Nešto si pobrkao?Bakcil je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:19Amerikanci vise nisu investitori. Ali to je mozda i bolje za klub. Ako shrek sada bude ulagao SVOJE pare sigurno ce vise paziti sta radi.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Nadam se brzom signalu da mi je strah neopravdan.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Strosmajer
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovaj put se moram složiti s tobom, 100% si upravu, jbt ispada mi smo ovde sirotinja a oni tamo kao neka elita. Sad će početi sa pričom da ovde dođu samo da se zaje.baju a da se tamo vode neke intelektualne rasprave, ovaj forum šega-šala a tamo ozbilja a u stvarnosti isti kur.ac.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:37Ja kazem u teoriji sta se moze desit mozgu, ne kazem da ja to radim. Uostalom, ako toliko svr.savate na info, sta ovdje radite? Pisite na infu, tamo nema nas pljuvaca i "plavih fekalija".Morpheus je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:07Nije glupost, nema upada navijača drugih klubova. Ne stvara se nikakvo jednoumlje, ne znam odakle ti ovako nešto? Na fksinfu sam jako dugo vremena i nema jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51
To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Samo clanska, to je dokaz da smo svi na istoj strani.
A to što ćeš ti pustiti manijaka iz zajebancije, šta to onda govori o tebi?
Clanska karta je jedini dokaz da je neko navijac. Puno vise govori nego "on je moj haver s istoka Alaaaahami".
Mene interesuje kako to izgleda npr sad poslje debija koga tamo možeš zaje.bavat, koji je smisao foruma a možda zato i pišu ovde.
Kao što si i napisao, koji kur.ac pišete ovde ako vam se ne sviđa.
Ljudi idalje svršavaju na pomen Igmana i treninga po snijegu da se “čeliče”.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nista nisam pobrkao. Vrlo dobro znam sta pisem. Za one koji jos uvjek ne znaju; ismir vise ne predstavlja grupu investitora iz Amerike. Oni su se povukli. Sada ce on morati ulagati svoje pare i samim tim ce raditi pametnije, nece se razbacivati kao do sada.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:01Nešto si pobrkao?Bakcil je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:19Amerikanci vise nisu investitori. Ali to je mozda i bolje za klub. Ako shrek sada bude ulagao SVOJE pare sigurno ce vise paziti sta radi.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Nadam se brzom signalu da mi je strah neopravdan.
Renanu istice ugovor za 6 mjeseci, Turkes je dobio dosta sansi imao je troje pripreme sa ekipom (dovoljno za adaptaciju) i nijedan segment nije popravio snagu skocnost brzinu, nivo dupovca minus onih 6 mjeseci kad se drogiro.
Jedan nivo samo sto taj nivo nije dovoljan, sigurno on moze dobro odigrat u posudju i radniku i sigurno bi dao dosta golova mozda cak i u slozi.
Posto renan ims jos 6 mjeseci on ako procepi on ce otic ako i neprocepi on ce otic, rezican je da mu se ponudi produzetak, neznam imal opciju automaskog produzetka na jos godinu.
Prema tome moramo dovest SPICA, koji ce bit BENKO u slucaju da se Renan probudi i bude bolji od njeg Renanu davat sansu dok ima matematike za prvo mjesto
Ako bude igrao rekreativno nabit ga nogom na zapad i zdravo
Jedan nivo samo sto taj nivo nije dovoljan, sigurno on moze dobro odigrat u posudju i radniku i sigurno bi dao dosta golova mozda cak i u slozi.
Posto renan ims jos 6 mjeseci on ako procepi on ce otic ako i neprocepi on ce otic, rezican je da mu se ponudi produzetak, neznam imal opciju automaskog produzetka na jos godinu.
Prema tome moramo dovest SPICA, koji ce bit BENKO u slucaju da se Renan probudi i bude bolji od njeg Renanu davat sansu dok ima matematike za prvo mjesto
Ako bude igrao rekreativno nabit ga nogom na zapad i zdravo
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 11 jan 2026, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma brate meni je to bezveze iskreno. Nisam rekao da sad vlada jednoumlje, nego vrlo lahko moze zavladat, jer neka grupica "pouzdanih" ljudi moze odobrit ulazak nekom. Znam strasnih momaka i navijaca koji tamo cekaju po pola godine da udju, jer ja npr nisam u toj grupi koja moze preporucit nekog (i mene drug "doveo" prije par godina, a ne pisem cesto). Isto neka viber grupa gdje 3 admina biraju kome ce poslat invite. Samo clanska, daj 25 KM klubu pa pisi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:04Ovaj put se moram složiti s tobom, 100% si upravu, jbt ispada mi smo ovde sirotinja a oni tamo kao neka elita. Sad će početi sa pričom da ovde dođu samo da se zaje.baju a da se tamo vode neke intelektualne rasprave, ovaj forum šega-šala a tamo ozbilja a u stvarnosti isti kur.ac.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:37Ja kazem u teoriji sta se moze desit mozgu, ne kazem da ja to radim. Uostalom, ako toliko svr.savate na info, sta ovdje radite? Pisite na infu, tamo nema nas pljuvaca i "plavih fekalija".
Clanska karta je jedini dokaz da je neko navijac. Puno vise govori nego "on je moj haver s istoka Alaaaahami".
