FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
38
12%
Drugi
31
10%
Treći
92
29%
Četvrti
71
23%
Peti
25
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
19
6%

Ukupno glasova: 312

DoktorXabaras
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DoktorXabaras » 11 jan 2026, 20:06

Morpheus je napisao/la:
11 jan 2026, 19:08
DoktorXabaras je napisao/la:
11 jan 2026, 18:04
Ovaj put se moram složiti s tobom, 100% si upravu, jbt ispada mi smo ovde sirotinja a oni tamo kao neka elita. Sad će početi sa pričom da ovde dođu samo da se zaje.baju a da se tamo vode neke intelektualne rasprave, ovaj forum šega-šala a tamo ozbilja a u stvarnosti isti kur.ac.
Mene interesuje kako to izgleda npr sad poslje debija koga tamo možeš zaje.bavat, koji je smisao foruma a možda zato i pišu ovde.
Kao što si i napisao, koji kur.ac pišete ovde ako vam se ne sviđa.
Ovo ste vi sami stvorili. Niko vam nije rekao ništa slično, sami ste stvorili teoriju o sirotinji i eliti.

Pišemo gdje mi hoćemo. I šta vas boli k.urac gdje ćemo mi pisati? Hvatate se za nešto što se vas uopšte ne tiče.

Isto dječica **** te. Kažem vam jedno, ukratko lijepo objasnim, vi se kačite sa djetinjastim forama.
Šta smo mi to stvorili, vi ste sami pošli pisati o tome kako je ovaj forum za ku.rac a da su tamo samo pravi navijači. Jesmol mi došli tamo i pišali po sirotinji kao što to vi ovde radite, mene isto zaboli neka stvar gdje češ pisati al nemoj nas ovde ponižavati, jer nas se tiče, jer ko ti daje pravo da ti možeš nekom reći pišemo gdje hoćemo. Ma daj ba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2026, 20:13

Svaki navijac je bitan , cemu sve te podjele ??
I nako nas je sve manje na kosevu a vi stalno o nekim podjela ma, ok je imati suprotno misljenje al ne moramo se odmah dijeliti .

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 jan 2026, 20:18

Ma ne pisa niko navijace ovdje, samo je neko rekao da imamo slican princip Velezovom forumu sa fksinfo, ja sam se nadovezao da nije isti jer clanska karta bi trebala svakom da garantuje pristup nekom klupskom forumu. Realno ko bi od vas kupio clansku Zelje ili et Veleza, da udje tamo da trola? Ne bi niko, i ja ne vjerujem da bi iko od nasih to uradio. Kupis clansku = navijac si, sve drugo mi je smijesno vala. Na infu imam account, nisam 10 postova stavio, a dodao me momak kojeg su ovdje napljuvali 1000 puta i proglasavali raznim imenima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 11 jan 2026, 20:21

bozovic10 je napisao/la:
11 jan 2026, 19:28
fks74 je napisao/la:
11 jan 2026, 19:12
tabba77 je napisao/la:
11 jan 2026, 19:06

Povreda. Računaju na njega.
Za mene nije neki igrač.
Tempas, klasicni vezni s nasih prostora. Ritam uvijek isti i u 1. i 90. minuti. Jos sklon povredama tako da kao da ga nemamo.
Prije bih rekao da nema sreće sa povredama a ne da je sklon poredama. Obje povrede su nastale udarcima. Prvu ga Renan skršio na treningu a ova druga u utakmici ga igrač protivničlog tima udario po nozi dok je bio u padu, okrenu ga u zraku, nezgodno pao i slomio ključnu kost. Sklonost povredama je kad se igrač povrijeđuje sam od sebe (tetive, aduktori, lože, zglobovi) a ne kad te neko skrši. Svakako želim da nam igrači budu bez povreda pogotovo ovi omladinci kojih je sve više u prvom timu hvala Bogu.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 11 jan 2026, 20:24

bordobijeli je napisao/la:
11 jan 2026, 20:13
I nako nas je sve manje na kosevu a vi stalno o nekim podjela ma, ok je imati suprotno misljenje al ne moramo se odmah dijeliti .
Nasa posla, a realno naa na utakmicama za plakanje. Ovaj iz Radnickog izgleda ozbiljna prica i ne bi tu trebao biti kraj. Izgleda da cemo imati i novog kapitena Renata Gojkovica.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 11 jan 2026, 20:27

tabba77 je napisao/la:
11 jan 2026, 19:05
tabba77 je napisao/la:
11 jan 2026, 18:24

