Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

skyisthelimit

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la skyisthelimit » 28 apr 2011, 00:29

Portillo je napisao/la:slika
i sta mislis vi biste izjednacili, na kraju bi bilo 2-2 :roll: cccc, niste 6 godina prosli osminu finala i sad biste odmah u finale :roll:
15.10 - 15.06 ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 apr 2011, 00:32

skyisthelimit je napisao/la:
Portillo je napisao/la:slika
i sta mislis vi biste izjednacili, na kraju bi bilo 2-2 :roll: cccc, niste 6 godina prosli osminu finala i sad biste odmah u finale :roll:
ne bi izjednačili ,nego da nije bilo crvenog ,rezultat bi ostao 0:0,a to je bolje nego 0:2 ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 00:40

Sad procitah na jednom drugom forumu:
Evo moje viđenje večerašnje utakmice:

I sami znate da nisam ljubitelj Barce ali bogme nisam ni ljubitelj Reala, ovu sam utakmicu gledao uz blagu naklonost prema Realu iako sam rekao sam to vež i prije prognozirao finale Barca-United odavno i želim to finale i onda nadam se revanš Vragova za poraz u finalu prije 2 godine...

No vezano za večerašnju utakmicu...Nažalost kao i toliko puta spomenuto polufinale LP Chelsea-Barca opet je igrač utakmice ne Leo Messi već sudac!

Slažem se 100% sa Igorom Štimcem, Pepe je 100% pogrešno tj. preoštro kažnjen! Onaj start bio je na loptu i bio je oštar ali nije bio namjerni start na nogu i kao takvom ŽUTI karton je trebao biti sasvim dovoljna opomena...Od tog momenta i pogreške suca utakmica je definitivno postala jednosmjerna ulica i samo je bilo pitanje momenta kad će Barca zabit..Mislim da bi ovo večeras sa 11 protiv 11 završilo X rezultatom i uzvrat bi bio mnogo zanimljiviji...

A sad naglašavam još jednom SUČEVU POGREŠKU, ako je već odlučio olako onako davati kartone Messi je zaslužio crveni karton večeras zbog dva žuta kartona!

To nitko nije spomenuo no sve je bilo vidljivo na TV, ako je onaj start Pepea crveni onda je sudac mnogo više žutih morao dati a u tom slučaju Messi je zaslužio crveni...Prvi žuti trebao je dobit kad je onako namjerno u skoku udario Albiola(ili Arbelou)u onom nazovimo pokušaju skoka u kojem je očito bilo da ne može do lopte, namjerno je udario sleđa u skoku čovjeka nakon što je ovaj oooooddaaaaavno odigrao loptu! To je trebao bit prvi žuti karton Messiju.

Drugi žuti trebao je dobit kada je na 16 metara Reala krenuo u dribling, pao na pod i onda pokušao iznuditi prekršaj tako što je NAMJERNO rukom povukao loptu sebi! Ako nije bio faul, a nije, lopta je ostala Realu, sudac je tako svirao onda je Messi zbog tog igranja rukom zaslužio drugi žuti karton i to je ISKLJUČENJE!

To se sve dogodilo kod 0-1 i u tom slučaju igralo bi se 10 na 10 igrača a Messi ne bi imao pravo nastupa u uzvratu...Ako je sučev kriterij bio ono isključenje Pepea za crveni onda je Messi trebao bit isključen zbog 2 žuta kartona...

Svaka mu čast na drugom golu, majstorija ali do tog gola ne bi ni došlo da je dobio crveni koji je zaslužio...Očito ne vrijede isti kriteriji za jednog vrijednog igrača sredine terena ili obrane što je Pepe i za superzvijezde ala Messi...A to je za mene žalosno!

Ponavljam za mene je sudac igrač utakmice...

Ne očekujem da će veliki broj navijača Barce biti ovdje toliko realan pa priznati da je Messi zaslužio isključenje....
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 00:41

Mourinho: "I said nothing to the referee. I just laughed and applauded his decision without saying anything. I'd rather say no more because if I tell him and UEFA what I really think my career would end here and now. Since I cannot say it, I'll ask a question: Why? Why Ovrebo? Why Bussaca? We are talking about an absolutely fantastic football team. Why couldn't Chelsea reach the final two years ago? It was a miracle that Inter reached the final last year. Why kill a tie that could end 0-0 after three hours? I don't understand why."

;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 28 apr 2011, 00:42

ima jedan trol koji na temi internazionale milano tvrdi da je ovaj real bolji od onog sa zidanom,figom,ronaldom,carlosom,raulom itd taj lik se krije ispod nicka @ magica@ :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 apr 2011, 00:46

anonymousHD je napisao/la:
Mourinho: "I said nothing to the referee. I just laughed and applauded his decision without saying anything. I'd rather say no more because if I tell him and UEFA what I really think my career would end here and now. Since I cannot say it, I'll ask a question: Why? Why Ovrebo? Why Bussaca? We are talking about an absolutely fantastic football team. Why couldn't Chelsea reach the final two years ago? It was a miracle that Inter reached the final last year. Why kill a tie that could end 0-0 after three hours? I don't understand why."