Mene interesuje kako to izgleda npr sad poslje debija koga tamo možeš zaje.bavat, koji je smisao foruma a možda zato i pišu ovde.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
Strosmajer
- Kontakt:
Covjek u intervjuu na ovom portalu do u detalje objasnio kako je došlo do toga da investira, rekao bas da on investira, Tan u odlasku izjavio da je Ismir od njega preuzeo udio… sad ti pricas da nekog predstavlja.Bakcil je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:15Nista nisam pobrkao. Vrlo dobro znam sta pisem. Za one koji jos uvjek ne znaju; ismir vise ne predstavlja grupu investitora iz Amerike. Oni su se povukli. Sada ce on morati ulagati svoje pare i samim tim ce raditi pametnije, nece se razbacivati kao do sada.
Hoćeš reći da obojica lažu i da ti znaš neku paralelnu istinu za koju niko do danas nije čuo?
E jbg
Ja neznam nikog sa fksinfo, i radi toga nemam pristup, A SVI ZNAJU DA BI BIO TATA I TAMO KAO I OVDE.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ideja je preglupaMorpheus je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:07Nije glupost, nema upada navijača drugih klubova. Ne stvara se nikakvo jednoumlje, ne znam odakle ti ovako nešto? Na fksinfu sam jako dugo vremena i nema jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Samo clanska, to je dokaz da smo svi na istoj strani.
A to što ćeš ti pustiti manijaka iz zajebancije, šta to onda govori o tebi?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da klupski forum bi bio najbolje riješenje ali sa dobrom administracijom gdje bi broj članske bio "nick" ako je problem ime i prezime ali obzirom da trenutno u klubu rade nesposobnjakovići koji nisu u stanju voditi dva profila na društvenim mrežama teško da može išta biti od toga.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:17Ma brate meni je to bezveze iskreno. Nisam rekao da sad vlada jednoumlje, nego vrlo lahko moze zavladat, jer neka grupica "pouzdanih" ljudi moze odobrit ulazak nekom. Znam strasnih momaka i navijaca koji tamo cekaju po pola godine da udju, jer ja npr nisam u toj grupi koja moze preporucit nekog (i mene drug "doveo" prije par godina, a ne pisem cesto). Isto neka viber grupa gdje 3 admina biraju kome ce poslat invite. Samo clanska, daj 25 KM klubu pa pisi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:04Ovaj put se moram složiti s tobom, 100% si upravu, jbt ispada mi smo ovde sirotinja a oni tamo kao neka elita. Sad će početi sa pričom da ovde dođu samo da se zaje.baju a da se tamo vode neke intelektualne rasprave, ovaj forum šega-šala a tamo ozbilja a u stvarnosti isti kur.ac.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:37
Ja kazem u teoriji sta se moze desit mozgu, ne kazem da ja to radim. Uostalom, ako toliko svr.savate na info, sta ovdje radite? Pisite na infu, tamo nema nas pljuvaca i "plavih fekalija".
5 puta napisao da vlada jednoumlje, sad kaze nije sad jednoumlje. Odluči se sta je.
Na kraju krajeva ne znam ni odkud prica za fks info. Pišite ljudi gdje vam volja, ovdje svaki dan nova fekalija pise, tamo jednoumlje sa preporukom.
Clansku moze svaka fekalija platiti ili klepiti broj nekom kolegi ali eto i to je malo bolje nego ovo ovdje.
Na kraju krajeva ne znam ni odkud prica za fks info. Pišite ljudi gdje vam volja, ovdje svaki dan nova fekalija pise, tamo jednoumlje sa preporukom.
Clansku moze svaka fekalija platiti ili klepiti broj nekom kolegi ali eto i to je malo bolje nego ovo ovdje.
Niko ne svrsava, na infu sam od njegovog postojanja, kazem ti da ima i ovdje raje sa infa, nego poenta je da je tamo puno veca baza navijaca nego ovdje, moze svako tamo otici ko je voljan ima i raje koja zna nekog pa ga moze preporuciti da dodje tamo samo je ovdje poenta sto ima mnogo novvih nickova i svega ne mozes ni o ozbiljnim temama pricati i slicno... Bezveze usporedjujete zstvoreni forum sa otvorenim. I generalno se moze i reci da je ono i klupski forum...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ama ne kažem da ti to radiš, niti da ćeš uraditi, nego u smislu ako uradiš ili neko drugi ako uradi, šta to govori o tebi/njemu. To nije do foruma, već do te osobe. Vidi djetinjastog odgovara, ako svršavate na fksinfo šta radite ovdje. Daj odrasti.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:37Ja kazem u teoriji sta se moze desit mozgu, ne kazem da ja to radim. Uostalom, ako toliko svr.savate na info, sta ovdje radite? Pisite na infu, tamo nema nas pljuvaca i "plavih fekalija".
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovo ste vi sami stvorili. Niko vam nije rekao ništa slično, sami ste stvorili teoriju o sirotinji i eliti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:04Ovaj put se moram složiti s tobom, 100% si upravu, jbt ispada mi smo ovde sirotinja a oni tamo kao neka elita. Sad će početi sa pričom da ovde dođu samo da se zaje.baju a da se tamo vode neke intelektualne rasprave, ovaj forum šega-šala a tamo ozbilja a u stvarnosti isti kur.ac.
Pišemo gdje mi hoćemo. I šta vas boli k.urac gdje ćemo mi pisati? Hvatate se za nešto što se vas uopšte ne tiče.
Isto dječica **** te. Kažem vam jedno, ukratko lijepo objasnim, vi se kačite sa djetinjastim forama.
Tempas, klasicni vezni s nasih prostora. Ritam uvijek isti i u 1. i 90. minuti. Jos sklon povredama tako da kao da ga nemamo.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Lecler, misstianopenaldo, NazorUso i 41 gost.
.png)