La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: La Liga
Perez nije mog'o da podnese da ga je uništio Raphinha. Razumljivo. Šteta za Alonsa. Pokušao je nešto da gradi a treb'o je samo Zidanea pitat' za recept instant uspjeha.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja sam bas mislio da ce sa njim bit dobra prica ali realno ama bas nikakvog napredka nema u igri. Daj loptu u for naprijed i sta urade. Da ima zrno konstantosti u igri bilo bi mi zao. Ovako mi zao samo jer je on u pitanju, Spanac a ima kapacitet vjerovatno. Nesto ga je kocilo, sad nek se kali gdje drugo pa nekad posle nastavit. Arbeloa puno slabije ime al nikad se ne zna.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Klub u raljama senilne budaletine i favelaškog štakora.
Xabi je sasvim dobar trener koji ce napraviti svoju trenersku karijeru i mimo Reala. Besmislen potez Pereza, trebao je pustiti covjeku da odradi sezonu do kraja, pa onda nek mu sudi. Odmah se sjetim Xavija i kako je njega Barca brutalno smijenila, ko da je Setien u pitanju a ne jedna od najvecih legendi kluba.
Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza koliko su teske klupe Reala ili Barce, najteze na svijetu.
Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza koliko su teske klupe Reala ili Barce, najteze na svijetu.
Pa u velikim ekipama sa velikim igracima ne treba puno mudrovati. Tu moras znati kako ih samo motivisati nista vise. Tu je Zidane pokazao da je doktor. Upravo je to i Zlatan rekao, u velikim klubovima ne treba biti trener koji ce te peglati 24h , napravi dobar stimung, motivisi ekipu jer to su top igraci kojima ne trebas puno pametovati.
Lako je bilo igrati tako kad si imao ekipu koja je znala sve o fudbalu. Kroosa, Modrica, Cristiana, Benzemu, Marcela, Ramosa itd u najboljim godinama ti nis imao sta uciti fudbalu. Plus taj dio uigravanja nekog sistema i implementacije stila igre osovini te ekipe je vec odradio Mourinho u period 2010.-2013. Carlo pa onda i Zidane su dosli na fakticki vec formiran tim spreman da dominira. Ova ekipa je par svjetlosnih godina udaljena od tadasnje po rutini i fudbalskom znanju. Njima treba upravo takticar koji ce ih naucit kako se igra fudbal sad kad nemaju Kroosa, Modrica, Benzemu, Danija da ih vode za ruku kad je tesko. Xabi je bio savrsena opcija za to al uprava je dopustila razmazenim zvjezdicama da se utripaju da su Bogovi. Na kraju je Xabi sam otisao iz istog razloga iz kog je otisa Zizou 2021.
- JayCatwright
- Kontakt:
konačno da se prepozna, prvi igrač svijeta
Samo je i laporta ozbiljna glava
- Shategabri
- Kontakt:
Što ga Mbappe ponizio e moj Alonso šta si dopustio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Invincibles14
- Kontakt:
I bolje sto je otiso. Ninja kornjaca ne zna pokazati fair play, aBd nikad ne osvojio zlatnu loptu. Stoka.
Šteta, ali ne što je otišao Alonso, već što Raul nije preuzeo, mada se radujem i Arbeloi. To je jedan super lik, legenda španije i Reala, prvi izbor svih trenera i selektora u svim klubovima i sigurno da zna više o nogometu nego Alonso. Dobar je i Alonso ali on je Pepova škola trenera koji vole dodavanje, a svijet zna da Madrid više voli trku i trpanje. Pokušao je promjeniti mentalitet, nije išlo i nek mu je sretno dalje.
Što se tiče Mbappe-a nebi mi smetalo niti da je on preuzeo da bude igrač-trener.
Što se tiče Mbappe-a nebi mi smetalo niti da je on preuzeo da bude igrač-trener.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Iskreno sumnjam da je Mbappe bio medju tim koji su busili Xabija. On, Arda, Tchouameni, Thibu, Huijsen, Carreras, Carvajal, Rüdiger, Fran ne vjerujem da su bili protiv Xabija. Za Viniciusa, Valverdea, Rodryga sam siguran da su ga busili. Vrlo moguce i Camavinga i Brahim. Jude prije da jeste nego da nije jer da je on uz Mbappea bio na trenerovoj strani, tesko da bi ovo ovako zavrsilo.
...
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 13 jan 2026, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Apsolutno si u pravu. Nesto je previse truhlo u državi Real Madrid. Prelako je potrošen. Smatram da je itekakav potencijal od trenera, ali ocigledno je ovo veliki zalogaj za njega. Kako ti kažeš skup ronalda, krosova, benzema i modrica koji nisu Ronaldo, Kroos, Benzema i Modrić.Epidaurus je napisao/la: ↑12 jan 2026, 19:43Lako je bilo igrati tako kad si imao ekipu koja je znala sve o fudbalu. Kroosa, Modrica, Cristiana, Benzemu, Marcela, Ramosa itd u najboljim godinama ti nis imao sta uciti fudbalu. Plus taj dio uigravanja nekog sistema i implementacije stila igre osovini te ekipe je vec odradio Mourinho u period 2010.-2013. Carlo pa onda i Zidane su dosli na fakticki vec formiran tim spreman da dominira. Ova ekipa je par svjetlosnih godina udaljena od tadasnje po rutini i fudbalskom znanju. Njima treba upravo takticar koji ce ih naucit kako se igra fudbal sad kad nemaju Kroosa, Modrica, Benzemu, Danija da ih vode za ruku kad je tesko. Xabi je bio savrsena opcija za to al uprava je dopustila razmazenim zvjezdicama da se utripaju da su Bogovi. Na kraju je Xabi sam otisao iz istog razloga iz kog je otisa Zizou 2021.
Nece, svakako ce se Rejal raspasti.
Xabi je trener koji vjerovatno ima znanje, ima potencijala ali jos uvijek nije dovoljno dobar za Madrida. To je pokazao u ovih par mjeseci. Tj nista pokazao nije i to je realno. Kolilo god "losu" ekipu da imas kao trener trebao je do sad napravit neke obrise igre. On je to slabo ili nikako radio. Pokusavao je neke kombinacije ali ne ide. Medicinski bilten mu bas nije isak na ruku.let3 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 19:23Xabi je sasvim dobar trener koji ce napraviti svoju trenersku karijeru i mimo Reala. Besmislen potez Pereza, trebao je pustiti covjeku da odradi sezonu do kraja, pa onda nek mu sudi. Odmah se sjetim Xavija i kako je njega Barca brutalno smijenila, ko da je Setien u pitanju a ne jedna od najvecih legendi kluba.
Covjeka koji na neki nacin drzi sredinu on baca na stopera, Rodriga izoluje pa ga stavlja da ga spasi, hoce 3 nazad pa nece.
Zao mi ga kao imena al kao trener los, za sad. Uvijek ima popravni ako se on uspije popravit. Nije ovo ipak bundeska.
Sumnjam i da je Arbeloa rjesenje, vjerovatno se ide na taj pozitivni sok ali u ovom dijelu sezone ovako se kockat je bas zayebana stvar.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Sve ce biti oprosteno ako je Klopp dogovoren na ljeto 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.