Slater ima historiju povreda Alt tu i tamo.
Trebali su bolje zamjene imati.
Interior line im je uzas i kad su svi zdravi nije ni dva nivoa ispod tackelova nego vise...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Slater ima historiju povreda Alt tu i tamo.
Prema forumu laici obicni i s Alemom ne mogu meda.Edin TM87 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:59Prema forumu, Steelersi favoriti večeras protiv lažno prozvane najbolje odbrane ikad sa 63% tipovanja na njih. Dakle skoro 2/3 smatra da Steelersi prolaze.
Što znači da ako prođe Houston, to će biti ozbiljan upset i već iduću lete jer Patsi imaju još bolju odbranu, a onaj se slomi da ubijedi kako će oni dobit Billse kući u fol finalu AFCa![]()
Bit će prcane večeras.![]()
stroud je srednje dobar, ali i lošiji su osvajali superbowle kada im je odbrana bila dobra a ova odbrana texansa je beton. ne računajući ove rezerve protiv koltsa samo su im seahawksi i jaguarsi stavili malo više poenamuhamedhulk je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:44ode rodjo u peMziju. a stroud je def ispodprosjecan qb, nece sa njim dogurati daleko.
uglavnom, zahvaljujuci DEF texansa bice to prezanimljiv duel nep vs tex. bice tesko i odluciti se za koga glasati da ide dalje.
uglavnom, sto se tice prognoza, eaglesi me zeznuli, nisam znao da su u k tolikom.ostalo sam potrefio, koliko se sjecam.
![]()
vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njihalemsa je napisao/la: ↑13 jan 2026, 05:03Prema forumu laici obicni i s Alemom ne mogu meda.Edin TM87 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:59Prema forumu, Steelersi favoriti večeras protiv lažno prozvane najbolje odbrane ikad sa 63% tipovanja na njih. Dakle skoro 2/3 smatra da Steelersi prolaze.
Što znači da ako prođe Houston, to će biti ozbiljan upset i već iduću lete jer Patsi imaju još bolju odbranu, a onaj se slomi da ubijedi kako će oni dobit Billse kući u fol finalu AFCa![]()
Karanje ono easy, Zeljo-Olimpik igrao veceras, i da, goat odbrana, ko je gledao zna
Deri...
Bas sam neki dan to spomenuo, lik vodi ekipu za sebe, 19 godina nema sezonu s vise poraza od pobjeda kao da je to nesto dobro toliko. 7 uzastopnih playoffa tekmi odmah ispada. Bolje onda halilit sezonu dvije popet se na draftu, dati watta za pikove i sklopiti ekipu. Mada mislim da ukoliko sam ne ode da ga nece otpustit.
Uzimamo patriote k'o prdnu baru, CJ je usr.ao ali kad imas goat odbranu, svo njegovo sra.nje nas kostalo 6 poena. 14 poena odbrane ahhaha ajj ko je realan zna da nikad bolju odbranu u zivotu nije gledao.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njihalemsa je napisao/la: ↑13 jan 2026, 05:03Prema forumu laici obicni i s Alemom ne mogu meda.Edin TM87 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:59Prema forumu, Steelersi favoriti večeras protiv lažno prozvane najbolje odbrane ikad sa 63% tipovanja na njih. Dakle skoro 2/3 smatra da Steelersi prolaze.
Karanje ono easy, Zeljo-Olimpik igrao veceras, i da, goat odbrana, ko je gledao zna
Deri...
Nemate sanse protiv Patsa s takvim odronom qb stroudom i jos nema collinsa vjerojatnoalemsa je napisao/la: ↑13 jan 2026, 14:20Uzimamo patriote k'o prdnu baru, CJ je usr.ao ali kad imas goat odbranu, svo njegovo sra.nje nas kostalo 6 poena. 14 poena odbrane ahhaha ajj ko je realan zna da nikad bolju odbranu u zivotu nije gledao.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
ne znam sto si toliko optimistican protiv patriotsa, ni u jednom segmentu igre niste bolji od njihalemsa je napisao/la: ↑13 jan 2026, 14:20Uzimamo patriote k'o prdnu baru, CJ je usr.ao ali kad imas goat odbranu, svo njegovo sra.nje nas kostalo 6 poena. 14 poena odbrane ahhaha ajj ko je realan zna da nikad bolju odbranu u zivotu nije gledao.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
Eto ako pobijede drzis me za rijec
Pa uložio 10 hiljada $ na pobjedu Steelersa. ****, bio čovjek uvjeren da će pobjediti, a kvota 2,25.
Pobjedit ce Patriotsi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.