Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
pa igra se protiv low blocka sta ste ocekivali koji ****
Makar nije brazzers
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A jest dosadno u pm
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
11 tekmi bez poraza 
Hugo i Flo ce imati ozbiljnu hemiju 
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Nebitno sto je sranje tekma i protivnik f-ing Barnsley, čini mi se da je Flo opasno procepio zadnjih tekmi. Dugo mu je trebalo, ali dolazi na svoje konacno
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koji **** mu Kijeza igra na desnom krilu?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Wirtz je sve 
Wirtz i Hugo bi mogli biti opasan duo. Slab protivnik ali to nije smetalo nasoj odbrani da pokaže da su puno losiji nego sto mislimo.
Chiesa je kod Pirla igrao desno i imao najbolju sezonu u Juventusu. I u Fiorentini je bio desno krilo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
11 u nizu
I Chiesa je s razlogom daleko od prve postave
I Chiesa je s razlogom daleko od prve postave
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tad otprilike je i znao igrati lopte.
Kao sto neko rece, protivnik nije po mjeri jer se ljudi bore iz trece lige da ne ispadnu, ali je idealno da se malo podignu pojedini igraci, i ni ovdje ne uspijemo da dobijemo neku jasniju sliku, osim saradnje Ekitikea i Wirtza.
Nema sanse da sa ovom igrom izborimo ligu prvaka, to ce biti uspjeh kao i osvajanje iste sa ovim pristupom, nekako imamo srece pa je liga ujednacenija i nema te zicer ekipe za pozicije 4 i 5, ali od naseg mjesta do mjesta br. 16 je razlika samo 9 bodova. Imamo Burnley i onda ocekujem slobodan pad
jest care borba za opstanak 
6 igraca ostalo da pokrije 4 pozicije u odbrani do kraja sezone 
Nema smisla da ganjaju novog desnog beka pa da sljedeće sezone imaju četvoricu, plus Szobo i Jones vazda mogu uskočiti. Stopera će ganjati tek na ljeto, znači ništa od guehija, sto posto će dobiti jači signing bonus plus agent fee od svih drugih klubova.
Vjerovatno kontaju da i s ovim trenutnim kadrom mogu izboriti top 5, pošto od titule nema ništa. A možda i ne žele više slotu dovoditi igrače, pitanje je hoće li on biti tu i sljedeće sezone.
Nama na ljeto trebaju 2 stopera minimalno. Ta pozicija nam je najvise zapustena zadnjih 5 godina. Ostajemo samo na Van Dijku (35 godina), Gomez (sklon povredama, propao) i Leoni za kojeg ne znamo sta ocekivati nakon tako duge pauze i teske povrede. Ne bi me iznenadilo da aktiviraju buyback Quansahu a da se Gomez proda.Finn je napisao/la: ↑13 jan 2026, 12:51Nema smisla da ganjaju novog desnog beka pa da sljedeće sezone imaju četvoricu, plus Szobo i Jones vazda mogu uskočiti. Stopera će ganjati tek na ljeto, znači ništa od guehija, sto posto će dobiti jači signing bonus plus agent fee od svih drugih klubova.
Vjerovatno kontaju da i s ovim trenutnim kadrom mogu izboriti top 5, pošto od titule nema ništa. A možda i ne žele više slotu dovoditi igrače, pitanje je hoće li on biti tu i sljedeće sezone.
Nico Schlotterbeck je najbolja opcija za stopera, valjda ga zaganjamo na ljeto
Srce, čast i ponos!
van de ven ce se ganjat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.