Ma AI
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi ja još ne mogu prežaliti gulija
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja samo Amkeca
Ja Sunjevarica
-
UltraNorth
- Kontakt:
A ja Hilmu Guticaaezakmi je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:50Ja Sunjevarica
Pa to i ja kazem. Isplatiti Radnickom €300k i sklopiti ugovor s njim bar na 2g, a njemu dati platu koju trazi (€15k)jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:22S igračem možeš sad započeti pregovore jer je usao u posljednjih 6 mjeseci ugovora.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:15Da ali oni mogu traziti obestecenje u navedenom iznosu. A s igračem vec mozes zapoceti pregovore za ljeto jer je u zadnjem polugodištu ugovora.
Za Bajronija
Obeštećenje je vece kad igrac ima 4 godine ugovora nego 1/2 godine. Bas ta opcija da ga sad dogovoriš da ti dođe besplatno ne daje tom klubu dobru pregovaračku poziciju i to ti pokušavaju objasniti.
-
ajdohordas
- Kontakt:
A ja Almira Šmigalovića...UltraNorth je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:57A ja Hilmu Gutica
I šta ova neka stranica piše da smo blizu dogovora sa Bočkajem... Šta će nam ta budala u klubu ?
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Meni je bezveze dati za igrača tolike pare, mislim za ovog Radničkog, pogotovo u poziciji u kojoj smo mi sad. Da smo prvi i da se borimo za titulu i da postoji velika mogučnost da se odigra nešto značajno u Europi gdje bi se borio za ozbiljne novce već u ovoj godini onda bi se sigurno isplatio, jer je pojačanje sigurno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
rundek is back in biznis.
hahaha
zafrkavam se.
zafrkavam se.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sad se pravi ekipa za Evropu i sljedeću sezonu. Za krilo i napadača moraš iskeširati novac, ako tražiš kvalitet. Skup jeste, ali se isplati rizikovati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:32Meni je bezveze dati za igrača tolike pare, mislim za ovog Radničkog, pogotovo u poziciji u kojoj smo mi sad. Da smo prvi i da se borimo za titulu i da postoji velika mogučnost da se odigra nešto značajno u Europi gdje bi se borio za ozbiljne novce već u ovoj godini onda bi se sigurno isplatio, jer je pojačanje sigurno.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Vidi ga kako je lagan ljubi ga majkara.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:52Ja sam bio postavio to pitanje o njegovoj povredi jer su neka dva idiota u šopu jučer pričali o tome a onda kroz sat vremena klub objavio ovu sliku, plus Keremeh.
![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nikad nemoj vjerovati sta dva idiota kazu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:52Ja sam bio postavio to pitanje o njegovoj povredi jer su neka dva idiota u šopu jučer pričali o tome a onda kroz sat vremena klub objavio ovu sliku, plus Keremeh.
![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma vidi sve ja to razumijem, samo kažem da je sad previše love da se da igraču od kojeg se neće imati toliko koristi. On će nas do te Europe koštati oko 400 000 eura a realno mi ćemo i sa ovom ekipom iznoriti te kvalifikacije a da ih dovedeš još trojicu takvih teško sa ovim koeficijentom da možemo išta ozbiljno napravit. Dok sa tim parama se možda može naći jedan ili dva isto tako kvalitetna igrača za koje opet imaš vremena da se uigraš za te kvalifikacije i za jesenski dio sezone.Herson je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:51Sad se pravi ekipa za Evropu i sljedeću sezonu. Za krilo i napadača moraš iskeširati novac, ako tražiš kvalitet. Skup jeste, ali se isplati rizikovati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:32Meni je bezveze dati za igrača tolike pare, mislim za ovog Radničkog, pogotovo u poziciji u kojoj smo mi sad. Da smo prvi i da se borimo za titulu i da postoji velika mogučnost da se odigra nešto značajno u Europi gdje bi se borio za ozbiljne novce već u ovoj godini onda bi se sigurno isplatio, jer je pojačanje sigurno.
Moje je mišljenje da tek na zimu sljedeće godine ako se bude u ozbiljnoj igri za prvo mjesto vrijedi rizikovati sa ozbiljnim pojačanjima i davanjem nekih velikih para za igrače jer samo kad si prvak tad prave pare od Europe.
nisam pratio listicu, valja li ovaj Posavac cemu?
Nema Vanje da piše na forumu, jel sve uredu?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ima to i drugu dimenziju. Ako se okrećeš mladim snagama, kao što mi to radimo, onda moraš računati da negdje taj omjer mladosti i kvaliteta bude proporcionalan. Mladi igrač će nemjerljivo lakše i brže stasati, izrasti i komotnije se osjećati uz kvalitetnog i izgrađenog igrača nego uz nekog polovnjaka. Ignatkov i Telalović će neuporedivo više porasti i izgraditi se igrajući sa Cimirotom i Ljajićem nego što bi sa igračima nivoa Julardžije i sličnim. Ako planiraš u drugoj polusezoni dati više prilike Gelsonu i Mehmedoviću, ne smiješ dozvoliti da sav pritisak padne na njihova leđa i očekivati da oni upadnu u Gulijeve cipele i postanu nosioci ofanzivnog dijela igre. Bio to Bevis ili ne, krilo mora biti igrač koji će kvalitetom odskakati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:26Ma vidi sve ja to razumijem, samo kažem da je sad previše love da se da igraču od kojeg se neće imati toliko koristi. On će nas do te Europe koštati oko 400 000 eura a realno mi ćemo i sa ovom ekipom iznoriti te kvalifikacije a da ih dovedeš još trojicu takvih teško sa ovim koeficijentom da možemo išta ozbiljno napravit. Dok sa tim parama se možda može naći jedan ili dva isto tako kvalitetna igrača za koje opet imaš vremena da se uigraš za te kvalifikacije i za jesenski dio sezone.Herson je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:51Sad se pravi ekipa za Evropu i sljedeću sezonu. Za krilo i napadača moraš iskeširati novac, ako tražiš kvalitet. Skup jeste, ali se isplati rizikovati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 08:32Meni je bezveze dati za igrača tolike pare, mislim za ovog Radničkog, pogotovo u poziciji u kojoj smo mi sad. Da smo prvi i da se borimo za titulu i da postoji velika mogučnost da se odigra nešto značajno u Europi gdje bi se borio za ozbiljne novce već u ovoj godini onda bi se sigurno isplatio, jer je pojačanje sigurno.
Moje je mišljenje da tek na zimu sljedeće godine ako se bude u ozbiljnoj igri za prvo mjesto vrijedi rizikovati sa ozbiljnim pojačanjima i davanjem nekih velikih para za igrače jer samo kad si prvak tad prave pare od Europe.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Lecler, MSOZ101, nedimmmm1337, rimljanin90, Vanja8 i 86 gostiju.

.png)