Šteta, moglo se zakuhati.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Sa jednim umobolnim od atica il westa moze se al obojica u isto vrijeme tesko protiv jaceg protivnika
Sa ovom Bosnom nece bit lagano igrati nikome
Ja kako nas ukanali lik jel realno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Valjda Muha nauci da u kljucnim momentima loptu ne moze imati lik od 170....Bog zna koji put da je usrao zadnji posjed ove sezone.
- kolezeljovac
- Kontakt:
West i Atic ograjisali..... Šta im je danas???????
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Steta, al dobra utakmica, bice Bosna sve bolja i bolja
A za dva dana opet treba gledati utakmicu, neka se gone u qurac kad znam da će sljedeću utakmicu Atić odigrati kvalitetno a Young podbaciti.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Covjek da je pod apaurinom,ne bi mu bilo mrsko da jedno 10 puta u toku tekme kaze Westu,Aticu a i ovim sto ih brane da ih ponaosob a i zajedno,nabije na ****.
Evo po ko zna koji put se dokazuje da Plummer,Young i ostali treba da sutaju i imaju loptu u rukama, kad se lomi tekma a ne ova dva konja.
Evo po ko zna koji put se dokazuje da Plummer,Young i ostali treba da sutaju i imaju loptu u rukama, kad se lomi tekma a ne ova dva konja.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 12 jan 2026, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Nema veze, ova ekipa ima muda sa evidentnim nedostatkom kvaliteta ns nekim pozicijama. Bit ce ovo puno bolje narednih godina sigurno.
Samo da Muha ne fasuje secer ove sezone.
Samo da Muha ne fasuje secer ove sezone.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da mi je samo vidjeti šta je Pasalic na time out-u nacrtao, napisao, kazao.. ako je bila akcija ubaciti loptu na Younga i praviti izolaciju za westa onda nemam rijeci… ovaj lik je fakat kao i svi mi u državi naograjisao..
sve i svemu ja prezadovoljan i pored debilnih poteza Westa, Pasalica, Lopeza i Atica…
sve i svemu ja prezadovoljan i pored debilnih poteza Westa, Pasalica, Lopeza i Atica…
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ali qurcobolja Atica i debilizam Westa kako objasniti danas?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Shategabri
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta, nekako se ima dojam da se moglo preokrenuti. Falio je Atić, danas je bio igrač Zvezde i sve je upropastio. West se trudi ali džaba, ne zna i ovo je njegov maksimum. Nemamo centra i nemamo playa, jako je teško onda igrati, i još ako imaš ovakvog Atića onda je nemoguće da se išta napravi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TripleThreat
- Kontakt:
Sve u svemu, dobro je ovo. Da je Atić bio makar malo više na nivou, možda bi se koglo i u produžetke
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
West i Atic izgubili utakmicu
Steta ali veliko bravo momcima
Neshvatljivo mi je da frajer hladno u aut baci loptu
Steta ali veliko bravo momcima
Neshvatljivo mi je da frajer hladno u aut baci loptu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Steta bgm solidno je ovo bilo, morala se zvezda malo potrudit da dobije
Znal ko sta je sa Delalicem?
od Atica je ocekivat par ovakvih u sezoni
Znal ko sta je sa Delalicem?
od Atica je ocekivat par ovakvih u sezoni
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Okej… ali ja nerazumijem toliku mrznju prema salicu bukv…….
Sto je nepokretan i mimo malo losu odbranu ima jedna je od boljih ove sezone
Sto je nepokretan i mimo malo losu odbranu ima jedna je od boljih ove sezone
Young, Joesaar, Manojlović odigrali dobru utakmicu
Atić i West zakazali (Atić najviše)
Šteta moglo se, da se bar nisu promašila neka slobodna i neke trice preko ruke od igrača Zvezde mada je to taj individualni kvalitet koji je moglo bi se reći presudio danas.
Malo mi je čudno da se Muha u napadima kad smo utakmicu mogli strpati u neizvjesnu završnicu igrao na Atića i Westa koji su baš indisponirani bili, ne mislim na ovaj napad gdje je West tražio Joesaara na trici a isti krenuo na utrčavanje jednostavno nesporazum.
Sve u svemu ova ekipa će biti tvrd orah dvima te po svemu viđenom možemo se nadati da napravimo nešto zanimljivo u Morači. Svakako da je sljedeći zadatak Reggiana u srijedu.
Atić i West zakazali (Atić najviše)
Šteta moglo se, da se bar nisu promašila neka slobodna i neke trice preko ruke od igrača Zvezde mada je to taj individualni kvalitet koji je moglo bi se reći presudio danas.
Malo mi je čudno da se Muha u napadima kad smo utakmicu mogli strpati u neizvjesnu završnicu igrao na Atića i Westa koji su baš indisponirani bili, ne mislim na ovaj napad gdje je West tražio Joesaara na trici a isti krenuo na utrčavanje jednostavno nesporazum.
Sve u svemu ova ekipa će biti tvrd orah dvima te po svemu viđenom možemo se nadati da napravimo nešto zanimljivo u Morači. Svakako da je sljedeći zadatak Reggiana u srijedu.
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, DjaniTarik i 22 gosta.