NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la wadethegreat » 12 jan 2026, 15:38

jestamaji je napisao/la:
12 jan 2026, 15:21
čovjek je ove godine popio batine kakve odavno nijedan QB nije dobio. najgore od svega je da imaju super OL, ali im niko nije zdrav :shock: :x
Slater ima historiju povreda Alt tu i tamo.
Trebali su bolje zamjene imati.
Interior line im je uzas i kad su svi zdravi nije ni dva nivoa ispod tackelova nego vise...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jan 2026, 05:03

Edin TM87 je napisao/la:
12 jan 2026, 13:59
Prema forumu, Steelersi favoriti večeras protiv lažno prozvane najbolje odbrane ikad sa 63% tipovanja na njih. Dakle skoro 2/3 smatra da Steelersi prolaze.

Što znači da ako prođe Houston, to će biti ozbiljan upset i već iduću lete jer Patsi imaju još bolju odbranu, a onaj se slomi da ubijedi kako će oni dobit Billse kući u fol finalu AFCa :urnebes:

Bit će prcane večeras. :bih:
Prema forumu laici obicni i s Alemom ne mogu meda.

Karanje ono easy, Zeljo-Olimpik igrao veceras, i da, goat odbrana, ko je gledao zna
Deri...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jan 2026, 08:44

ode rodjo u peMziju. a stroud je def ispodprosjecan qb, nece sa njim dogurati daleko.
uglavnom, zahvaljujuci DEF texansa bice to prezanimljiv duel nep vs tex. bice tesko i odluciti se za koga glasati da ide dalje.

uglavnom, sto se tice prognoza, eaglesi me zeznuli, nisam znao da su u k tolikom. :D ostalo sam potrefio, koliko se sjecam. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jan 2026, 08:50

Kad je Harbaugh mogao da leti može i Tomlin
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jan 2026, 09:10

muhamedhulk je napisao/la:
13 jan 2026, 08:44
ode rodjo u peMziju. a stroud je def ispodprosjecan qb, nece sa njim dogurati daleko.
uglavnom, zahvaljujuci DEF texansa bice to prezanimljiv duel nep vs tex. bice tesko i odluciti se za koga glasati da ide dalje.

uglavnom, sto se tice prognoza, eaglesi me zeznuli, nisam znao da su u k tolikom. :D ostalo sam potrefio, koliko se sjecam. :D
stroud je srednje dobar, ali i lošiji su osvajali superbowle kada im je odbrana bila dobra a ova odbrana texansa je beton. ne računajući ove rezerve protiv koltsa samo su im seahawksi i jaguarsi stavili malo više poena

sva tri tima koji nisu imali šanse su ispali, sad svako može uzeti
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 13 jan 2026, 09:12, ukupno mijenjano 1 put.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 13 jan 2026, 09:11

alemsa je napisao/la:
13 jan 2026, 05:03
Edin TM87 je napisao/la:
Prema forumu, Steelersi favoriti večeras protiv lažno prozvane najbolje odbrane ikad sa 63% tipovanja na njih. Dakle skoro 2/3 smatra da Steelersi prolaze.

Što znači da ako prođe Houston, to će biti ozbiljan upset i već iduću lete jer Patsi imaju još bolju odbranu, a onaj se slomi da ubijedi kako će oni dobit Billse kući u fol finalu AFCa :urnebes:

Karanje ono easy, Zeljo-Olimpik igrao veceras, i da, goat odbrana, ko je gledao zna
Deri...
vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jan 2026, 09:18

texansi naravno nikad ne mogu biti favoriti jer su u pitanju texansi, ali za razliku od wannabe contendera tipa tampe, coltsa ili vikingsa oni su jako stabilni ove godine i imaju identitet, a takvi timovi često prolaze dalje. hoće li to biti dovoljno za više, vjerovatno neće ali više od pola lige bi uzelo ispadanje u divisional rundi da im to prije sezone neko ponudi. pitaj tomlina bi li uzeo jednu playoff pobjedu. što se QB tiče, ne može svako biti mahomes ili allen, kuhaš sa onim što imaš. tako su ravensi skuhali superbowl sa flaccom i dilferom a tampa sa johnsonom. ili bronocsi sa peytonom koji je na kraju karijere davao handoffe i bacao pasove do 10yd

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 jan 2026, 10:16

Bice zanimljiv susret sa Alemsinim Texansima,ajmo Patriotsi
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots & Dallas Cowboys
Oklahoma City Thunder

