Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Danas ce Barnsley ponovit rezultat iz 2008 i poslati autisticnog na prijevremeni odmor na Ibizu 
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Abd
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ozbiljan sastav Slota, prepao se brat otkaza
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj Ramsay ne moze dobit priliku taman da je i sam u ekipi. Jbt pa cak i Chiesa starta
Srce, čast i ponos!
Šta ces zaganjati kad dobijas Brighton, a arapi cetveroligasa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ubise nas ljudi 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zdrav frimpong donosi mnogo, uz sve svoje mane.
Zadnja izmjena: Finn, dana/u 12 jan 2026, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Frimpong je odlican igrac, ali ipak prebrz za Arne Slowball
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Joj joj 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo jos nisam vidio
Sramotna utakmica u najmanju ruku i pokazatelj zasto mnogi nisu dorasli prvoj postavi, a opcenito ni ovoj ekipi Liverpoola..
Zivim za dan kad ce Jones napustit Liverpool.
Zivim za dan kad ce Jones napustit Liverpool.
Tako blizu, a tako daleko.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Malo nam je ćelo zabrinut
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.