;)
Mourinho je objasnio neki će reći da je Barca bila bolja večeras,ali problem je u tome što bi ovdje ostalo 0:0 da su do zore igrali.Ni na Camp Nou ne bi bilo drugačije čak bi Real uzeo jer je fizički spremniji što smo u kupu vidjeli kada su u produžetku uspjeli napraviti taj ključni pritisak 8-)
amell je napisao/la:ima jedan trol koji na temi internazionale milano tvrdi da je ovaj real bolji od onog sa zidanom,figom,ronaldom,carlosom,raulom itd taj lik se krije ispod nicka @ magica@ :mrgreen:
I jeste kompletnija ekipa i bolje posložena.Kada je Ronaldo došao otišao je Morientes kada je Beckham došao(kojeg nisi spomenuo ovdje,ali jesi tamo)otišao je Makelele.
Ovaj Real nije ništa lošiji od onog iz 2002. sa Makeleleom,Raulom,Morijem,Mcom(mrsko mi pisat ime :lol: )Figom,Carlosom,Hierom,Zidaneom i ostalim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 apr 2011, 00:50

A ZABORAVILI STE VEĆ 2006.GODINU KAD IM JE SCHEVCHENKO ZABIO GOL NA NOU CAMPU KOJEG SU PONIŠTILI ZBOG NAVODNOG FAULA?

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 apr 2011, 00:53

Dosta više o sudijama.......

Ima jedna zanimljiva činjenica: danas su na klupi bile 3 igračine koje bi u svakom drugom klubu igrale.

Kaka, Benzema i Higuain.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 00:53

Stefan Effenberg je napisao/la:A ZABORAVILI STE VEĆ 2006.GODINU KAD IM JE SCHEVCHENKO ZABIO GOL NA NOU CAMPU KOJEG SU PONIŠTILI ZBOG NAVODNOG FAULA?
Nismo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 apr 2011, 00:56

Stefan Effenberg je napisao/la:Dosta više o sudijama.......

Ima jedna zanimljiva činjenica: danas su na klupi bile 3 igračine koje bi u svakom drugom klubu igrale.

Kaka, Benzema i Higuain.

eh bravo, zasto tu navijaci Reala ne budu malo samokriticni, evo ja vas pitam zasto vec 3 el clasika Kaka se ko budala zagrijava a ni na jednu tekmu nije usao..mozda zato sto nije toliko defanzivan, kao Ozil i slicni
15.10 - 15.06 ...

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 apr 2011, 00:56

[youtube][/youtube] o ovome se treba pricati, kad ih dirnes beharom oni se hvataju za glavu ko da im je neko cekic od glavu udario

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 apr 2011, 00:57

evo kako je to vidio The Special One:

http://www.marca.com/2011/04/27/futbol/ ... 38838.html

sigurno je u pravu u jednom, u revansu nece biti teska utakmica, nego nemoguca misija :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 apr 2011, 00:58

Stefan Effenberg je napisao/la:Dosta više o sudijama.......

Kaka, Benzema i Higuain.

eh bravo, zasto tu navijaci Reala ne budu malo samokriticni, evo ja vas pitam zasto vec 3 el clasika Kaka se ko budala zagrijava a ni na jednu tekmu nije usao..mozda zato sto nije toliko defanzivan, kao Ozil i slicni
Zato što nije dovoljno spreman da igra u ovakvom tempu Benzema,Higuain,Kaka su svi imali povrede i Mou neće da rizikuje novom,a u ovakvim tekmama je bitnija fizička sprema nego znanje.Ti misliš da bi Adebayor ušao u tekmu da se Benz ili Higuain spremni
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 01:02

Stefan Effenberg je napisao/la: Ima jedna zanimljiva činjenica: danas su na klupi bile 3 igračine koje bi u svakom drugom klubu igrale.

Kaka, Benzema i Higuain.

Pa zato što je Kaka bio povređen i Mourinho misli da nije spreman za ove velike utakmice. Ali ja sam 100% ubjeđen da bi bolje odigrao i od Ozila, Di Marie i Ronalda. Higuain se tek vratio, on ne može duel dobiti. Još nije 100% spreman. A Benzema, nemam pojma, on nema volje da igra ove velike utakmice, previše je statičan, nema agresivnost.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2011, 01:09

Kakav je ovo forum, kad mene neko uzme u usta i provocira nikom nista, a ja kad uzvratim meni se obrise post..yebo ovo... :evil:

Kad se vec zna da ce Real imati igraca manje protiv farse, treba ubaciti nekog juniora u prvi tim da nekom nogu slomi na pocetku tekme i nek dobije crveni, ha ya, bar znas zasto si dobio crveni...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 01:12

