Brate više boli tebe i Barceloninu internet brigadu to što vam niko ne čestita, čim ne popuštate to. Postoji razlog za to.Evander je napisao/la: ↑12 jan 2026, 12:25Opravdano, moralin karikaturiama kao i ti sto si.
Samim tim, ova pobjeda je jos draza. Vidis koliko ih sve to boli.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Osvajači La Lige 36-27 za Real, LP 15-5 za Real, UEFA kup 2:0 za Real, svjetski prvaci 5-3 za Real, interkontinentalni kup 3-0 za Real.
Zaključak: Real ima kompleks od Barse.

Zaključak: Real ima kompleks od Barse.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Debil Mbappe predvodio copor nevaspitanih krkana koji ne zele da ispostuju pasillo.
I ovakav sakat Real bez pola odbrane, nespremnim Huijsenom, rupetinom u sredini, bez Mbappea i sa 30 posto posjeda opet stvorio vise cistih sansi od kompletne Barcelone i naravno uspio promasit 4-5. Realizacija je citavu sezonu daleko najveci problem Reala. Najgori veliki tim ove sezone po realizaciji i to ubjedljivo.
- Shategabri
- Kontakt:
Al najjače mi je ovo, ciganija iz Madrida, vide šta su sve uradili igrači Reala, koji su faul napravili, šta ko nije ispoštovao, a ne gledaju šta su uradili igrači Barse, kako se mali Yamal bruka, kako Pedri hvata za dresove igrače Reala po terenu i vuče ih, mislim malo realnosti nije na odmet.
Koševo Zapad
Hansi 8/8 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cigosi pravi
E kakvu ce sad budalu hafatti, da vodi one klaunove 
Arbeloa hahah
Joj kad to sad Arbeola poslozi 
Znači ovim trenerima kad se "da podrška" mogu lagano da taxi zovu. Gadan posao baš...
Ode Alonso ostala je tuga a i jest poletio.
Čuj Arbeloa. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Covjek odbije Liverpool i Bayern jer je cekao samo Real. Klub mu nikad nije dao pravu sansu da uspije nit stao iza njega. Nije mu se doveo veznjak kojeg je trazio, u sezonu se uslo sa 2 bivsa stopera i jednim za kog je pitanje kad ce se opet polomit. Nakon skoro pa savrsenog starta i vidljivog napretka, klub se nije udostojio stati iza njega nakon tantruma favelaskog majmunceta. Zadnja 2 mjeseca uprava je preko svojih pusaca kurceva prije svakog meca filtrirala informacije da ce ga otpustiti. Ponovljeno je sve zbog cega je Zidane napustio klub drugi put. Na kraju je Xabi ko i svaki normalan covjek sam prelomio i trazio od debila da ide jer koji ce mu ovo **** u zivotu. Sretno mu gdje god da ode dalje, nemam sumnje da ce prekucati. Nama se sve su prilike smijesi United scenario. Neka, to smo i zasluzili.
Xalvaro Arbelonso
Pero po meni bespotrebno nestrpljiv, smjena generacija u vezi i nazad je tezak posao i godina tranzicije se morala dati Xabiu.
Pero po meni bespotrebno nestrpljiv, smjena generacija u vezi i nazad je tezak posao i godina tranzicije se morala dati Xabiu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ide Arbeloa zivotom,ovo je kao da Ćivić za 10ak godina preuzme repku 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.