače jer samo kad si prvak tad prave pare od Europe.
Ne treba ga vracati ni kad bi besplatno igrao.KarloIvandic je napisao/la: ↑13 jan 2026, 13:54bolje dati pare za Rahmana . Bar bi imali kapitena kako treba
Koji je to povratnik jos bio dobar?
Ovdje se igraci vracaju samo kada ih niko vise nece.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Heri Kejn za sirotinju
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Rahmanovic je daleko prevazidjen igrac u ovom programu koji vode Mamic i Cvitanovic. Zaboravite to da ce ikad desit taman kad bi, sto neko gore napisa, dosao da igra dzabe.. Bezveze ga je dalje spominjat u tom kontextu.VanDijk je napisao/la: ↑13 jan 2026, 14:10volim i ja Rahmana, al sta ce ti kad imas dovoljno igraca na njegovoj pozicijiKarloIvandic je napisao/la: ↑13 jan 2026, 13:54bolje dati pare za Rahmana . Bar bi imali kapitena kako treba
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mislim da je i bio neki usmeni dogovor da dodje proslo ljeto ali eto produzio je ugovor.Ocito ne razmislja o povratku dok god moze vani uzimati pare.U 34.nam ne treba.Hvala mu za sve ali mislim da se vise ne uklapa u nasu politiku.Pogotovo jer imamo lidera na terenu konacno(Ljajic,Rile,Gojkovic,Bega).
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Drug pitanje je bilo da li je umotana noga bila na odmoru ili nije, ništa drugo, nikakve teorije zavjere.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 11:49Ljudi dragi ova slika sa zamotanom nogom je na pauzi,poslje Zrinjskog. Ne mogu da vjerujem majke mi,ko da nema niko internetOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:10Nikad nemoj vjerovati sta dva idiota kazu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:52
Ja sam bio postavio to pitanje o njegovoj povredi jer su neka dva idiota u šopu jučer pričali o tome a onda kroz sat vremena klub objavio ovu sliku, plus Keremeh.
![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
Harmony IkandeUltraNorth je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:57A ja Hilmu Gutica
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bitno je naci igraca na Gulijevoj poziciji. Spominje se taj Bevis, ali ja bih volio ako ima jos neka opcija.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
3300+ 
Sad nešto listam po X-u i vidim ime Filip Stevanović. Sjećam ga se iz Partizana tada strašan talenat bio, odličan u igri 1 na 1. Otišao u Man. City, nije se nametnuo pa je počeo lutati po posudbama. Sad je u Belgiji i tamo ne igra. Ima 23 godine, ne znam koliko bi bilo pametno njega zvati ako je zdrav, ali sjećam se dobro da je odličan kada ima igrače ispred sebe i da zna driblati.
Banić
Ristovski - Gojković - Maroodza - Bočkaj
Cimirot - Ignatkov
Elezi - Ljajić - Bevis
Prevljak
Kakva vam je ova ekipa?
Ristovski - Gojković - Maroodza - Bočkaj
Cimirot - Ignatkov
Elezi - Ljajić - Bevis
Prevljak
Kakva vam je ova ekipa?
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Lecler, MSOZ101, nedimmmm1337, rimljanin90, Vanja8 i 85 gostiju.

.png)