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 13 jan 2026, 10:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:
13 jan 2026, 08:50
Kad je Harbaugh mogao da leti može i Tomlin
Bas sam neki dan to spomenuo, lik vodi ekipu za sebe, 19 godina nema sezonu s vise poraza od pobjeda kao da je to nesto dobro toliko. 7 uzastopnih playoffa tekmi odmah ispada. Bolje onda halilit sezonu dvije popet se na draftu, dati watta za pikove i sklopiti ekipu. Mada mislim da ukoliko sam ne ode da ga nece otpustit.
Ostatak ocekivano osim mozda Eaglesa s obzirom na povrede kod ninersa. Svaka njima cast to je velika snaga. Malo su i chargersi podbacili ali patsi su dobri cijelu godinu.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2026, 11:48

U jednom momentu ove sezone kompletna linija u bottom two u ligi :rol:
Ne znam ni Kako su usli u playoff.
Patriote napravile pravi potez sa Vrabelom.
Sto se Tomlina Tice zivi od stare slave.
Odbrana uvijek dobra napad los otkako je Ben otisao.
Predvidivi u napadu zastarjeli…
Konstantno ulaganje u odbranu I onda Rodju od 55 godina dovedes da ti napad rjesava.
7 straight first round exits…
Los mu je i game managment a s obzirom da je longest tenured coach u nflu..
Kraj jedne ere skoro otkako sport pratim lik je tu :mrgreen:
Mozda Bolje da se oboje restartuju.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jan 2026, 14:20

plisek je napisao/la:
13 jan 2026, 09:11
alemsa je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

Deri...
vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
Uzimamo patriote k'o prdnu baru, CJ je usr.ao ali kad imas goat odbranu, svo njegovo sra.nje nas kostalo 6 poena. 14 poena odbrane ahhaha ajj ko je realan zna da nikad bolju odbranu u zivotu nije gledao.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 jan 2026, 14:42

alemsa je napisao/la:
13 jan 2026, 14:20
plisek je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Deri...
Uzimamo patriote k'o prdnu baru, CJ je usr.ao ali kad imas goat odbranu, svo njegovo sra.nje nas kostalo 6 poena. 14 poena odbrane ahhaha ajj ko je realan zna da nikad bolju odbranu u zivotu nije gledao.
Nemate sanse protiv Patsa s takvim odronom qb stroudom i jos nema collinsa vjerojatno
FC Barcelona
Arsenal FC
Oklahoma City Thunder

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 13 jan 2026, 15:01

alemsa je napisao/la:
13 jan 2026, 14:20
plisek je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Deri...
ne znam sto si toliko optimistican protiv patriotsa, ni u jednom segmentu igre niste bolji od njih :D a i kojim slucajem da prodjete, billse nikad u zivotu necete uzet, zivi bili pa vidjeli :D
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jan 2026, 15:08

Aha vidjet ce te, samo je hendikep sto Collins vjerovatno nece igrati. Ali nema veze

Sta kaze 63% foruma tipovalo na Steelerse ahaha racuno. A sad sehid pobjegao, ne javlja se ni na fejsu :urnebes: :rol:

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 jan 2026, 15:19

@Alemsa ako texansi pobjede patriotse,evo postajem texans fan obecajem
FC Barcelona
Arsenal FC
Oklahoma City Thunder

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jan 2026, 15:43

Markinhio je napisao/la:
13 jan 2026, 15:19
Promjeni odma to u potpisu slobodno :urnebes:

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 jan 2026, 15:46

alemsa je napisao/la:
13 jan 2026, 15:43
Markinhio je napisao/la:
Promjeni odma to u potpisu slobodno :urnebes:
Eto ako pobijede drzis me za rijec
FC Barcelona
Arsenal FC
Oklahoma City Thunder

schalke
Kontakt:

Post Postao/la schalke » 13 jan 2026, 15:55

alemsa je napisao/la:
13 jan 2026, 15:08
Aha vidjet ce te, samo je hendikep sto Collins vjerovatno nece igrati. Ali nema veze

Sta kaze 63% foruma tipovalo na Steelerse ahaha racuno. A sad sehid pobjegao, ne javlja se ni na fejsu :urnebes: :rol:
Pa uložio 10 hiljada $ na pobjedu Steelersa. ****, bio čovjek uvjeren da će pobjediti, a kvota 2,25.

Sad malo tuguje

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jan 2026, 16:27

Markinhio je napisao/la:
bićeš onda jedini fan texansa van južnog houstona :D :mrgreen:

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 jan 2026, 17:12

jestamaji je napisao/la:
13 jan 2026, 16:27
Markinhio je napisao/la:
bićeš onda jedini fan texansa van južnog houstona :D :mrgreen:
Pobjedit ce Patriotsi😂
FC Barcelona
Arsenal FC
Oklahoma City Thunder

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.