Stefan Effenberg je napisao/la:A ZABORAVILI STE VEĆ 2006.GODINU KAD IM JE SCHEVCHENKO ZABIO GOL NA NOU CAMPU KOJEG SU PONIŠTILI ZBOG NAVODNOG FAULA?
8-)
Milan, Arsenal - Eto, Chelsea, Inter ( Motta ) Busqets glumac - spasilo ih cudo, R.Madrid ( Pepe ) :oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 01:14

Harrison je napisao/la:Kakav je ovo forum, kad mene neko uzme u usta i provocira nikom nista, a ja kad uzvratim meni se obrise post..yebo ovo... :evil:

Kad se vec zna da ce Real imati igraca manje protiv farse, treba ubaciti nekog juniora u prvi tim da nekom nogu slomi na pocetku tekme i nek dobije crveni, ha ya, bar znas zasto si dobio crveni...
Forum moderatora tj. brisu sta zele, ali ostaljaju provokacije... :mrgreen: Ja na temi Barca napisem
Cestitam simpatizerima Messija Give me 10, obrisano.. :lol:

Edit: Za 2,3 minute ce biti obrisan i ovaj post, jer je istina.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2011, 01:23

Los_Blanos2 je napisao/la:Forum moderatora tj. brisu sta zele, ali ostaljaju provokacije... :mrgreen: Ja na temi Barca napisem
Cestitam simpatizerima Messija Give me 10, obrisano.. :lol:

Edit: Za 2,3 minute ce biti obrisan i ovaj post, jer je istina.
Uvode nam demokratiju, hahaha, ja napisem nesto o utakmici tj.svoje vidjenje utakmice i citira me kre.ten i kaze pazi sad ovo: "sta baljezgas" :shock: :shock: a ja njega nisam ni spomenuo i to sve prodje ono normala, ko biva e nek si mu rek'o i ja uzvratim tom liku i moj se post obrise, a njegov ne... demokratija na vrhuncu ;)
Evo porucujem nasim prijateljima moderatorima da banuju sve navijace Reala za sva vremena i nek ostave samo onu tamo ciganiju i nek smradaju medju sobom...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 apr 2011, 01:30

“I just have one question: Why? Why Ovrebo [Chelsea vs. Barcelona referee in 2007 semi-final], Busacca [Barcelona vs. Arsenal in this year’s Champions League], Stark? In each semi-final it is the same. We are talking about an absolutely fantastic team. Why didn’t Chelsea make the final? Why did Inter have to be saved by a miracle?“At 0-0 we were going to introduce Kaka for Lass [before the sending off]. I don’t know if it’s the power of the Villar within UEFA, or UNICEF but I don’t understand."Guardiola is a fantastic coach, but he won a Champions League which would shame me, with the Stamford Bridge scandal. This year, if he wins it, it will be the Bernabeu scandal."

"My career would end if I said what I really thought"

Svaka čast ovom kralju, Realovi igrači i navijači mogu biti samo ponosni što ga imaju za trenera jer lik je neviđeni kralj. Svaka čast Wengeru, ali meni je Jose broj 1. Definitivno najbolji trener.

Samu utakmicu ne bih komentarisao jer šta god napišem već vidim uvrede od @izze i sličnih likova i zato neću ništa govorit. Jer njih nikad neće banovat.

Žao mi je Realovci moji zbog poraza, večeras sam bio uz vas ali ne može, jednostavno nije moglo.

"Da, mi smo eliminirani. Ponekad osjećam gađenje što živim u ovakvom svijetu, ali to je očito naš svijet. U Barcelonu ćemo otići igrati ponosno i dostojanstveno. Nažalost, neće biti Pepea, premda nije učinio ništa a dobio je crveni karton. Neće biti niti Ramosa, koji također nije učinio ništa a dobio je kumulirajući žuti karton. Neće biti niti trenera koji nije učinio ništa a dobio je crveni karton." - poentirao je na svoj način Mourinho.

"It's always the same with them [Barcelona]. This is the fourth consecutive season that something like this has happened. [Jose] Mourinho is right, just look at what happened with Arsenal, Chelsea and Inter," said Cristiano Ronaldo at the end of the game.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 apr 2011, 01:37

Na pitanje je li Pepe zaslužio crveni karton za prekršaj na Alvesu, Guardiola je rekao: "Žao mi je, nisam vidio što se dogodilo. To pitanje adresirajte sucima. Barcelona nije tu da bi sudila utakmice i raspravljala o kartonima. Mi smo tu da igramo nogomet".

kakva dvolicnost u picku materinu prije par dana kada je objavljeno da bi onaj Portugalac mogao suditi mec sjetite se Gvardioline reakcije,a sad kad je njemu voda otisla na mlin i ocita pomoc od sudije on ne zeli da raspravlja o sudijama i zutim kartonima on samo ko fol zeli da se igra nogomet :idea:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.