Nije.
Jel zbog povrede ili neračunaju na njega?
Da li će stići da ide na pripreme sa ekipom u Tursku, šteta bi bila po njega da to propusti odma može halaliti ovu polusezonu, pogotovo jer je dobio baš jaku konkurenciju i u veznom redu i u opciji U21. Obzirom da je Dinamova škola, dat će mu Zoki minutažu ali mora biti malo življi

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 11 jan 2026, 20:27

Pogresno sam se izrazio sa sklon povredama. Halali brate ali prate ga povrede kod nas s tim da kad kljucna ode zna to biti problem veliki radi ponavljanja povrede. Ipak, ostaje cinjenica da se radi o tempasu, igracu koji po meni u ozbiljnoj ekipi ne moze davati ritam igri.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 11 jan 2026, 20:29

napoleon72 je napisao/la:
11 jan 2026, 20:18
Ma ne pisa niko navijace ovdje, samo je neko rekao da imamo slican princip Velezovom forumu sa fksinfo, ja sam se nadovezao da nije isti jer clanska karta bi trebala svakom da garantuje pristup nekom klupskom forumu. Realno ko bi od vas kupio clansku Zelje ili et Veleza, da udje tamo da trola? Ne bi niko, i ja ne vjerujem da bi iko od nasih to uradio. Kupis clansku = navijac si, sve drugo mi je smijesno vala. Na infu imam account, nisam 10 postova stavio, a dodao me momak kojeg su ovdje napljuvali 1000 puta i proglasavali raznim imenima.
Pa u tom je i sva poenta, klupski forum sa članskom a ne forum "ako te neko zna"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 jan 2026, 20:34

Od priprema prije torpeda hadzic je cinimi se bio sportski direktor

Renan koji je u zadnje 2 godine dao 4 gola
Keremeh (nit smerdi nit mirise)

Ja mislim da su to jedina 2 igraca koja su tu

Ibricic i cu reci

Krdzalic; igrac staklen puno povreda nista posebno

To je jedini igrac od njihove ere

Zekic/ belgijanac

Turkes djordjevic kupresak (tri igraca iz prve godine ljetni i zimski prelazni rok)

I ljetni prelazni rok

Ristovski banic bralic elezi cimirot Adem mlinaric

Znaci za 3,5 godine upjeli smo sakupit

13 igraca uz to treba dodat Dal Veresanovic buljubasic celik gulijashviki bubanja su prodani Hasic lulic pavicic su odradili posudbu.

Plus 8 igraca ovi sto su se prodali i koji su odradili posudbu. Nesjecam se sta je Beganovicem kad je on tacno dosao. Znaci za 3,5 godine smo uspjeli zadrzat 14 igraca (7 prelazi rokova) i 5 prodat i 3 koja su bila posudjena.

Plus ako se vratimo samo 6 mjeseci prije mirze kad he Dudic dosao i otjetao cinimi se 12-13 igraca. Vivarosa neracunam

Turda
Mamas
Rockov
Jovic
Pejovic
Rogic
Anicic
Soldo
Penis
Jular
Paskalev
Onaj iz crne gore stoper Djorickovic
Radovic
Zeljkovic
Serbedzic
Onaj iz novog pazara brate sto je bio u velezu sto je prijetio
Drobarov
Mulahoseinovic
Onaj iz sb sto je na istoku dosta puta igro za posudje il gabelu, navija za SARAJEVO
kobiljar
Ahmet
Dupovac
Hebibovic
Onda onaj iz makedonije sto je Dalu uzimo minute
Ristic
Mustafic

Nabroja sam oko 25 igraca od kojih smo mozda imali 2-3 igraca da su uradili ono sto je Jovic uradio, 3-4 je isteko ugovor sa njih 16-17 komada je sporazumni raskid sto znaci minimum 30 k km po glavi odpremnine. Takodje SIGURNO ima jos najmanje 10 igraca kojih se sad nemogu ni sjetit.

Takodje ima onaj gruzijac sto je bio na posudbi, i nisam pikao juniore koji su dobili sansu i nisu je iskoristili i nisam broja Madrozu i ignjatova

Edit Hamza Catakovic prodat i ima posudba onog visokog golmana cinimi se da je iz makedonije ibricic ga doveo

Ako ima ko jos da se sjeti kojeg igraca nek dopise. Znaci od 50 igraca imas 10 igraca da valja
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 11 jan 2026, 20:40, ukupno mijenjano 5 puta.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 jan 2026, 20:35

11 jan 2026, 20:27
tabba77 je napisao/la:
11 jan 2026, 19:05

Jel zbog povrede ili neračunaju na njega?
Da li će stići da ide na pripreme sa ekipom u Tursku, šteta bi bila po njega da to propusti odma može halaliti ovu polusezonu, pogotovo jer je dobio baš jaku konkurenciju i u veznom redu i u opciji U21. Obzirom da je Dinamova škola, dat će mu Zoki minutažu ali mora biti malo življi
Neće, nažalost. Mamić ga zna od malih nogu, zna šta i koliko može i bitno je da izvuče maksimum iz njega.

Življi je on jer statistički najviše pretrči, fale mu golovi ili asistencije.
Nikad poraz, samo lekcija.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2026, 20:41

bozovic10 je napisao/la:
11 jan 2026, 20:24
Nasa posla, a realno naa na utakmicama za plakanje. Ovaj iz Radnickog izgleda ozbiljna prica i ne bi tu trebao biti kraj. Izgleda da cemo imati i novog kapitena Renata Gojkovica.

Ma nema ni promil sanse da ga dovedes.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 11 jan 2026, 20:42

Pitar6785 je napisao/la:
11 jan 2026, 20:34
Od priprema prije torpeda hadzic je cinimi se bio sportski direktor

Renan koji je u zadnje 2 godine dao 4 gola
Keremeh (nit smerdi nit mirise)

Ja mislim da su to jedina 2 igraca koja su tu

Ibricic i cu reci

Krdzalic; igrac staklen puno povreda nista posebno

To je jedini igrac od njihove ere

Zekic/ belgijanac

Turkes djordjevic kupresak (tri igraca iz prve godine ljetni i zimski prelazni rok)

I ljetni prelazni rok

Ristovski banic bralic elezi cimirot Adem mlinaric

Znaci za 3,5 godine upjeli smo sakupit

13 igraca uz to treba dodat Dal Veresanovic buljubasic celik gulijashviki bubanja su prodani Hasic lulic pavicic su odradili posudbu.

Plus 8 igraca ovi sto su se prodali i koji su odradili posudbu. Nesjecam se sta je Beganovicem kad je on tacno dosao. Znaci za 3,5 godine smo uspjeli zadrzat 14 igraca (7 prelazi rokova) i 5 prodat i 3 koja su bila posudjena.

Plus ako se vratimo samo 6 mjeseci prije mirze kad he Dudic dosao i otjetao cinimi se 12-13 igraca. Vivarosa neracunam

Turda
Mamas
Rockov
Jovic
Pejovic
Rogic
Anicic
Soldo
Penis
Jular
Paskalev
Onaj iz crne gore stoper Djorickovic
Radovic
Zeljkovic
Serbedzic
Onaj iz novog pazara brate sto je bio u velezu sto je prijetio
Drobarov
Mulahoseinovic
Onaj iz sb sto je na istoku dosta puta igro za posudje il gabelu, navija za SARAJEVO
kobiljar
Ahmet
Dupovac
Hebibovic
Onda onaj iz makedonije sto je Dalu uzimo minute
Ristic
Mustafic

Nabroja sam oko 25 igraca od kojih smo mozda imali 2-3 igraca da su uradili ono sto je Jovic uradio, 3-4 je isteko ugovor sa njih 16-17 komada je sporazumni raskid sto znaci minimum 30 k km po glavi odpremnine. Takodje SIGURNO ima jos najmanje 10 igraca kojih se sad nemogu ni sjetit.

Takodje ima onaj gruzijac sto je bio na posudbi, i nisam pikao juniore koji su dobili sansu i nisu je iskoristili i nisam broja Madrozu i ignjatova

Edit Hamza Catakovic prodat i ima posudba onog visokog golmana cinimi se da je iz makedonije ibricic ga doveo
Vala kad procitam ovo nije mi dobro nikako. Ipak to je fudbal i takve stvari nisu izuzetak. Raduje me sto je sada tu Mamic i sto cemo po svemu sudeci biti vise okrenuti pronalascima mladih igraca koji i nisu skupi.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 11 jan 2026, 20:44

Pitar6785 je napisao/la:
11 jan 2026, 20:34

sve ok nego mozes li mi molim te reci ko je ovaj igrac

puno ime i prezime

slika

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 jan 2026, 20:45

11 jan 2026, 20:06
Šta smo mi to stvorili, vi ste sami pošli pisati o tome kako je ovaj forum za ku.rac a da su tamo samo pravi navijači. Jesmol mi došli tamo i pišali po sirotinji kao što to vi ovde radite, mene isto zaboli neka stvar gdje češ pisati al nemoj nas ovde ponižavati, jer nas se tiče, jer ko ti daje pravo da ti možeš nekom reći pišemo gdje hoćemo. Ma daj ba.
Stvorili ste to kako ste sirotinja, a mi elita. Ostavi mi se priče o sirotinji, eliti, pravi navijači i slično.

Ma ko vas ponižava? Kako vas ponižavam? :rol: Kako te ponižavam sa "pišemo gdje hoćemo"? :shock: Šta je sa tobom? :shock:

Što se mene tiče nema "mi" i "vi" i "mi došli, vi došli".... :rol: Ti ako ćeš na silu praviti nekakve podjele bujrum.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 11 jan 2026, 20:55

Rule_hz je napisao/la:
11 jan 2026, 20:41
bozovic10 je napisao/la:

Imas info pouzdan ili mislis na osnovu dosadasnjih dolazaka. Mi moramo dovesti zamjenu za Gulija. Nije ga htio gol ali je on bio igrac koji je bio opasnost kad god loptu primi. Takvog nemamo sada.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2026, 20:59

bozovic10 je napisao/la:
11 jan 2026, 20:55
Rule_hz je napisao/la:
bozovic10 je napisao/la:

Imas info pouzdan ili mislis na osnovu dosadasnjih dolazaka. Mi moramo dovesti zamjenu za Gulija. Nije ga htio gol ali je on bio igrac koji je bio opasnost kad god loptu primi. Takvog nemamo sada.

Skup igrac, ukljucila se vojvodina i jos par ekipa iz regiona ode ovaj van srbije grcka rumunija ili slicno.Imamo covjeka koji ce vjerujem naci dostojnu zamjenu za Gulija nase je da se strpimo do zvanicne objave.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Herson

Post Postao/la Herson » 11 jan 2026, 21:03

bozovic10 je napisao/la:
11 jan 2026, 20:55
Rule_hz je napisao/la:
bozovic10 je napisao/la:

Pogledaš mu statisiku i sve ti se samo kaže. Brutalna statistika u ligi koja je po svim parametrima ispred naše. Sigurno već sad ne manjka ozbiljnih ponuda iz inostranstva. Nema nikakve logika da pristane na transfer u bh ligu.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 jan 2026, 21:05

Rule_hz je napisao/la:
bozovic10 je napisao/la:

Upratio sam da puno toga znaš, da nisi ti Mamić? :mrgreen:

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 11 jan 2026, 21:06

Ne bih se slozio da su u svim parametrima daleko iznad nas. Ukoliko izuzmemo cetnicka **** sa Rajka Mitica, rekao bih da smo ako ne bolji onda egal.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 jan 2026, 21:10

Za kvalitetne finansijske uslove, uz ozbiljno predstavljen projekat Bevisu( što vjerujem da Mamić itekako zna da uradi ), ja mislim da bi mi njega mogli dovesti.
Igra ulogu što je još pod ugovorom, i Radnički gleda da zaradi, pa bi probao poslati solidnu ponudu, pa da ga i klub potencijalno savjetuje da prihvati ponudu, kako bi klub nešto zaradio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Lecler, misstianopenaldo, NazorUso i 41 gost.